Redoutistele fidele La Redoute (145)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui catimati

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Cred ca semnam degeaba pt ca nu cred ca are vreo valoare in ochii cuiva, mai ales ca poti vota de 20 de ori daca vrei...

Eu zic ca degeaba nu semnam... macar in felul acesta vedem exact cam cati suntem in aceasta situatie.

Cum sa vezi exact daca 1 persoana poate vota de cate ori vrea?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

ma intreb daca o franciza nu are cumva un target de vanzari de indeplinit.. si daca nu reuseste sa il indeplineasca, franciza e revocata.. ce bine ar fi sa fie asa..

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catimati spune:

ok. am inteles la ce te refereai cu semnaturile. Ar fi fost intr-adevar mai bine sa existe o petitie pe care sa o putem semna cu toate datele de contact. Deocamdata inca nu am gasit o asemenea varianta, dar mai caut.
Intre timp daca mai credeti ca se poate face si altceva in aceasta privinta, eu (ca si restul cred) sunt alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

nushu, iti urez si eu ca Dumnezeu sa-l aiba in grija pe micutul crestin!

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catimati spune:

Totusi, chiar daca intr-adevar nu are relevanta ca si numar de semnatari am sa trimit mesajul si petitia noastra catre comisarul european ca si suport...

Cine stie, poate totusi putem sa facem ceva si sa ajutam la schimbarea legislatiei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nuschu!Ma bucur pentru voi!Dumnezeu sa va vegheze si sa va fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Felicici,da-mi voie sa-ti spun ca gresesti cu campania asta de “albire” a fostului tau coleg.Te deranjeaza ca in comentarii este numit bisnitar?Pai el chiar asta este : UN BISNITAR!Ce e rau?Ca el e bisnitar sau ca cineva ii spune pe nume?

Evident ca nu-i plac reactiile pe care le-a starnit demersul sau,dar de aici pana la a te sun a pe tine si a te face sa te simti vinovata de ceva…e cale lunga.Nu e vina ta!E vina lui si a modului in care s-a gandit sa demareze povestea asta.

Eu nu inteleg de ce ai simtit tu nevoia sa-i iei apararea cand e atat de clar ca nu merita.Pt mine conteaza prea putin ca mai fac si altii magaria asta in RO.Eu gasisem o portita in LR.fr si din cauza lui mi se tranteste in nas.Din cauza lui!Si nu poti nega asta.

Te cred ca a fost politicos la telefon,am mai lecturat niste discutii de-ale lui cu diverse persoane si intr-adevar : minciunile au fost servite elegant,politicos.Dar ce folos?Faptul ramane : ma simt pur si simplu jignita de atitudinea lui.Ne crede fraieri cotizanti pt ca stie ca au mai facut si altii avere in RO in felul asta.

Oricum imi pare rau,am impresia ca tu ai scris ce ai scris pt ca el te-a facut sa te simti TU vinovata,ceea ce complet aiurea.

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Am semnat petitia cu nr. 280.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mai aveti vreun FDP 0?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anana17 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Mai aveti vreun FDP 0?

iata ce am primit eu, nu stiu daca nu e personalizata oferta, incearca.
www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=retention&nope1=36474&nope2=36501&nope3=36528&omniturecode=001RP0338" target="_blank">http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=retention&nope1=36474&nope2=36501&nope3=36528&omniturecode=001RP0338

Edit: eu l-am incercat pe un prix vert si mergea

Mergi la inceput