22 decembrie 2008 speranta pentru Sonia!
Raspunsuri - Pagina 7
alinkav spune:
Oana, sper ca ziua de azi a fost buna pentru voi!
multi Soniei, si sa primiti numai si numai vesti bune in continuare!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Happiness_4_us spune:
LA cati membri are acest forum, cu siguranta s-ar strange banutii daca ar dona fiecare cate putin.
Oana, nu am reusit sa mai trimit banuti ptr ca nu se fac plati in strainatate din cauza recesiunii. O sa vad cum dau de mama sau de altcineva din tara care sa poata sa mai trimita niste bani in contul de BRD.
Doamne ajuta!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
kay spune:
Alina, ! azi a fost o zi buna pentru noi, in conturi se afla, exceptand BRD lei si PAYPAL, aproximativ 10.000$
Nana, cu mare mare drag
Am sa sterg mesajele pe care le-am postat la Odisee, moderatorii m-au avertizat ca este SPAM, iar forumul nu accepta asa ceva.
Imi cer scuze aici ca am postat mesajele, dar avem nevoie de cat mai mult suport.
Multumesc pentru intelegere !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Ancuta-Maria spune:
kay, as vrea sa iau legatura cu tine pe messenger, daca este posibil... pt acordul tau de a publica povestea in unele ziare regionale din Ro unde lucreaza prieteni de ai mei. Multumesc!
kay spune:
Sibylle, as vrea sa te rog sa confirmi o donatie, dar am PM pliiiin... asa ca daca treci pe aici, am sa te rog sa imi confirmi. sunt prea obosita, scuze de lipsa de coerenta.
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
Chuny spune:
In seara asta in contul PayPal sunt 1790 euro !!! Azi au intrat 14 donatii. Imi cer scuze ca nu pot trimite confirmarile in seara asta, dar sunt rupta de oboseala. Voi trimite abea maine dupa-masa, pana atunci am o gramada de rezolvat.
Sa fie intr-un ceas bun!
Sibylle
Nasterea ariciului junior VLADIMIR
Cum a intrat Anna in viata mea ANNA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
kay spune:
Sibylle, iti multumesc din suflet !
Multumim tuturor celor care au donat bani pentru Sonia.
deci suma stransa ajunge undeva la 12.000 $ !
2 minti stralucite au calculat :
daca 2323 persoane doneaza 33 $, atunci intreaga sunma e stransa
VA MULTUMIM MULT PENTRU TOT !
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
alinkav spune:
Oana, este extraordinar sa vezi cati oameni s-au gandit sa va ajute!
Sa tineti tot asa, si in curand se vor strange toti banutii ptr Sonia!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
ancadragoman spune:
Hai ma ca se misca treaba ,Doamne ce ma bucur ca s-a mobilizat lumea.Doamne ajuta!!!!
Dar daca scriu eu la Odisee se considera spam?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
bulinuta27 spune:
kay, inca o persoana o poti scadea din cei cu 33 $ ..am de la o colega...sper sa vina si altii
o sa trimit tot eu azi de pe bcr in contul tau de bcr lei ptr ca ea mi i-a dat azi dimineata in mana si nu stiu cum sa fac altfel
multi pupici la puiul mic si drag
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,