Mai are vreo sansa Romania?
Raspunsuri - Pagina 53
iileana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denizel
elvie, una e sa mori de foame si alta e sa mori in chinuri, de cancer. Asa ca, nu te bucura, ca nu-i de bucurat . |
sinteti macabri.
cea mai placuta moarte se spune ca ar fi cea prin inghet.
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elvie [Uite aici Guestule sa vezi cine moare mai repede australianul sau romanul. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_life_expectancy Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006) |
pai ala e studiu facut pe localnici..nu pe romani din australia ....
si in cartierul X din London sint numai milardari..daca yo trec pe acolo nu inseamna ca sint si yo miliardar
denizel spune:
pai na, mai Ileana, la asemenea postare, asemenea raspuns!
P.S. Ti-ai luat permis de conducere? Ma mai fierbi mult? :-(
viviana spune:
Mai Guestus, e de rau. Traiesti mai putin decat australianu' de rand.
Australianul de rand dupa ce este alergat de cainele Dingo moare intepat de Irukandji.
Uite si tot moare dupa tine. Nasol.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
ilse spune:
viviana este ca pe discovery ai vazut-o p-asta cu irukandji, cea mai veninoasa chestie care se exista pe planeta noastra?
mama da ce veselie pe lumea dinafara ca astia in ro saracii ba mor de una, ba mor de alta, da chestia ca in orice zona a planetei existam, tot murim, chit ca scrie norvegian, austriac, australian sau olandez pe noi, este?
acuma va rog nu va luati de vremea din norvegia, caci este perfeeeeeecta, ce daca nu vezi soarele 360 zile din 365, acuma sunt oameni carora le place si asta.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
mariamunteanu spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denizel
asta numesc eu incapacitate de a-ti asuma propriile decizii .
Pardon! Pasional!!. Sunt barbat, daca nu ti-e cu suparare . |
Asta numesc eu ca nu are legatura s...treaba aia cu prefectura.
Eeei daca esti barbat, se schimba treaba. Stai ca ma duc sa ma dau cu ruj si ma intorc sa discutam. De fapt e clar, ca daca erai fata te chema Denizela.
Maria
viviana spune:
Nope. A fost un serial australian la Hallmark, Acolo am cunoscut-o pe Irukandji si apoi am urmarit-o pe la Discovery.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
iileana spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu De fapt e clar, ca daca erai fata te chema Denizela. |
Corect.
I-am spus-o si eu.
Deci, Denizelule, cind doi iti zic....
Nu, nu mi-am luat permis, imi fring incontinuare miinile.
Nu-mi spune ca ai fost deja la bere cu baietii!!!!!!!!!!!!
iileana spune:
Eeeee, Irukandji, ce sa zic.....
Las' ca v-o fi voua, acolo, in Ro, mai bine cu vipera cu corn.
Ia, concurs: care si in cit timp reuseste sa cumpere ser antiviperin din farmaciile romanesti?
Zau, numai sa vedeti paiul din ochiul altora sinteti capabili.
Tz-tz-tz.
amoga spune:
citat din mesajul lui XIO Ei , aici vroiam sa ajungem. 1.Cand tu spui ca asta e regula , la ce exact te referi? 2.Si inca o intrebare: cat timp ti-ai petrecut intr-un spital ca sa afirmi asta cu tarie si sa-i faci pe medici hoti sau altceva? |
1. La frecventa cu care se practica spaga in spitalele din Romania.
2. Eu, din fericire, destul de putin timp. A mea jumate insa a facut practica intr-un spital (ehh, ca te vad din Timisoara -- chiar acolo a facut; la judetean) citeva saptamini. Si a vazut lucruri; si mi-a povestit. Si-am tras concluzii.
Da' tu incerci cumva sa sugerezi ca spaga e o 'rara avis' prin Romania? Adica o chestie pe cale de disparitie? Eu unu', sincer, m-as bucura; ma tem insa ca n-am motiv de veselie...
A.M.