Mai are vreo sansa Romania?
Raspunsuri - Pagina 62
amoga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui estela
Urat din partea ta.Ai ajuns cu jignirile prea departe . |
Cam da... Si-a dat cu firma-n cap, dupa ce se lauda p-acilea ca-n compania pe care o conduce s-au adunat toti oamenii normali din urbe. Greu de crezut, dat fiind nivelu' la care a ajuns cu argumentatia de mai sus...
A.M.
mimonix spune:
Isi ia lumea adio sau la revedere, se ureaza noapte buna...s-au facut caracterizari, s-au zugravit portrete, s-au pus diagnostice, GATA Ati avut ceva spor azi, nu stiu la ce dar ati avut ...cel mai mult mi-au placut comentariile de genul " ce mai tropaim noi, mai elefantule " Stiti bancul? Hai mai , ca asta nu "pute" ca sa nu se mai simta nimeni lezat nici macar olfactiv !
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
natynic spune:
Va doresc si eu noapte buna si intelepciune.
Ile, ti-am vazut pozele...si stii ce m-am gandit sa-ti spun. Esti o fata frumoasa, foarte frumoasa, din Romania. Norvegienii tai perfecti ar vrea sa aiba macar pe ici pe colo femei atat de frumoase
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Deus spune:
citat
"BUN SI? dupa 58 de pagini ati rezolvat ceva?
de fapt care a fost scopul acestui subiect? DEUS ,ce-ai facut draga, ne-ai aruncat galusca si noi am inghitit-o, yo cred ca Deus a emigrat deja ,vorba lui Guestus."
Nu dar ma prapadesc de ras si de suparare cand vad ca nici macar aici nu se poate discuta rational. Mai oameni buni nu va mai certati ca si catele in piata ca era o intrebare simpla : oare putem sa-i schimbam pe unii romani care sunt mitocani, nu toti sunt, nu toata tara este murdara si nu o compar cu Germania, Austria sau Australia ! Eu nu am intrebat daca putem face mai frumos Retezatul decat este sau daca putem sa facem Valea Oltului mai superba toamna. Este pacat ca se emana atata energie negativa gratis. Ii inteleg si pe cei pe care-i doare cand cineva zice ceva urat de Roamania fiindca si eu iubesc tara asta dar nu inteleg de ce se ajunge la cuvinte grele doar fiindca unii au plecat din tara. Si ei au dreptul la o opinie fiindca si ei au rude sau prieteni aici. Asa cum si noi cei de aici vedem ce este frumos dar si ce este urat. Sa nu fim tampiti gen Funar si sa credem ca totul este roz si doar ungurii sunt de vina:)
Da Romania este frumoasa si avem oameni deosebiti dar avem si mitocani si ce daca si alte tari au? aici nu facem cantarire sa vedem cine are mai multi. Nu ne intereseaza mitocanii din Austria noi vorbim de ai nostriiiiiii . Va rog nu va mai certati ca nu o sa mai deschid topicuri decat legate de sex! :) Serios gata cu cearta ca va trantesc un topic legat de sex de nu o sa va mai ganditi la scuipatul pe strada. Va pup pe toti si pe cei care imediat o sa aruncati cu rosii si oua dupa mine.
iileana spune:
Bun, v-ati facut urarile de noapte buna, mai tandre sau mai acide, dupa caz, v-ati pupat, OK, inteleg....dar ....cu mucurile astea de tigari de pe jos, ce-i???
Aud???
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Bun, v-ati facut urarile de noapte buna, mai tandre sau mai acide, dupa caz, v-ati pupat, OK, inteleg....dar ....cu mucurile astea de tigari de pe jos, ce-i??? Aud??? www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Nu sunt de la cei care au stat de vorba, sunt de la altii oricum...si ce daca, pe marea majoritate nu ii deranjeaza ...si in plus, prin alte locuri e si mai murdar ...tu stii ca in Somalia copiii mor de foame ? Si tu faci aici scandal...ori le strangi chiar tu, ori lasa-le ca maine oricum se aduna altele ...sau pleaca si tu din tara daca n-oi fi plecat deja Sau destreseaza-te cumva, scapa de frustrari...are o doamna o reteta f buna , o recomanda la toata lumea ....Hai, calmeaza-te, da?
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Ancuta-Maria spune:
ca bine zici...
Ne arde de chistoace cand in alte parti sunt infundate wc'urile si miroase... imbietor. Ha!
Acum serios, nu am mai ras asa de bine de cateva zile bune... sunteti fenomenale!
elvie spune:
Pt .cine are urechi sa auda ,paracetamolul nu se da bebelusilor sub forma de supozitoare ,cel putin nu ca prima obtiune cum se face in Romania,Motivele ar fi : riscul de fisuri ale rectului precum si traumatizarea bebelusului,apoi mai este luat in considerare si confortul micutului.Studiile arata ca si o simpla eliminare a scaunului la bebelusi poate cauza fisuri are rectului care rezulta in eliminarea firisoarelor de sange odata cu scaunul bebelusilor.
Bineinteles ca supozitoarele paracetamol sau cele cu glicerina pot fi cumparate si aici din farmacii dar sunt evitate de ambele partii,adica si de medici si de catre mame din motive bine intemeiate .Se opteaza pt. medicamentele in stare lichida.
Medicarea cu paracetamol sau al altui medicament necorespunzator graficului de varsta a bebelusului este inadmisibila.Aici ti se explica clar care sunt beneficiile si riscurile unui medicament chiar daca este vorba doar de o simpla administrare a paracetamolului sau al altor medicamente menite sa scada febra bebelusului .In doze mari sau folosirea pt. o perioada indelungata poate duce la alterarea ficatului.Deci dozarea copilului de patru luni cu un medicament pt. varste de peste patru ani se numeste overdoza.
Deci domnilor doctori din Romania de ce este permisa prescrierea unui medicament unui copil de patru luni cand de fapt medicamentul respectiv este destinat unui copil de patru ani ? voi doriti sa tratati copilul respectiv sau sa-i produceti alte probleme.Si de ce un medic de aici a ajuns la acceasta concluzie si voi inca nu ? Si de ce cuvantul rectum (termen latin care este afisat in prospectul supozitoarelor va produce atata veselie ? Era vb. totusi de rectul nou nascutului .
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
simali spune:
citat din mesajul lui stefaniya Denizel,Ileana,Guestus,Simali - uite cum ne mai distram noi datorita voua! XIO,uite de data asta iti dau dreptate Oamenii sunt obijnuiti sa de-a bani,nu doar la medici si in orice alt domeniu,si apoi se plang de spaga dar si aici se poate detalia,de ce si cum de s-a ajuns aici CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya Pozici noi *****Nu exista biruinta fara lupta si nici curcubeu fara nori si ploaie***** |
Uite o teorie interesanta despre cum s-a ajuns cu spaga atat de departe in sistemul medical din Romania.
Inainte de venirea comunistilor la putere medicii erau liber profesionisti. Toata lumea cand avea o problema se ducea la doctor la cabinetul lui de acasa si platea consultatia la sfarsit conform tarifului cunoscut. Existau foarte putine spitale finantate de stat si unde ajutorul medical era gratuit.
Cand au venit comunistii au interzis medicilor sa mai practice in cabinetele lor private. Le-au intrezis insa pentru o buna bucata de vreme sa mai practice chiar si in spitale. Dar acum ganditi-va logic: daca aveati un doctor de familie in care aveati incredere nu ati fi continuat sa-l rugati sa va consulte, chiar daca nu mai era lasat sa practice, meseria nu i-o putea fura nimeni, el tot un doctor bun ramanea. Si pentru serviciile oferite lasati un plic pentru ca omul nu avea din ce sa traiasca.
Se pare ca problema asta cu medicii care dadeau consultatii dupa colt a tinut mai mult de 20 de ani (comunistii n-au putut sa scoata din caciula mii de doctori cu origine sanatoasa). Suficient ca plicul sa devina o practica nationala si suficient ca sa-i invete pe peacienti cu ideea. Stiti bine ca in timpul counismului spaga la doctor si la dentist era notorie iar ceea ce vedem acum este numai o continuare a unei situatii deja create.
alice
simali spune:
citat din mesajul lui natynic Vine n urgenta un pacient grav, cu infarct, se interneaza in terapie intensiva si, pe drum cu targa, incerci in doua cuvinte sa explici insotitorului despre ce e vorba-sa avertizezi ca e grav dar sa incerci sa-l si linistesti. Nici bine nu intri in salonul de terapie ca se incearca a ti se baga cu forta in buzunar; "doamna doctor, va rog, va implor sa aveti grija de el"-"stati linistit, nu e nevoie, o sa am oricum". Moment in care, stupoare: DE CE refuzi?? Chiar nu vrei sa ai grija de bietul om?? De-a dracului sau omul chiar e pe moarte, nu mai e nici o speranta? DE CE nu iei banii?? Nu ma luati la misto...stiti de cate zeci de ori am trecut prin asta? Si vezi pe fata omului convingerea ca nu exista o alta varianta in afara acestora doua. Cu ce sunt eu vinovata ca gandeste asa? Si ce pot eu ca simplu pion ce sunt sa fac? Evident, sa nu iau banii, sa ma ocup atenta de pacient si poate atunci insotitorul va intelege ca se poate si asa. Cu atata otrava se vorbeste pretutindeni in jur, cu atata noroi se arunca, incat bietii oameni asa sunt educati si asa cred sincer-ca daca nu li se ia banul la doctor sunt terminati. Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Ai dreptate. De cate ori am fost cu copilul la doctor si nu s-a rezolvat imediat, au aparut ceva probleme, etc. m-a luat familia in trabaca (mama, matusile) cu "ai dat?" iar dac'ai dat "ai dat destul?". Daca ceva nu merge esti vinovat ca te-ai calicit si n-ai dat destul. Daca ruda (parinte, frate, etc.) mai si moare nu-ti va ierta nimeni din familie ca n-ai dat sau vor suspecta ca n-ai dat destul. Vor spune undeva, pe la spatele tau ca tu l-ai omorat, ca te-ai calicit si n-ai dat. Romanu cand da nenorocitul ala de plic isi da sperantele. Aia simte si el ca poate sa faca: arunca cu banii, vinde tot din casa, ca sa-l faca pe doctor sa dea totul.
Suntem nebuni de legat. Noi, pacientii, nu medicii.
alice