Redoutistele fidele La Redoute (145)
Raspunsuri - Pagina 18
tusferi spune:
258
Imi cer scuze ca nu am combatut mai mult la subiect si n-am avut timp sa postez si eu niste comentarii la articolele despre "marea" lansare, dar trec printr-o perioada foarte nefasta la serviciu (ne-a lovit si pe noi criza) asa ca va citesc "in diagonala" dar promit sa fiu alaturi de voi in orice demers intreprindeti.
Felicitari pentru combativitate
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
claujro spune:
Cred ca semnam degeaba pt ca nu cred ca are vreo valoare in ochii cuiva, mai ales ca poti vota de 20 de ori daca vrei...
rall spune:
Am primit ieri un colet (comanda din 25 oct) si pot sa va recomand www.laredoute.fr/vente-t-shirt-serigraphie-impression---grande-bouche--la-redoute-creation.aspx?productid=324148352&documentid=201208" target="_blank">tricoul acesta! Se aseaza bine, are croiala moderna
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catimati Am citit mesajul vostru ref la ce facem cu petitia. Pai avem mai multe variante: trimtem o scrisoare oficiala catre Laredoute Franta cu atasament petitia pe toate mailurile celor care conduc compania, il trimitem la comisarul Kuneva in sprijinul petitiilor deja trimise si in principiu reluam cam tot razboiul purtat de voi anul trecut pe care il vom castiga si de data asta. |
nu cred ca l-ati vazut
scrie si tu repede 10 mesaje si scapi de moderare si te putem vedea si noi
catimati spune:
Buna,
multumesc tuturor celor care au votat petitia initiata aseara. Ea a fost defapt ideea sotului meu, foarte nemultumit de ceea ce se intampla, care mi-a zis ca trebuie sa facem ceva.
Stiu ca nu am scris niciodata pe forum, dar v-am citit intotdeauna inca de la inceput. Si comand de pe Laredoute.fr de aproximativ 3 ani. Insa aceasta nedreptate pe care o traim zilele astea m-a facut sa reactionez si promit ca nu se va sfarsi aici.
De asemenea am scris si pe blogul Kuneva, de la care chiar am primit raspuns cum ca reclamatia este inregistrata la biroul comisarului european si vom fi informati de un raspuns oficial.
Sunt convinsa ca daca stim ca avem drepturi si ni le cerem vom fi in final auziti si ascultati.
Nu am nimic personal cu nimeni, cu afacerea nimanui, dar mie nu imi place sa fiu furata. Si acest lucru il simt atunci cand cineva ma obliga sa cumpar la preturi mai mari.
Oricum sunt convinsa ca toti cei care vor semna petitia nu vor comanda de pe noul site, pentru ca nu le place sa fie furati.
Acesta este mesajul...
am mai scris inca o data pentru ca se pare ca apare mai greu...
arcadia spune:
claujro saru'mana
am semnat din eu petitia, deja erau 260 si ceva de semnaturi
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
catimati spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Cred ca semnam degeaba pt ca nu cred ca are vreo valoare in ochii cuiva, mai ales ca poti vota de 20 de ori daca vrei... |
Eu zic ca degeaba nu semnam... macar in felul acesta vedem exact cam cati suntem in aceasta situatie.
catimati spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catimati
Eu zic ca degeaba nu semnam... macar in felul acesta vedem exact cam cati suntem in aceasta situatie. |
... ca nu suntem doar 20...
anana17 spune:
Cu uimire raportez: am primit comanda din 15.10! Deja imi luasem adio de la ea, am scris si la aide (desi nu s-au grabit sa-mi raspunda), dar se pare ca s-a miscat foarte greu coletul, abia pe 30.10 a iesit din Franta. Luny , sper sa vina si pachetul tau, al tau e cel mai intarziat, scrie-le neaparat un mail, e imediat o luna de cand ai facut comanda.
Am primit cadou veste noir, eu n-am mai primit cadouri de la ei, insa asta e dezastru, fasneste si scartaie de parca e o punga de 1 leu de plastic, desi modelul arata bine . Nici nu stiu ce sa fac cu ea.
Mai astept o ultima comanda.
Spor la venit colete si mai ales la combatut LR.fr pentru practica neloiala.