Mai are vreo sansa Romania?
Raspunsuri - Pagina 54
elvie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
pai ala e studiu facut pe localnici..nu pe romani din australia .... si in cartierul X din London sint numai milardari..daca yo trec pe acolo nu inseamna ca sint si yo miliardar |
Pai mai eu am zis ca s-a facut studiu pe romanii din Aust.Citeste cu atentie,bag de seama ca ai obosit facand pe deliciosul pe aici
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
viviana spune:
Mai, eu propun sa ne mutam la Zona Zoster la topicul "stirile de la ora 5" unde intrebarea de baza este ceva gen : oare noi suntem asa?
Nici macar o pagina nu e umpluta acolo!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
elvie spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denizel
elvie, una e sa mori de foame si alta e sa mori in chinuri, de cancer. Asa ca, nu te bucura, ca nu-i de bucurat . Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Denizel ce stii tu despre cancerul de piele? asa cum am mai spus se poate intampla doar prin expunerea prelungita la soare la anumite ore din zi fara protectie ,si uite nu toti se protejeaza.Mortalitatea este totusi foarte mica.Cancerul de piele se trateaza in cateva minute ,foamea nu stiu daca nu ai ce baga la ghiozdanel
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
amoga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Eu merg in timpul meu liber in spitale , stau 24 de ore acolo , lucrez pe gratis pt. ca-mi place , si dupa ai vin si citesc pe aici ca medicii din Ro sunt asa si pe dincolo , ca nu stiu nici macar sa scoata polipii? Pai ti se pare normal? |
Asta cu competentele profesionale... eu unu' sunt de opinie ca romanii sunt destul de buni meseriasi, dat fiind conditiile in care isi desfasoara activitatea.
Da' ian spune: de ce s-a dus Basescu sa se opereze de hernie peste hotare? Ce fras? Nu se gasea un chirurg competent pe meleagurile mioritice? Vorbim de-o hernie acilea, nu de clonare sau nu stiu ce lansare de rachete spre Luna. Si e ditamai presedintele in functiune care face asta -- ce fel de mesaj transmite la o astfel de faza?
A.M.
XIO spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui elvie
Denizel ce stii tu despre cancerul de piele? asa cum am mai spus se poate intampla doar prin expunerea prelungita la soare la anumite ore din zi fara protectie ,si uite nu toti se protejeaza.Mortalitatea este totusi foarte mica.Cancerul de piele se trateaza in cateva minute ,foamea nu stiu daca nu ai ce baga la ghiozdanel Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006) |
Zau ca ma plictisiti
Cancerul de piele este cel mai brutal dintre toate .
Hai mai bine sa discutam despre barbati
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
denizel spune:
citat din mesajul lui iileana Nu, nu mi-am luat permis, imi fring incontinuare miinile. Nu-mi spune ca ai fost deja la bere cu baietii!!!!!!!!!!!! |
Cum sa merg la bere cu baietii, daca nu are cine sa ne aduca acasa? Sau poate vrei sa conduca unu' dintre noi si sa strige soferii la noi ca parc-am aterizat din A...?
Ia, concurs: care si in cit timp reuseste sa cumpere ser antiviperin din farmaciile romanesti? |
Adica, sa am ocazia sa mor ca un erou, muscat de singura faptura veninoasa din tara asta, si sa refuz, preferand sa ma intepe o asistenta scarboasa dintr-un spital mizerabil, cu ser cumparat de la farmacie scaldata in scuipati?????? Hmmmm....
natynic spune:
citat din mesajul lui XIO Zau ca ma plictisiti Cancerul de piele este cel mai brutal dintre toate . Hai mai bine sa discutam despre barbati |
Pai Xio, de ce ma provoci, ca iar ma trimite Ile la plimbare si ma sfatuieste prieteneste sa nu ma stresez?
Ok!! Uite, mie imi plac barbatii bruneti, nu sufar blonzii . Si unde mai pui ca brunetii fac mult mai rar cancer de piele
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mariamunteanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Cum sa merg la bere cu baietii, daca nu are cine sa ne aduca acasa? Sau poate vrei sa conduca unu' dintre noi si sa strige soferii la noi ca parc-am aterizat din A...? |
E de preferat sa ti se strige asa decat sa te calce masina pe trecerea de pietoni pe BD. Kisselef ziua in amiaza mare.
denizel spune:
citat din mesajul lui XIO Cancerul de piele se trateaza in cateva minute Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006) |
Zau ca ma plictisiti
[/quote]
Vezi, Xio? Se vede ca esti din Romania deci, dezinteresata . Nu vrei sa iti explice Elvie cum se trateaza cancerul de piele in cateva minute .
viviana spune:
Ce are sansa Romaniei cu cancerul de piele?
Ah, ba uite ca are (sic!)
Romania, in topul tarilor cu risc scazut de cancer de piele
Zona de Est a Europei se afla pe ultimul loc in ceea ce priveste riscul aparitiei cancerului de piele cauzat de radiatiile solare, conform unui top realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi