Mai are vreo sansa Romania?
Raspunsuri - Pagina 67
marumiha spune:
Citat: |
Trimis la: - 07/11/2008 : 09:55:50 -------------------------------------------------------------------------------- Citat: citat din mesajul lui marumiha [url] Din cėte am citit pe aici, nu toti sėnteti de acord cu ceea ce spune ILE, sfatul meu (pt.cei care nu a-ti fost ėn Norvegia)e ca ar fi bine sa mergeti pt.ca dupa aceea o sa-i dati dreptate.Persoanele pe care le cunosc ,care au vizitat aceasta tara au ramas impresionati de functionalitatea sistemului acestei tari ,constiinta persoanelor din aceasta tara,educatia si respectul pt.natura si frumusetea acelor locuri.Daca noi aveam o tara ca Norvegia jumatate din paduri la ora asta erau taiate ,sa nu mai spun de petrol si altele. Cred ca a trai ėntr-o tara ca Norvegia unde totul functioneaza bine(si nu exagerez)nu i-ar face rau nimanui ,numai ca din pacate nu avem toti acasta sansa. ILE Poze Daca eu sunt vecina cu tine si tu ti-ai facut frumos in curte si ai alei si parcuri si gradini si in loc sa pun mana sa-mi fac si eu vin si ma mut "tzop" la tine, la gata facut, ba mai mult, vin la gard si fac mascari familiei mele care inca mai locuieste in curtea rau famata, cam ce impresie ti-as face? |
E totusi un exemplu pozitiv pt.tine si pt.vecinii vostri ,si nu mi se pare ca poti ramėne indiferenta la bravura vecinului tau.
Capacitatea de a te integra ėntr-o tara straina nu o are oricine si faptul ca unu vine cu ex.pozitive chiar daca nu a facut nimic ėn aceasta tara pe mine nu ma deranjeaza cu nimic,mai mult ,ma ambitioneaza si ma fac sa privesc ėnainte ,nu ėnapoi.
Perfectiunea obsoluta poate exista numai ėn RAI dar daca vrei o schimbare ėn bine te uiti ėn sus nu ėn jos fara sa uiti de unde ai plecat.
Atunci cėnd platesti taxe si impozite la stat e dreptul tau si obligatia statului de a-ti oferi servicii de buna calitate nu numai tie ci tuturor .
A te muta "tzop"cum spui tu fara sa faci nimic (eu nu cunosc pe nimeni)dar admir pe cei care avėnd posibilitatea sa locuiasca ėn tari unde multe lucruri functioneaza bine ,vin si ėmpartasesc lucrurile bune ,e cam acelasi lucru cu vecinul cu casa si gradina frumoasa.
Deci rostul topilcului, dupa tine, era sa fim de acord cu Ile si sa ne adunam toti iubitorii de tari facute de altii ca sa aruncam cu dejectii in tara in care ne-am nascut si unde noi si parintii ostri nu am fost capabili sa clintim un pai |
Rostul topicului dupa cum spun eu nu este sa fiti de acord cu ILE (oare cine sėnt eu)ci sa evitati jignirile,atacurile personale si pusul de gaz pe foc pt.ca sėnt departe de fi catalogate discutii aceste discutii.
Jignirile sėnt lucrurile cele mai urėte pe care eu personal nu le folosesc ėn nici un caz ,pt.ca sėnt atėtea alte cuvinte cu care putem sa ne aparam, ėn nici un caz jigniri.
Din pacate eu stau ėn IT.dar daca vreti si va bine dispun ex.negative putem discuta de Napoli.Bineėnteles ca glumesc ,nu mi se pare cazul.
Cred ca Deus a deschis acest subiect pt.ca sėnt probleme cu care va confruntati toti( chiar si noi cei din alte parti )zilnic .
Asa ca e mai bine daca ėncercam sa fim mai realisti .
Poze
Poze
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariamunteanu
Nu, nu este indentica. Pe 05 ian. 1990 romanii erau plini de speranta, entuziasti, se simteau liberi, solidari. Poti sa mai spui asta acum ? Maria |
QED
Rufus, uite, cam asa se inimpla. Iti dedic demonstratia.
Poti prelua tu legatura, daca simti nevoia sa-i evidentiezi Marieimunteanu vre-un domeniu in care Romania sta mai bine acum decit in '90.
Daca nu, nu.
denizel spune:
Acceasi intrebare pe care am mai pus-o si ieri si, singura intrebare pe care o voi pune la infinit de-acum incolo .
Mariamunteanu, care crezi ca este contributia ta la generarea si dezvoltarea sistemelor din tarile pe care le admiri si in care iti doresti sa traiesti/traiesti?
(pe puncte, te rog, ca sa nu te pierzi ).
Despre contributia ta si a familiei tale adusa dezvoltarii Romaniei nu te mai intreb, fiindca se vede cu ochiul liber .Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitzã" :-)) - din jurnalul unei mãmici de bãietel.
iileana spune:
citat din mesajul lui mimonix Ileana nu ma duc in urma sa rasfoiesc 60 de pagini si sa copiez citate , ca nu m-a prostit Dumnezeu...dar pot sa-ti spun cu mana pe inima ca vreo 3 sunt cele care "s-au tinut de nas" cand au citit bancul, s-au ofensat atat de tare incat nu pot sa-l uite si neaga intr-una ca in jur cam pute Nu e rahat dom'le si nici sa-l curete nu se vor apuca pentru ca NU-L VAD sau IL IGNORA....si sunt de pe meleagurile noastre, inca n-au emigrat ! Rusine |
Faci o confuzie.
Eu te-am intrebat de trei persoane care considera ca Romania a ajuns la culmea perfectiunii, si, ca urmare, nu "mai e de munca".
Altfel, stiu si eu chiar mai mult de trei persoane care au considerat bancul ala penibil si dezgustator. Ma numar printre ele.
Guestus spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu
Nu, nu este indentica. Pe 05 ian. 1990 romanii erau plini de speranta, entuziasti, se simteau liberi, solidari. Poti sa mai spui asta acum ? Maria |
auzi munteanu....lumea e plictisita pina peste cap. vrei sa faci ceva..uite aici...tara te cere asa ca bagajul si hai inapoi in ro sa ajuti.
sau daca nu lasa comentariile....sint destui de multi destepti pe planeta care se minuneaza de aia si aia...locurile sint ocupate si din pacate nu mai e loc si de altii.
mimonix spune:
citat din mesajul lui iileana
Faci o confuzie. Eu te-am intrebat de trei persoane care considera ca Romania a ajuns la culmea perfectiunii, si, ca urmare, nu "mai e de munca". Altfel, stiu si eu chiar mai mult de trei persoane care au considerat bancul ala penibil si dezgustator. Ma numar printre ele. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Nu fac nicio confuzie
Bancul e dezgustator, morala e "tare"...dar daca nu e, nu e...si nici nu mai trebuie sa muncim...deductie logica=QED,ca am vazut ca iti plac demonstratiile
Editez ca sa ma refer strict la pasajul inrosit : ca si cum noi acum am munci ca sa aducem Romania de la perfectiune , pe culmile perfectiunii
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
iileana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
auzi munteanu....lumea e plictisita pina peste cap. vrei sa faci ceva..uite aici...tara te cere asa ca bagajul si hai inapoi in ro sa ajuti. sau daca nu lasa comentariile....sint destui de multi destepti pe planeta care se minuneaza de aia si aia...locurile sint ocupate si din pacate nu mai e loc si de altii. |
Guestus, dar pe Ile77 nu o chemi?
iileana spune:
citat din mesajul lui mimonix Nu fac nicio confuzie Bancul e dezgustator, morala e "tare"...dar daca nu e, nu e...si nici nu mai trebuie sa muncim...deductie logica=QED,ca am vazut ca iti plac demonstratiile |
Demonstreaza "deductia logica" de care spui, ca nu prea am inteles-o.
Guestus spune:
citat din mesajul lui iileana Guestus, dar pe Ile77 nu o chemi? www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
nu ai inteles nimic. ....munteanu la viena sta bine....si trebuie adusa acasa.
ile77 nu cred ca sta prea bine la molde....asa ca o lasam acolo.
diabolic plan.
mimonix spune:
citat din mesajul lui iileana
Demonstreaza "deductia logica" de care spui, ca nu prea am inteles-o. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Se vede, pentru ca n-ai subliniat corect ...acum e corect
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze