Romania cu lantul de gat

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Ce sa fac cu un neuron intepenit in idei fixe ? El se jura ca nu-i rasist, da' l-am prins cu xenofobia-n gura.

Mai, dupa ce tot scrii tu pe DC, neuronul asta pribeag pe care il vezi tu si care crezi ca e al meu , ar face casa buna cu al tau . Cand o sa-ti dai seama, o sa fie prea tarziu .
Macar, in buna traditie civilizata , ia-l de acolo. Risca saracu' sa il amendeze austriecii pt. stationare in locuri nepermise .

Cat despre xenofobie, nu, inca nu sunt.
Dar, recunosc, din toate natiile care mi-au fost date sa le vad pana acu', ca austriecii inca n-am intalnit .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Momonix, exista tratament: odata, rabdarea, ca nu se petrec toate peste noapte.
Apoi, implicarea personala. Vad ca vecinu' arunca tigara pe geam din cand in cand, dar eu n-o fac. Eu scriu la Primarie ca-mi strica strada, ma duc sa le cer explicatii, dau din coate acolo unde pot, cat pot.
Nu stiu daca e vorba de cantitate, cat de expunere: o masina mare iese mai repede in evidenta decat una mica, unul care scuipa se va evidentia langa 8 care nu o fac si tot asa. Nota generala nu o da cantitatea, ci ostentatia. Care se va domoli si ea, mai devreme sau mai tarziu.
Care "voi" veti continua lupta cu cei plecati? Am impresia ca ai tendinta de a generaliza (vezi si problema cu cantitatea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
Dar, recunosc, din toate natiile care mi-au fost date sa le vad pana acu', ca austriecii inca n-am intalnit .

Inseamna ca n-ai circulat destul sau n-ai invatat destul din cate ai vazut.

Nici eu n-am mai intalnit ca ei si nici ca francezii si nici ca americanii si nici ca sarbii si nici ca multi altii... Stii de ce ? Pt. ca fiecare popor are particularitatile lui. Si fiecare merita respectat.

Maria

Mergi la inceput

Citat:

Atunci inseamna ca superioritatea si aroganta in numele carora iti permiti sa razi de alte natii ca si cum ai fi buricul pamantului, se cheama altfel.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

bre munteanu...da tu atunci de ce faci misto de aia cu veste de aur? ai treaba cu ei...te deranjeaza...sau care e problema?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

bre munteanu...da tu atunci de ce faci misto de aia cu veste de aur? ai treaba cu ei...te deranjeaza...sau care e problema?

Astept sa apara sosetele de aur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu
Stii de ce ? Pt. ca fiecare popor are particularitatile lui. Si fiecare merita respectat.

Maria

Iar ce spui mai sus, vine dupa asta:

Citat:
E si acesta un motiv, dar mai sunt si altele care tin de natura omului. Au avut si alte popoare portia lor de greutati cel putin la fel de mari: razboi cu distrugerile de rigoare, comunism, nazism, lagare, dictatura (va amintiti copiii ucisi de dictatura din Argentina ?) paine pe cartela, ocupatie armata, saracie crunta, case sfaramate de bombe etc etc etc

imi permiti sa , daaa???

Eu cedez. Atata inconsecventa in declaratii si opinii m-a plictisit ingrozitor. Prim la cedat!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Citat:

Eu cedez. Atata inconsecventa in declaratii si opinii m-a plictisit ingrozitor. Prim la cedat!

Bine ca cedezi in sfarsit. Simtul masurii ti-a expirat demult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Maria, nu la muribunzi m-am referit...ci la legatura de suflet pe care fiecare o are cu ulita copilariei..ok?
Nushu, nu pot sa nu generalizez atunci cand statistica arata majoritatea...Din totalul masinilor f scumpe de pe strada o foarte mica parte sunt platite cu bani cinstiti...si asta pentru ca statistica arata saracie lucie in tara noastra, salarii mici si foarte mici, putine locuri de munca decente,f putine firme cu profit (exceptand multinationalele), etc ...Si atunci cum ne explicam ca valea prahovei e plina ochi de revelion la preturile exorbitante care se practica, cum ne explicam ca in cartierele gri si scorojite, in satele prapadite , in orasele mici ramase fara industrie ...peste tot exista masini de lux, exista vile, exista oameni care isi petrec revelionul la munte si vacantele in strainatate...Ori statistica minte, ori in tara asta se fura pe rupte......in general vorbind

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Citat:

Atunci inseamna ca superioritatea si aroganta in numele carora iti permiti sa razi de alte natii ca si cum ai fi buricul pamantului, se cheama altfel.

Maria

da, si eu cred ca e cazul sa cedezi, denizel, caci mult prea mult iti consumi energia "virtuala", in discutii care nu "construiesc" pe nimeni.

nu-mi imaginez cum poti trai in viata reala, daca ai aceasi abordare ca in cea virtuala?!
multa energie risipita in vant.

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Mergi la inceput