***SUPERDIETA 31***
Raspunsuri - Pagina 5
aidaciolac spune:
camy la faza cu masina puneam niste apa rece pe sus cu dusul sa se mai lase spuma ... si resetam pana la evacuare si bagi asa apa rece pana e ok , dar cred ca masina maea e prea de pe vremea lu Pazvante
anuska paseaza la mine durerea de cap ca am la cine sa o dau
alintata serios acum cu inteligenta nu ma cunosti , cred ca ai gresit persoana , nu mai am replica ... deci cum sunt?
-corect la faza cu barbatul il ai asa cum il inveti ... mare adevar , de aia am eu un husbant asa super , ca nu il mira prea multe
-silvana e o scumpa cu parul lung de acum e bine si a realizat multe , daca vrei sa o gasesti intra la 'Timisoara Impreuna'
-dorotesa chiar ca nu mai stiu nimic si ea ma mai suna sa vada ce facem. Sper din suflet ca e bine
...care e trick-ul?
breto vrei inteligenta in plus? Atunci achizitioneaza o memorie externa si cand gasesti sa imi spui si mie.
emilia zau ca vrem filmulet ... nu te supara ca a furat ul de la mine
delphi cum te simti?
Aida
Poze cu noi
aidaciolac spune:
haideti sa va spun ce am mancat eu azi.
so, dimineata , apa si
-pranz: suc de la 2 portocaloaie
... stare de continua , abia mi-am hranit copkila
-seara:o bucata de placinta cu dovleac fara zahar si fara ulei ... mai mult dovleac decat foi (facuta special pt Kissy ca nici ea nu are voie sare , zahar , ulei , carne...)
+o cana de must , dar zau ca m-am ametit de la el desi era must
... si in continuare imi vine sa , dar nu vreau sa incep ca imi e ca nu ma mai opresc ...
rezultatul:de dimineata si pana acum -400g ... ei cum vi se pare?
Aida
Poze cu noi
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bretonica .....fara cuvinte....NERVOASA LA MAXIM Lupta cu kg |
pai de ce? s-a rupt bicicleta?
hai zi de ce
Aida
Poze cu noi
bretonica spune:
din cauza de pricina...husband-tul ...a reusit sa-mi strice toata seara
Lupta cu kg
a_alinta spune:
mai breto, dar ce ti-a facut sotul de iti vine s-l impusci????
aida , sunt tare curioasa de efectul pionezelor!
mai scrie-ne despre kissy.. mi-e imi face tare mare placere sa citesc despre voi...
chestia cu cunoscutul... nu am gresit persoana....era vorba de tine!
aidaciolac spune:
alintata cine se aseamana se aduna , cat despre efectul pionezelor eu cred ca sunt cea mai curioasa si daca o tin asa atunci la raport o sa am 10 ... sa vad breto cum pedaleaza si trage de fiare
...am glumit dar sigur o sa am 7kg la raport
Aida
Poze cu noi