Palin versus Obama - a star is born (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cleomax

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

In cazul asta o iau ca pe un compliment!!

tu, draga mea, n-ar trebui s-o iei nicicum, pentru ca oricum nu ai drept de vot.:)

Si sotul meu gandeste la fel!Si ii pare rau ca America are locuitori care vor sa puna prosti in frunte!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui avmaria

Ramona, nu tin neaparat sa vorbim, si nici nu am "raspuns" caci nu m-am adresat tie personal (am sters intentionat numele tau din quote), ci mi-am exprimat o parere referitoare la frica mentionata in citat - buna, proasta, cum o fi.

Vad ca tonul campaniei lui McCain se oglindeste si pe forum : se intensifica bastoanele in glezne. Sa stii ca pe mine nu ma intimidezi nici cu obraznicia nici cu dispretul cu care ma tot onorezi de cateva pagini incoace. Si un sfat, daca esti dispusa sa primesti : nu te baza asa de mult pe google, ca ai vazut la ce poate duce, daca nu verifici sursa si nu filtrezi informatia.

Chiar daca ai sters numele meu, ai raspuns la ceea ce am scris. Esti hilara cu afirmatiile tale. Da, n-ai inteles deloc mesajul meu, nu stii ce vorbesti si bati apa in piua cu negrii si rasismul. Nu la asta ma refeream eu, asa cum n-am vorbit despre asta nici pina acum. Multi vad, putini pricep. Dar au pareri.
Te crezi pe un piedestal prea inalt daca ti-ai imaginat ca te tratez cu obraznicie sau dispret. Asta e onoare rara, nu merge asa la orisicine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Dragilor va duc inapoi la alegerile din peru in 90 sau 91 cind a candidat Llosa la presedintie si avea un program demn de Elvetia sa scoata tara din rahat. Vorbim de scriitorul Mario vargas Llosa si daca nu ma credeti cititi "pestele in apa" in care a descris aceasta experienta. Cu toate ca era la mintea cocosului ca dintre el si Fujimori el era cel care putea sa scoata tara din rahat lumea l-a votat pe Fujimori. Se stie ce a facut acesta. Asa se intimpla peste tot si in sua si in Romania si oriunde. Masses is asses. Punct. Asa ca nu ma imbat cu apa rece pina la rezultate.

Aporpo de pregatire si experietna si ce fel de oameni alegem va rog sa cititi mesajul de mai jos primit de mine pe email. chiar vreit sa alegrti unul care a terminat aproape ultimul in generatia lui si cu toate cele cite a mai facut. Nu ne- ajuns Bush care tot asa a scaldat-o in scoala si in general s-a descurcat in viata pt ca era fiul lui bush sr? De ce sa nu alegem un om inteligent presedinte? Inteligent e si kerry si nu l-au votat. Se pare ca trebuie neaparat sa ne conduca tipi indolelnici fara coloana vertebrala, cu afaceri necurate la activ, bogati si care isi vad interesul. Chiar atit de orbi sintem? ce se intmpla cu "visul american"? A evoluat conceptul astfel incit sa fie posibil doar pt. cei bogati? Cam asta vreti voi conservatorii... Voua sa va fie bine. Restul sa se duca dracului.

(very interesting to ponder on)...

Be sure to read down to the education piece at the end of this…..

WHAT IF……

Obama/Biden vs McCain/Palin, what if things were switched around?
.....think about it ! Would the country's collective point of view be
different? Could racism be the culprit?

Ponder the following:

What if the Obamas had paraded five children across the stage,
including a three month old infant and an unwed, pregnant teenage
daughter?

What if Barack Obama finished fifth from the bottom of his graduating class?

What if McCain had only married once and Obama was a divorcee?

What if Obama was the candidate who left his first wife after a severe
disfiguring car accident, when she no longer measured up to his
standards?

What if Obama had met his second wife in a bar and had a long affair
while he was still married?

What if Michelle Obama was the wife who not only became addicted to
pain killers but also acquired them illegally through her charitable
organization?

What if Cindy McCain graduated from Harvard?

What if Obama had been a member of the Keating Five?
(The Keating Five were five United States Senators accused of
corruption in 1989, igniting a major political scandal as part of the
larger Savings and Loan crisis of the late 1980s and early 1990s.)

What if McCain was a charismatic, eloquent speaker?

What if Obama couldn't read from a teleprompter?
What if Obama was the one who had military experience that included
discipline problems and a record of crashing seven planes?

What if Obama was the one who was known to display publicly, on many
occasions, a serious anger management problem?

What if Michelle Obama's family had made their money from beer distribution?

What if the Obamas had adopted a white child?

You could easily add to this list. If these questions reflected
reality, do you really believe the election numbers would be as close
as they are? This is what racism does. It covers up, rationalizes and
minimizes positive qualities in one candidate and emphasizes negative
qualities in another when there is a color difference.

Educational Background:
Barack Obama:
Columbia University - B.A. Political Science with a Specialization in
International Relations.
Harvard - Juris Doctor (J.D.) Magna Cum Laude

Joseph Biden:
University of Delaware - B.A. in History and B.A. in Political Science
Syracuse University College of Law - Juris Doctor (J.D.)

Vs

John McCain:
United States Naval Academy - Class rank: 894 of 899

Sarah Palin:
Hawaii Pacific University - 1 semester
North Idaho College - 2 semesters - general study
University of Idaho - 2 semesters – journalism
Matanuska-Susitna College - 1 semester
University of Idaho - 3 semesters - B.A. in Journalism

Education isn't everything, but this is about the two highest offices
in the land as well as our standing in the world. You make the call.

? ? ?

Mergi la inceput

Noi nu prea stim ce a facut Obama in scoala, poate daca da drumul la documente...
Asta cu masses is asses o s-o repeti in fiecare mesaj, crezi ca e asa o expresie "tare"?
Nu stiu exact ce are Fujimori cu McCain. Whatever.
Am uitat sa adaug ca in opinia mea rezultatele de la scoala nu sint neaparat o masura a succesului in viata. Doar sa nu le spuneti copiilor mei ca am spus asta, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Si Llosa a fost comunist convins pe vremuri, chiar vrei sa-l compari cu Obama?

Mergi la inceput

Obama e "in a class all by himself". Lui Llosa i-a trecut, vindeca-s-ar si Obama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Mai mai banul intr-adevar cumpara competenta, si dupa parerea mea e clar ca cea mai indecent de scumpa campanie electorala care a existat vreodata (donatia medie 87 bucks; aia maxima oare de ce n-o zic?!)...f bine scris mesajul de mai sus: e despre educatie sau despre fiica gravida a lui Palin, ca nu se intelege bine?! despre degree-ul la Harvard al lui Obama sau despre cei cinci copii ai lui Palin?? (sa faci cinci copii se implica ca e f rau).

In gen in ultimele zile am ramas uimita cat bias pot cumpara banii.

Si apropo ati vazut discursul lui Obama de la Pittsburgh? sper ca era numai adrenaline rush, parea high (sau cum ar zice prietenul lui rev Wright, posedat), vorbea si gesticula complet out of control. Daca la aia se refera autorul articolului de mai sus....

Despre Llosa...eu il iubesc pe Llosa cum iubesc putini scriitori; dar campania lui electorala a fost importata din Elvetia complet, gandita cam ca pt realitatea elvetiana, si exprimata cam ca in romanul Conversatie la Catedrala daca cunoasteti dumneavoastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Ramona, eu as fi preferat ca tu, persoana inteligenta fiind, sa-i explici proastei de mine cum ar fi trebuit sa interpretez frica de Black Liberation Theology. Nu toata lumea are norocul tau sa faca parte din cei alesi, cei "putini". Asa ca te rog io fii mai ingaduitoare, caci precum spui si tu asta-i atributul prostului, sa dea din gura...

In legatura cu parerile, prefer sa le am, asa proaste cum sant ele, cat ma duce si pe mine capul, decat sa dau de dimineata pana seara copy paste de pe google .

Mergi la inceput

"Am uitat sa adaug ca in opinia mea rezultatele de la scoala nu sint neaparat o masura a succesului in viata."

De propozitia asta as rade si cu curul daca as putea!! Chiar ca nu trebuie sa le spui asta copiiilor tai.
On the other hand si daca nu ar reusi in scoala nu te teme, intr-o zi pot deveni prededintele USA ca nu le plac Americanilor intelectualii la putere. Diplomele la Harvard, Columbia, Princeton sunt o rusine!! Joe the Plumber sa ne conduca!! Pt Palin nu am comparatie, ea e o specie rara.

Mergi la inceput

Superb! Cred ca lui McCain ii crapa capul de ciuda ca nu a putut face la fel.

PS. Obama va aparea la Daily Show cu Jon Stewart azi!

Mergi la inceput