Mai are vreo sansa Romania?
Raspunsuri - Pagina 63
mariamunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Ma retrag si eu (pana maine ), nu inainte de a-i multumi Vivianei pentru descrierea scurta, savuroasa si la obiect (yeah, that's me! ) si nu inainte de a o certa pe mariamunteanu ca iar m-a plictisit prin incoerenta sustinerii ideilor si victimizare , cand am rugat-o atat de frumos sa nu o mai faca . Da, mariamunteanu, ochii mei nu au mai vazut alte tari in afara Austriei si Romaniei. Excelenta intuitie ai . Poti sa te culci linistita . Cum zicea Viviana? Noapte buna, somn usor, sa visezi SISTEMUL lor! |
Parca esti la gradinita la grupa mica, cand nu-ti convine ceva o dai cu "m-ai plictisit" si "ma plictisesti". Asta e atitudine de adult ? Ia-ti jucarile si pleaca daca te-ai plictisit. Nu te tine nimeni cu forta aici. Dupa cum poate ai observat, la multe postari la adresa mea nu am raspuns, sperand ca te vei linisti, dar ai continuat cu perseverenta.
Tu vorbesti de coerenta si de idei ? Tu, ale carei contributii n-au fost decat bascalie, sarit la beregata si falsificarea vorbelor mele ? Sustii lucruri fara acoperire si apoi gata, te plictisesti.
Daca la tine victimizare inseamna a nu ma otzara cu mainile in sold si a nu jigni asa cum faci tu, atunci ma victimizez cu placere.
Fii buna si nu mi te mai adresa pe acest forum, nu avem ce sa ne spunem.
Maria
Guestus spune:
citat din mesajul lui Deus Eu nu am intrebat daca putem face mai frumos Retezatul decat este sau daca putem sa facem Valea Oltului mai superba toamna. Este pacat ca se emana atata energie negativa gratis. |
da deus...lasa-l pe retezatu in pace..ca e chipes...yo ma gindeam cum sa fac babele mai fermecatoare
simali spune:
citat din mesajul lui marumiha [url] Din cėte am citit pe aici, nu toti sėnteti de acord cu ceea ce spune ILE, sfatul meu (pt.cei care nu a-ti fost ėn Norvegia)e ca ar fi bine sa mergeti pt.ca dupa aceea o sa-i dati dreptate.Persoanele pe care le cunosc ,care au vizitat aceasta tara au ramas impresionati de functionalitatea sistemului acestei tari ,constiinta persoanelor din aceasta tara,educatia si respectul pt.natura si frumusetea acelor locuri.Daca noi aveam o tara ca Norvegia jumatate din paduri la ora asta erau taiate ,sa nu mai spun de petrol si altele. Cred ca a trai ėntr-o tara ca Norvegia unde totul functioneaza bine(si nu exagerez)nu i-ar face rau nimanui ,numai ca din pacate nu avem toti acasta sansa. ILE Poze |
Dupa ce ne aduci inca odata la cunostinta preambulul topicului de la care am deviat in nemernicia noastra vi cu tusa finala: nu suntem de acord cu Ile. Deci rostul topilcului, dupa tine, era sa fim de acord cu Ile si sa ne adunam toti iubitorii de tari facute de altii ca sa aruncam cu dejectii in tara in care ne-am nascut si unde noi si parintii ostri nu am fost capabili sa clintim un pai.
Daca eu sunt vecina cu tine si tu ti-ai facut frumos in curte si ai alei si parcuri si gradini si in loc sa pun mana sa-mi fac si eu vin si ma mut "tzop" la tine, la gata facut, ba mai mult, vin la gard si fac mascari familiei mele care inca mai locuieste in curtea rau famata, cam ce impresie ti-as face?
Mai exista si varianta in care ma mut la tine, te ajut la treaba, iar in timpul lier vin la ai mei si-i invat si pe ei - cu dragoste si prietnie - sa faca lucrurile pe care le-am invatat de la tine. Si poate, in timp, ideile mele vor prinde contur.
Dar in nici un caz nu ajut daca vin la gard si urlu "Mai prostilor, nu v-ati saturat sa traiti acolo?, Iete aici la mine unde m-am dus!!! Iete ce sistem gasii acilea! Fraierilor, voi habar n-aveti de nimic!!". Suna ce-am scris mai sus a civilizatie? Suna a spoiala de cultura, a lipsa de maniere, a grandomanie ieftina, a impaunare cu munca altuia, etc. Ca-n bancul ala cu un tip care se duce cu un maidanez la un poliist si-i spune "imperecheaza-te cu cainele meu ca vreau sa-l fac caine politist". Necazul este ca dupa imperechere maidanezul este posibil sa se creada caine politist si sa devina grotesc atat printre ceilati maidanezi cat si printre cainii politisti.
alice
Guestus spune:
De asta ce spui xio?
http://www.libertatea.ro/stire/transexual-care-a-vrut-sa-se-sinucida-violat-de-doctorul-care-l-trata-219932.html
simali spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui amoga
Cam da... Si-a dat cu firma-n cap, dupa ce se lauda p-acilea ca-n compania pe care o conduce s-au adunat toti oamenii normali din urbe. Greu de crezut, dat fiind nivelu' la care a ajuns cu argumentatia de mai sus... A.M. "Invatatul nu e un produs al activitatii profesorilor. Invatatul e un produs al activitatii celor care-nvata." -- John Holt |
Era doar o gluma. Stiti, noi romanii mai facem uneori bancuri de'astea si nimeni nu se supara. Alea cu un roman un chinez si un norvegian, alea cu o blonda, alea cu nebunu' cu carnet rosu, etc. Imi pare rau ca-ti uitat. Daca Ile se simte jignita imi cer mii de scuze. E "folclorul" nostru si zau ca fara el viata e mai trista.
alice
mariamunteanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simali
Dupa ce ne aduci inca odata la cunostinta preambulul topicului de la care am deviat in nemernicia noastra vi cu tusa finala: nu suntem de acord cu Ile. Deci rostul topilcului, dupa tine, era sa fim de acord cu Ile si sa ne adunam toti iubitorii de tari facute de altii ca sa aruncam cu dejectii in tara in care ne-am nascut si unde noi si parintii ostri nu am fost capabili sa clintim un pai. Mai exista si varianta in care ma mut la tine, te ajut la treaba, iar in timpul lier vin la ai mei si-i invat si pe ei - cu dragoste si prietnie - sa faca lucrurile pe care le-am invatat de la tine. Si poate, in timp, ideile mele vor prinde contur. Dar in nici un caz nu ajut daca vin la gard si urlu "Mai prostilor, nu v-ati saturat sa traiti acolo?, Iete aici la mine unde m-am dus!!! Iete ce sistem gasii acilea! Fraierilor, voi habar n-aveti de nimic!!". Suna ce-am scris mai sus a civilizatie? Suna a spoiala de cultura, a lipsa de maniere, a grandomanie ieftina, a impaunare cu munca altuia, etc. Ca-n bancul ala cu un tip care se duce cu un maidanez la un poliist si-i spune "imperecheaza-te cu cainele meu ca vreau sa-l fac caine politist". Necazul este ca dupa imperechere maidanezul este posibil sa se creada caine politist si sa devina grotesc atat printre ceilati maidanezi cat si printre cainii politisti. alice |
Nu, Marumiha nu a spus ca rostul topicului era sa-i dam dreptate lui Ile. A spus doar ca Norvegia e o tara frumoasa si bine organizata. Atat. Chiar si cine are ceva impotriva lui Ile, poate sa recunoasca faptul ca Norvegia e o tara civilizata.
Cred ca Ile a fost "pedepsita" destul pt. ce a spus, cred ca mai simplu ar fi sa ignoram sau sa criticam scurt si la obiect ce nu ne place. Dar sa se umple zeci de pagini cu replici aruncate intre Ile care s-a simtit incoltita si restul forumistilor care s-au simtit indreptatiti sa-i dea replici usturatoare, mi se pare exagerat. Iar referirile la presupusele ei frustrari sexuale din cauza ca e casatorita cu un norvegian, sunt de prost gust.
Maria
XIO spune:
citat din mesajul lui elvie Pt .cine are urechi sa auda ,paracetamolul nu se da bebelusilor sub forma de supozitoare ,cel putin nu ca prima obtiune cum se face in Romania,Motivele ar fi : riscul de fisuri ale rectului precum si traumatizarea bebelusului,apoi mai este luat in considerare si confortul micutului.Studiile arata ca si o simpla eliminare a scaunului la bebelusi poate cauza fisuri are rectului care rezulta in eliminarea firisoarelor de sange odata cu scaunul bebelusilor. Bineinteles ca supozitoarele paracetamol sau cele cu glicerina pot fi cumparate si aici din farmacii dar sunt evitate de ambele partii,adica si de medici si de catre mame din motive bine intemeiate .Se opteaza pt. medicamentele in stare lichida. Medicarea cu paracetamol sau al altui medicament necorespunzator graficului de varsta a bebelusului este inadmisibila.Aici ti se explica clar care sunt beneficiile si riscurile unui medicament chiar daca este vorba doar de o simpla administrare a paracetamolului sau al altor medicamente menite sa scada febra bebelusului .In doze mari sau folosirea pt. o perioada indelungata poate duce la alterarea ficatului.Deci dozarea copilului de patru luni cu un medicament pt. varste de peste patru ani se numeste overdoza. Deci domnilor doctori din Romania de ce este permisa prescrierea unui medicament unui copil de patru luni cand de fapt medicamentul respectiv este destinat unui copil de patru ani ? voi doriti sa tratati copilul respectiv sau sa-i produceti alte probleme.Si de ce un medic de aici a ajuns la acceasta concluzie si voi inca nu ? Si de ce cuvantul rectum (termen latin care este afisat in prospectul supozitoarelor va produce atata veselie ? Era vb. totusi de rectul nou nascutului . Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006) |
Si pt. cine are ochi sa citeasca:
"PARACETAMOL COPII
PARACETAMOL, SUPOZ.
Medicamente
Indicatii: Tratamentul simptomatic al afectiunilor febrile si/sau dureroase. Contraindicatii: Hipersensibilitate la paracetamol sau la fenacetina. Insuficienta hepatica sau renala grava. Precautii: Utilizarea indelungata a unor doze mari se va face sub stricta supraveghere medicala, existand riscul unor tulburari ale functiei renale. Reactii adverse: paracetamolul este bine tolerat la doze terapeutice. Reactiile de hipersensibilitate sunt foarte rare. Au fost descrise totusi cazuri de trombocitopenie, pancitopenie si leucopenie asociate tratamentului cu paracetamol. Doze masive (125-250 mg/kg/zi) provoaca necroza hepatica. Compozitie: paracetamol sugari: 125 mg paracetamol/supozitor. paracetamol copii: 250 mg paracetamol/supozitor. Actiune: Substanta cu actiune analgezica asemanatoare cu a fenacetinei si cu efect antipiretic apropiat de al salicilatilor, paracetamolul actioneaza asupra centrilor termoreglatori din sistemul nervos central, determinand o pierdere mai accentuata de caldura prin vasodilatatie cutanata. Efectul analgezic are, de asemenea, un mecanism central, fiind influentate durerile de intensitate medie. Nu are actiune antiinflamatoare si nu este antiagregant plachetar. Administrare: paracetamol sugari: un supozitor de 125 mg, de 3-5 ori/zi, in functie de greutatea corporala. paracetamol copii: se administreaza la copii peste 3 ani un supozitor de 250 mg, de 3-5 ori/zi, in functie de varsta. "
Perioada de sugar =1 luna-1 an
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
XIO spune:
citat din mesajul lui Guestus De asta ce spui xio? http://www.libertatea.ro/stire/transexual-care-a-vrut-sa-se-sinucida-violat-de-doctorul-care-l-trata-219932.html |
1.Avea si doctorul cateva ramasite psihologice din copilarie pe care si le-a satisfacut
2.Macar nu i-a dat medicamentele pe sub mana
3.De 8 ori?hmmmmmmmmmmm
4.Oricum , era din Australia , sa-si bata aia capul cu el
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
necsuta spune:
Da are sanse Romania sa devina ceea ce trebuie sa fie,ceea ce altii au realizat in decurs de zeci si sute de ani,acum noi trebuie sa facem in cativa ani,nu se prea poate!
Nu stiu daca eu mai sunt in stare sa stau sa astept sa fie mai bine,vom vedea...
elvie spune:
Xio observ ca tu chiar nu ai inteles nimic din ce am spus eu.
Si.. da hai sa continuam bascalia pe seama australienilor sau a altor natiuni.Deja s-a facut haz de civilizatia norvegiana,cancerul de piele al australienilor ,wc-urile din Austria etc.. si asta pe 60 de pagini.Asta arata cam ce fel de caractere sunt anumite persoane care culmea fac parte din intelectualitatea romaneasca.
Sa va fie rusine.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)