Romania cu lantul de gat

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Citat:
citat din mesajul lui denizel
prefer sa ma asigur ca strig tare inainte decat sa-mi port dupa

Mie o lume perfect color-blind mi s-ar parea trista. N-ar fi mai frumos sa ne mai si acordam unul altuia prezumtia de nevinovatie si sa ne mai si abtinem de la strigat cateodata?

Da, sa acordam prezumtia de nevinovatie debitatorilor de rasisme si alora care cred ca fatza lumii s-a schimbat din cauza ca Caiac avea muschi si se batea si din cauza lui Fane Spoitoru care trimite lui Caiac coroana de pus pe limuzina si din cauza ca rudele lui Caiac au vrut sa plimbe cosciugul lui Caiac in toate locurile care-i fusesera dragi lui Caiac. Cum se face asta? Ma invata si pe mine cineva?

Laura, tu l-ai iertat pt. ce ziceai ieri despre el? :-)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Mindruta a facut un articol prost, a dat-o in dramoleta ieftina si a cam ratat concluziile, e drept.

Insa:
Citat:

Ia uite, altceva mai important nu mai e de discutat in tara asta, decat faptele de vitejie ale lui Caiac si lista celor care au venit la inmormantarea lui Caiac.

Ba da, mai sint si altele de discutat:
- http://www.romanialibera.ro/a131182/autoritatea-statului-calcata-in-picioare-de-bandele-mafiote.html
- http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/819906/Interlopii-protejati-de-judecatori/
- http://www.adevarul.ro/articole/cine-e-de-vina-ca-orasul-craiova-e-neguvernabil.html

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Aia de la radio TV ziare nu stiu sa prezinte si cum sa prezinte (ca deh..se dau dupa popor)...iar voi nu intelegeti nimic din stiri.

Ajuta-ne tu sa intelegem ce se cuvine din stirile prezentate mai sus.

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

da domle...exista interlopii..sint mafii....si ce mare lucru e cu asta?
iti spun yo ca nu exista societate pe planeta asta fara sa aiba probleme de genul asta...si ca fiecare incearca sa-si faca treaba cum poate mai bine.
dar de la a exista probleme...si sa ajungi sa dai in partea nebuniei+isteriei....ca te conduce gasca de cartier si mai stiu yo ce alta minune e cale lunga frate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Scuze, am confundat pe fane Spoitoru cu Nutu Camataru .

Daaaar , la mort au cantat manelisti celebri, rromi:

"În cartierul Brazda lui Novac, unde locuia Caiac, la ora 16.30 au ajuns apropiati si oameni de încredere ai lui Caiac, dar si manelisti celebri, care i-au cantat si pe care i-a platit “fara numar”, pe la petreceri si nunti. Florin Salam, Adrian Minune si Guta au fost nelipsiti de la marile chiolhanuri organizate in prezenta lui Caiac. Dupa-amiaza, Salam se cazase deja la un hotel din Banie, dupa cum spuneau cei sositi la priveghi. "

Gata, am inteles acum de ce s-a isterizat Lucică .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:

Iar eu repet, la randul meu: cu atat mai mult, daca [] Caiac nu era rrom, nu vad sensul isteriei rasiale mandrutesti.

Pai cred ca aicea-i problema: eu nu sesizez vreo isterie rasiala.
Citat:

dar de la a exista probleme...si sa ajungi sa dai in partea nebuniei+isteriei....

Pai cred ca aicea-i problema: eu nu sesizez vreo isterie-nebunie.
---------

A, sa nu uit:
Citat:

bre...este o arta sa vezi si lucrurile pozitive
La unii nu merge neam, nu pot...ei cauta numai mizerii.

Nu e vorba neaparat de cautat mizerii, e vorba doar de a le recunoaste cind le intilnesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:

Iar eu repet, la randul meu: cu atat mai mult, daca [] Caiac nu era rrom, nu vad sensul isteriei rasiale mandrutesti.

Singura isterie pe care o detectez pe aici e cea anti-mandrutiana. Atat.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

domle...tu nu intelegi nimic
La 3 zile apare subiectul "moare sau nu moare"...e deja o isterie.
E...si yo sint plictisit de asa bombe..care de fapt sint niste probleme normale cu care se confrunta orice societate
Si uite ca recunosc...imi place si sa-i enervez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:

da domle...exista interlopii..sint mafii....si ce mare lucru e cu asta?
iti spun yo ca nu exista societate pe planeta asta fara sa aiba probleme de genul asta...si ca fiecare incearca sa-si faca treaba cum poate mai bine.
dar de la a exista probleme...si sa ajungi sa dai in partea nebuniei+isteriei....ca te conduce gasca de cartier si mai stiu yo ce alta minune e cale lunga frate.

Problemele de genul asta , daca exista, alte natii le tin mai pitite...nu defileaza cu ele sau n-au asa de multe ca noi ...
Fiecare incearca sa-si faca treaba mai bine...ok...dar daca cel mai bine pentru cel ce face treaba e mizerabil pentru restul oamenilor, ce se intampla? Il toleram, il iertam...il tinem la sanul nostru ca e mic si atat poate...nu?
Nebunie-isterie n-as spune...dar de condus, nu ne conduce oare tot o gasca de cartier? Alt cartier, desigur...dar mari diferente zau, eu nu vad...S-a tesut o retea intre cartiere, "au batut palma", se tolereaza reciproc...e cevaaaaaaa
As vrea sa vad numai partea pozitiva...sau mai mult partea pozitiva...dar e asa de greu de vazut ca mi-au obosit ochii...
Concret eu as vrea sa stiu cat impozit a platit Caiac ala pe averea lui...atat! Daca afacerile lui au fost legale si cat impozit a platit...Si ma isterizez si recunosc asta, cand imi ies in cale oameni care isi dau cu parerea dupa cum "bate vantul"...astia chiar ma scot din sarite rau

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Ooo, dar ce-mi vad ochii?
Toata lumea este deja de acord? Bine, Simali a plecat la opera si nu ne-a spus parerea ei dar restul...Guestus recunoaste ca uneori doar enerveaza iar Denizel se mai gandeste Baaai, pai nu va mai spun bancul ala daca-i asa

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:

Aha.
Scuze, eu am urcat abia acum doua statii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:

Aha.
Scuze, eu am urcat abia acum doua statii.

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Doua statii da' bune...vad ca de data asta ai cerut biletele la control

poze

Mergi la inceput