Redoutistele fidele Laredoute.fr (143)
Raspunsuri - Pagina 18
Jasmine spune:
eu n-am incercat dar am de gand .
Numai ca m-as mira sa le lase acolo sa le vada potentialii clienti (apropos,in articol scrie ca unii au comandat deja pe LR.ro!Daaa,cum sa nu!Cred,ca si eu mai mint.Sau te pomenesti ca Daniela6 a vrut sa ne ia fatza si sa fie ea prima pe baricade).
14 +
Brigit spune:
io am mai zis , da insist
vorbim muuuuuuuuuuuult prea mult de astia; faptul ca sunt in RO e o realitate. nu o putem schimba, doar raspunsul "pietii" ii poate penaliza. cu cat sunt ei mai bagati in seama cu atat mai multa publicitate le facem.
tratati-i cu indiferenta. prea multi neuroni se consuma cu ei.
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
Jasmine spune:
April,ai dreptate dar eu nu pot sa-i tratez cu indiferenta.Cel putin nu acum.Probabil dupa ce o sa ma obisnuiesc cu ideea...o sa-mi treaca si nervii.
15 +
Brigit spune:
Jasmine, pai tu nici n-ai voie sa te enervezi
las' ca ne adunam noi si-i lovim!
1. nu cumparam de la ei
2. cautam alternative
3. facem plangere peste tot, odata si odata tot or sa o ia peste bot; poate nu asa repede cat sa comandam in ianuarie pe .fr. Dar de comandat din nou tot o sa comandam. Si nu pe conturile rudelor si prietenilor de prin alte tari
iriss27 spune:
M-am dus azi prin magazine in cautare de pantofi sport/ghete de toamna.
Am ramas socata cand am vazut preturi >100E Adidasi super naspa la 150 lei. Cizmele 350 ... Concluzia, nu-i bun lr, ca ne rupe de realitate. Eu care luam hainute de max 5E ... acum ca nu mai e lr.fr, trebuie sa imi revin la realitate
In final mi-am luat niste ghetute de lac cu 160 (zic ei ca ar fi piele)si o geaca rosie cu 120, cred ca am facut o afacere buna, la ce preturi am vazut in jur
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
Brigit spune:
http://www.netoo.com/69_Vetements_et_Pret-a-Porter.html
Aici 12 pagini de magazine pret-a-porter din Franta.
Daca le luam la "purecat" sper sa gasim si cateva sa livreze si in restul Europei, si sa speram si prin Romania (tot tipam noi ca suntem in UE, unii nu stiu ca suntem in Europa macar..)
Am aruncat un ochi, imi cam pica ochii in gura, i-am gasit pe astia care cica ar livra:
http://www.dress-for-less.fr/tmpl/de/home.tmpl
am plecat la somn ca sunt cam incoerenta
diotima spune:
sa stiti ca astia cenzureaza la greu. Eu am bagat acum vreo saptamana niste comentarii negative la produse si nici pana in ziua de azi nu le-au publicat
In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis
miki68 spune:
'neata!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
elyanne spune:
Am intrat si eu din curiozitate pe situl punct ro
1. arata groazniiiiiiiic ... pozele, textul... nu stiu ce exact...
2. se misca f. prost
3. cate produseeeee.... sa ai de unde alege...
Despre preturi nu mai zic nimic... eram convinsa ca vor fi exagerate... asa ca asta nu ma mira...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vl-ad dar din 16 mai este cineva care mai are de primit , ca eu am o comanda din acea data |
Prima data am crezut ca intrebi de 16 mai (adica 16.05)