***SUPERDIETA 31***
Raspunsuri - Pagina 6
a_alinta spune:
aida asa e!!!...am aceasi vorba!...sau cum se mai zice( proverb din strabuni)....
dumnezeu nu strica o casa de doua ori!
deci daca aveti sotii pe langa voi... inseamna ca sunt ai vostri..daca stiti
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac alintata cine se aseamana se aduna , cat despre efectul pionezelor eu cred ca sunt cea mai curioasa si daca o tin asa atunci la raport o sa am 10 ... sa vad breto cum pedaleaza si trage de fiare ...am glumit dar sigur o sa am 7kg la raport Aida Poze cu noi |
...de fiare nu am sa trag ca nu am voie...am sa fac un pic cardio pina imi pun un pic muschii in miscare...sa ma invat cu miscarea...dupa care(sa mai slabesc putzin,normal)trec la king boxing....super misto.......de ce m-a suparat?...nu avea altceva de facut,si na s-a gindit sa-mi faca surpriza asta...sa ma supere..nu are rost sa va zic motivul...e prea banal...deaia si am nervii astia
Lupta cu kg
bretonica spune:
aido,nu fi nebuna sa faci 7 kg intr-o spt...ca-mi iei fatza,si cind te mai ajung eu?...las ca am sa chem si eu popii mei
Lupta cu kg
a_alinta spune:
da spune breto de la ce te-ai apris atata!!!
ca daca e asa banal , sa stiu si eu sa nu ma aprind cand o fi cazul
silvana75 spune:
Alina
Nu stiu cum sa incep mesaju ca am disparut ca magaru in ceata, fara o vorba, asa ca, cu scuzele de rigoare, ma inscriu si eu la superdieta de luni. Nu mai stiu cu cate kg am parasit superdieta, cred ca cu 68, intre timp am mai slabit 2 kg, deci am 66 dar targetul e de 60 asa ca am de luptat putin. Revin luni!!
Pup toate fetele
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
bretonica spune:
citat din mesajul lui a_alinta da spune breto de la ce te-ai apris atata!!! ca daca e asa banal , sa stiu si eu sa nu ma aprind cand o fi cazul alina |
...bai da curioasa mai esti...pai sa nu-i zic eu lui soru-mea...deci,vin de la sala...toata entuziasta..in al la cit mi-a placut....aduce fata la husband si niste pizza,ca saracu na,l-am lasat singur si sa nu plinga....pup baiatu,eu fericita...il serveste fata,si dau sa incep sa povestesc...nici macar nu am inceput sa zic doua cuvinte...si ce-mi zice?......IA O PAUZA!!...ASA PAUZA MI-AM LUAT CA NICI ACUMA NU-I VORBESC
Lupta cu kg
bretonica spune:
SILVANAAAAAAAAAAAAA,BINE TE-AI REINTORS...BA DA VOUA VA PRIESTE PLECATU DE LA SUPERDIETA,SLABITI...NUMAI EU MA INGRAS
Lupta cu kg
a_alinta spune:
mai fetelor, ca tot e azi halloween, poate ne spuneti si noua numele vostru adevarat...
sincer sunt curioasa ce nume se ascunde in spatele lui ; april 16, bretonica, brunetzica( cand va reveni), delphinas, queenye.. si cine mai e ...
numele meu este
a_alinta spune:
silvana!!!!!!
ce mai faci??? a plecat mama? te-ai mutat?
apoi vezi ca eu nu mai sunt la dieta dar tot am intrat pe aici...ca mi-e drag de fete
bretonica spune:
citat din mesajul lui a_alinta mai fetelor, ca tot e azi halloween, poate ne spuneti si noua numele vostru adevarat... sincer sunt curioasa ce nume se ascunde in spatele lui ; april 16, bretonica, brunetzica( cand va reveni), delphinas, queenye.. si cine mai e ... numele meu este alina alina |
PETRONELA..mi-a facut placere alintata mea...
Lupta cu kg