Palin versus Obama - a star is born (4)

Palin versus Obama - a star is born (4) | Autor: Marina

Link direct la acest mesaj

Partea 1:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126135

Partea a-II-a:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127318

Partea a-III-a:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128195

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Poate "asses is asses".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

Citat:
si nu m-as grabi sa zic ca gata Obama va iesi pt. ca ... masses is asses... sau vorba lui lapusneanu "prosti da' multi"

stai linistita, sigur iese obama. pentru ca, vorba ceea:"multi, da' prosti".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Aveam un oaresce feeling asupra inclinatiei tale politice Cleo.
I am sooo good!!

Mergi la inceput

andrada, daca te referi la "inclinatia mea politica" de conservatoare, ai dreptate, nu era nici un secret.

daca, pe de alta parte,, iti inchipui ca sunt pro mccain, cu regret si fara nici o intentie sa-ti stirbesc din talente, gresesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Citat:

Pentru mine e scary si varianta lui Obama, aia cu Black Liberation Theology

Io zic ca nu-i cazu' sa ne temem de-o Africa de Sud bis - la care facea cineva aluzie pe-un ton foarte revoltat, la inceputul postului. In ochii mei aceasta fobie apare ca un pretext.

Cred ca sant destui americani care oricum n-ar vota cu un negru din principiu, dar care n-ar recunoaste-o nici in ruptul capului (si-aici intervine meritul lui Aprilie, care spune clar si raspicat ce gandeste). Oricat de afisata si de trambitata e paritatea - nediscriminarea (una din imaginile pe care le-am pastrat din prima mea vizita in State demult : numarul egal de papusi negre si papusi albe la raionul jucarii), eu totusi am impresia ca sant inca multi americani nepregatiti pt o asemenea schimbare.

PErsonal am apreciat mandria "nepatriotica" si mult controversata a lui Michelle Obama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Avmaria, raspunsul tau e ca nuca in perete. Da intii un google search si mai vorbim.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cleomax

Citat:
si nu m-as grabi sa zic ca gata Obama va iesi pt. ca ... masses is asses... sau vorba lui lapusneanu "prosti da' multi"

stai linistita, sigur iese obama. pentru ca, vorba ceea:"multi, da' prosti".

In cazul asta o iau ca pe un compliment!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

In cazul asta o iau ca pe un compliment!!

tu, draga mea, n-ar trebui s-o iei nicicum, pentru ca oricum nu ai drept de vot.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Ramona, nu tin neaparat sa vorbim, si nici nu am "raspuns" caci nu m-am adresat tie personal (am sters intentionat numele tau din quote), ci mi-am exprimat o parere referitoare la frica mentionata in citat - buna, proasta, cum o fi.

Vad ca tonul campaniei lui McCain se oglindeste si pe forum : se intensifica bastoanele in glezne. Sa stii ca pe mine nu ma intimidezi nici cu obraznicia nici cu dispretul cu care ma tot onorezi de cateva pagini incoace. Si un sfat, daca esti dispusa sa primesti : nu te baza asa de mult pe google, ca ai vazut la ce poate duce, daca nu verifici sursa si nu filtrezi informatia.

Mergi la inceput