Mai are vreo sansa Romania?
Raspunsuri - Pagina 66
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Reluam iar teoria FSN-ista cu aia care au mancat sau nu salam cu soia? |
Pai uite de aia nu terminaram in 60 de pagini, ca tot nu intelege lumea ca NU ASTA S-A INTIMPLAT AICI!!!!
Hai sa facem (iarasi si din nou) vreo doo precizari, ca sa nu calcam la tot pasul in auto-victimizare si in telenovela.
Aici a fost asa:
Faza nr.1: initiatoarea topicului a pus o intrebare. Lumea a raspuns cum s-a priceput. (eu nu am raspuns, ca nu aveam nimic interesant de spus. Daca Romania mai are vreo sansa? Eu cred ca da, cita vreme n-a murit. Daca vom scapa vreodata de mitocanie? Eu cred ca nu, sau, oricum, nu noi, pe parcursul vietii noastre. O putem insa evita.)
Faza nr. 2: topicul a fost deturnat de urmatoare intrebare/indignare:
cum au ajuns tarile vestice la nivelul asta si de ce romania e inca la inceput de drum. |
Intrebare din categoria de ce creste pomul cu verdele in sus.
Chiar asa, oare de ce?
Urmata de remarci de genul: nu avem in Romania nu-sh ce super-spital ca-n austria, taximetristii romani nu au uniforma, medicii romani sint niste spagari nepriceputi, si toooooooot asa. Io stiu ca-s civilizata, nu ca voi. Hai, scoateti carnetelele si notati tot ce va zic. Ah, dar nu va imbulziti sa-mi multumiti!
Plus concluziile: aia de sinteti de parere ca se poate trai acolo v-ati obisnuit cu mirosul de rahat si va balaciti in pipi-ul de la Cora.
Cam asta fu distractia la acest topic.
In final, as vrea sa-mi expun si eu nemultumirea: ma calca teribil pe nervi faptul ca nu avem un LHC neaos romanesc. Ce-i caricatura aia de la Magurele? Io vreau, uite-acuma pe loc, un LHC situat sub Bucuresti, si care sa nu rateze colegiul uninominal 3 deputati, ca sa fie Dl. Marius Marinescu cu ochii pe el.
A, nu se poate?
Da' de ce nu se poate?
Da' de ce aia au putut?
Nici de atita lucru nu sinteti in stare?
Uf, nici o sansa nu mai are Romania asta.
Impuscati-o! macar sa nu mai sufere.
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariamunteanu
Recunoaste ca Ile ne-a amuzat. Nu inteleg cum de v-ati putut supara pe ea si ati fugarit-o pe aici cu maturoiu'. Maria |
Mai, nu stiu de ce ramasesem cu senzatia ca tu nu apreciezi si nu te amuzi de postarile suburbane si lipsite de orice elementar bun simt, nu mai zic de ratiune.
Hm, probabil ca te confund...
Deus, uite aici raspuns: de mitocania inconjuratoare nu vom scapa!
Nu, cita vreme nu au reusit sa se dezbare de ea nici aia de s-au aclimatizat de 6 ani in cea mai civilizata dintre tari!
mariamunteanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana Faza nr. 2: topicul a fost deturnat de urmatoare intrebare/indignare:
|
Dupa 19 ani (in decembrie) nu mai e chiar la inceput de drum.
Maria
iileana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariamunteanu
Dupa 19 ani (in decembrie) nu mai e chiar la inceput de drum. |
Normal, de aia Romania nici nu e "la inceput de drum".
Sau (si) tu consideri ca Romania din, sa zicem, 05 ian. 1990 este identica [] cu cea din 07 nov. 2008??????????????
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui iileana Recunoaste ca Ile ne-a amuzat. Nu inteleg cum de v-ati putut supara pe ea si ati fugarit-o pe aici cu maturoiu'. Maria |
Mai, nu stiu de ce ramasesem cu senzatia ca tu nu apreciezi si nu te amuzi de postarile suburbane si lipsite de orice elementar bun simt, nu mai zic de ratiune.
Hm, probabil ca te confund...
Deus, uite aici raspuns: de mitocania inconjuratoare nu vom scapa!
Nu, cita vreme nu au reusit sa se dezbare de ea nici aia de s-au aclimatizat de 6 ani in cea mai civilizata dintre tari!
[/quote]
E drept ca la un moment dat am pierdut sirul, dar orisicat, nu vezi in fiecare zi atatea rosii storcite si oua stricate aruncate dintr-o parte in alta.
Maria
mimonix spune:
Hai mai, nu vrea nimeni sa va spun bancul ala cu "ce mai tropaim noi mai elefantule?" Ca uite, in fiecare zi imi aduc aminte de el cnd intru la topicul asta Mai ales ca azi "ne dam glumeti" noi romanii, ieri eram mai intelectuali si mai dezgustati de bancuri Unii!
E multa "mizerie" in jur (nu mai spun cuvantul ala, ca se tin doamnele de nas )...E mult de munca, dar din pacate unii nu observa sau se fac ca nu observa si din aceasta cauza am convingerea ca se eschiveaza si cand vine vorba de curatenie
Deussanse ar fi , dar nu se poate asa cat ai bate din palme ....pentru ca vezi tu, unora le ia vreo 20 de ani sa bata o data din palme si d-aia lucrurile se misca taaaaareeeee incet
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
iileana spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu E drept ca la un moment dat am pierdut sirul, dar orisicat, nu vezi in fiecare zi atatea rosii storcite si oua stricate aruncate dintr-o parte in alta. |
Asta pentru simplul motiv ca nu vezi in fiecare zi postari atit de limitate si stupide rostite cu o asemenea emfaza, ca cele ce au stirnit circul.
iileana spune:
citat din mesajul lui mimonix Hai mai, nu vrea nimeni sa va spun bancul ala cu "ce mai tropaim noi mai elefantule?" .... E multa "mizerie" in jur (nu mai spun cuvantul ala, ca se tin doamnele de nas )...E mult de munca, dar din pacate unii nu observa sau se fac ca nu observa si din aceasta cauza am convingerea ca se eschiveaza si cand vine vorba de curatenie |
Uite, promit ca te intreb eu de banc, dar numai daca-mi enumeri trei persoane, participante la discutia asta, care sa fi negat ca mai "e mult de munca".
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui iileana Normal, de aia Romania nici nu e "la inceput de drum". Sau (si) tu consideri ca Romania din, sa zicem, 05 ian. 1990 este identica [] cu cea din 07 nov. 2008?????????????? |
Nu, nu este indentica. Pe 05 ian. 1990 romanii erau plini de speranta, entuziasti, se simteau liberi, solidari. Poti sa mai spui asta acum ?
Maria
mimonix spune:
Ileana nu ma duc in urma sa rasfoiesc 60 de pagini si sa copiez citate , ca nu m-a prostit Dumnezeu...dar pot sa-ti spun cu mana pe inima ca vreo 3 sunt cele care "s-au tinut de nas" cand au citit bancul, s-au ofensat atat de tare incat nu pot sa-l uite si neaga intr-una ca in jur cam pute Nu e rahat dom'le si nici sa-l curete nu se vor apuca pentru ca NU-L VAD sau IL IGNORA....si sunt de pe meleagurile noastre, inca n-au emigrat ! Rusine
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze