Romania cu lantul de gat
Raspunsuri - Pagina 14
simali spune:
Iar la Opera Romana incepe "Festivalul Puccini". Deschidere sambata, cu premiera "La Boheme". Saptamana viitoare Tosca.
alice
iileana spune:
Denizel,
este posibil ca eu sa gresesc si, de fapt, autorul sa nu fi avut in vedere, printre altele, fenomenul infractionalitatii incepind de la micile gasti de cartier pina la marile clanuri si apoi mai departe, deci sa nu fi fost atit de serios;
dupa cum este posibil ca tu sa gresesti si, de fapt, autorul sa nu fi intentionat sa invite, printre altele, la pogrom, deci sa nu fi fost atit de cinic.
denizel spune:
Iar la Hollywood Multiplex e avanpremiera la Ducesa, cu Keira Knightley si Ralph Fiennes.
Tu, Mandruta, sa nu te duci, ca iar o sa vrei sa scrii in Dilema! E vorba despre un ménage ŕ trois, cauzat pesemne de chiolhanurile interlopilor din Anglia secolului 18 :-)).
mariamunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Eu repet intrebarea: ce legatura e intre clanurile mafiote si disparitia bunului simt si a copiilor blonzi, bucalati si binecrescuti de pe planeta? Pana una-alta, mafiotii (si aia de-i admira si le trimit coroane din inchisoare) nu au trimis oamenii in lagare. Astia care urla ca a disparut bunul simt si ca s-a schimbat realitatea demografica din cauza "traditiei celor 15 copii din salasele de nomazi", da. |
Dar ce legatura au lagarele cu clanurile mafiote din Craiova (de a caror mandrete ajunge sa crape de invidie pana si Camorra) si cu incapacitatea politiei de a pastra ordinea in urbe ?
Maria
xenocid spune:
citat din mesajul lui simali Iar la Opera Romana incepe "Festivalul Puccini". Deschidere sambata, cu premiera "La Boheme". Saptamana viitoare Tosca. alice |
Sau cum ar zice mândrutä:
Iar opereaza romii la intersectia Festivalului cu Puccini. Descind sambata vizandu'i pe primii care ies din "Bueno". Saptämâna viitoare troscänealä
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui denizel Iar la Hollywood Multiplex e avanpremiera la Ducesa, cu Keira Knightley si Ralph Fiennes. |
Ralph Fiennes
denizel spune:
citat din mesajul lui iileana Denizel, este posibil ca eu sa gresesc si, de fapt, autorul sa nu fi avut in vedere, printre altele, fenomenul infractionalitatii incepind de la micile gasti de cartier pina la marile clanuri si apoi mai departe, deci sa nu fi fost atit de serios; dupa cum este posibil ca tu sa gresesti si, de fapt, autorul sa nu fi intentionat sa invite la pogrom, deci sa nu fi fost atit de cinic. Nu stiu. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Ileana, lecturarea articolului mi-a furnizat prea multe semne ( ;)) ca sa mai cred ca a fost o analiza lucida si de bun simt a unei situatii devenite ingrijoratoare.
Despre seriozitate nu mai comentez :-).
Desigur, e foarte posibil ca eu sa ma fi inselat si sa fi perceput gresit semnalele din scenariul dramoletei.
Daca da, nu-mi pare rau.
Ma stii, prefer sa ma asigur ca strig tare inainte, de cate ori cred eu ca e nevoie, decat sa-mi port dupa batistuta dantelata pe sub nasuc, in timp ce scriu eseuri in care sa-mi exprim stupoarea si regretele eterne.
Despre cinism, tot asa, nu mai comentez :-).
Llaura spune:
citat din mesajul lui denizel prefer sa ma asigur ca strig tare inainte decat sa-mi port dupa |
Mie o lume perfect color-blind mi s-ar parea trista. N-ar fi mai frumos sa ne mai si acordam unul altuia prezumtia de nevinovatie si sa ne mai si abtinem de la strigat cateodata?
iileana spune:
OK.
Eu as vrea numai sa repet (pentru a treia oara!) observatia urmatoare: Caiac nu era rrom. Cortegiul sau funerar nu "continea" rromi.
Cind se scrie "Oamenii aia care dadeau ordine politiei se pregatesc sa dea asaltul final, spre puterea oficiala," nu se fac departajari si deosebiri in functie de etnie.
denizel spune:
citat din mesajul lui iileana OK. Eu as vrea numai sa repet (pentru a treia oara!) observatia urmatoare: Caiac nu era rrom. Cortegiul sau funerar nu "continea" rromi. Cind se scrie "Oamenii aia care dadeau ordine politiei se pregatesc sa dea asaltul final, spre puterea oficiala," nu se fac departajari si deosebiri in functie de etnie. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Iar eu repet, la randul meu: cu atat mai mult, daca [] Caiac nu era rrom, nu vad sensul isteriei rasiale mandrutesti.
Ne-rromele nu prea au "pantece de mame eroine" (am zis, in afara de fundamentalistele religios pentru care contraceptia e un pacat).
Ne-rromii nu au "traditia celor 15 copii in salasele de nomazi".
Ce cautau mizeriile astea incluse intr-un articol despre interlopul ne-rrom Caiac???
Si, chiar daca [] Caiac ar fi fost rrom, la fel, nu gasesc justificate aceste trimiteri la pantece de mame eroine si traditii de 15 copii.
Dar Fane Spoitoru (sau ala de zisera ziaristii ca-i trimise coroana din inchisoare Caiacului) nu era rrom? Se vede ca Caiac avea totusi relatii si cu interlopii rromi.
Si, chiar daca avea, repet, nu vad rostul trimiterii la pantecele mamelor eroine.
Din pantecele mamelor eroine la care facea trimitere supusul voiculescian, nu ies numai din astia care sa sufoce natiunea lui Eliade si Nichita si care sa-i sufoce universul pur al lui Mandruta!!!!!!