Mai are vreo sansa Romania?

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Pai la naiba, e normal sa fie spitalu bun la atatia bani ca doar nu l-am dus pe tata sa faca impachetari cu alge si ciocolata.
Tratat nu a fost , ca nu a fost cazul. S-au facut analizele si ne-au comunicat ca e sanatos tun. E adevarat am plecat la drum stiind ca sunt posibilitati ca vestile sa nu fie asa de bune.

Da cu ultima afirmatie ai pus punctul pe i. Da, si printre austrieci exista coruptie.

Catalina

Dar tu, cinstita, l-ai refuzat si ai cerut sa platesti suma integrala in schimbul chitantei ? Sau te-ai bucurat ca platesti mai putin.

Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Lasa ca nici de privirile romanilor din metrou nu scapi, zici ca sunt icoane pictate pe lemn.

Asa o gluma buna n-am mai auzit de muuult
Ionica

Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Ei , Maria! Pe ei trebuie sa-i aplaudam ca sunt corupti din simplul motiv ca nu sunt romani. Daca erau si ei romani ii faceam in toate felurile Sa inchidem ochii la altii ;)

Te deranjeaza cu ceva coruptia din alte tari ? Te afecteaza in vreun mod ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deianira
Si cu ce ma incalzeste pe mine ca tu postezi astea pe blogul personal? Daca esti asa curios ce-i cu doamnele astea doua iti zic unde le gasesti si mergi sa le cunosti personal .

Pai ce, am zis io ca o sa te-ncalzeasca?

Ma gindeam doar sa fac putina reclama pozitiva, ca si-asa-i deficit mare la capitolu' asta cind vine vorba de calitatea serviciilor practicate-n Balcani.

Da, uite, poti spune acilea cine-s doamnele, cum pot fi gasite si cu ce probleme pot fi solicitate (nu deranjate, ai remarcat, sper). Ca poate prinde bine vreunui cetitoriu'...

A.M.

Mergi la inceput

Citat:

Vikinga , draga mea, conversatia a inceput in engleza si s-a terminat in romana.Iar medicul austriac unde credeti ca a terminat facultatea? In tara asta de rahat cu oamenii astia de rahat cu invatamantul asta de rahat.
Iar sotul meu este de 12 ani in Romania. Ce e ciudat ca unu care a terminat facultatea in romania vorbeste romana cu unul care sta de 12 ani in romania.Sau e rusinos?

Catalina

Esti sigura ca medicul e austriac ? Facultatea de medicina din Ro nu e recunoscuta aici, trebuie sa dai examene peste examene pt. a o echivala. De ce ar face cineva asa ceva in loc sa urmeze facultatea direct aici ? Ca strain platesti oricum facultatea in Ro. Asta nu schimba cu nimic datele problemei, doar ca mi se pare ciudat.

Nu trebuia sa accepti sa platesti "la negru".

Nu mi-ai raspuns la prima intrebare - de ce l-ai adus pe tatal tau in Austria si nu l-ai internat intr-un spital romanesc ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Citat:

Vikinga , draga mea, conversatia a inceput in engleza si s-a terminat in romana.Iar medicul austriac unde credeti ca a terminat facultatea? In tara asta de rahat cu oamenii astia de rahat cu invatamantul asta de rahat.
Iar sotul meu este de 12 ani in Romania. Ce e ciudat ca unu care a terminat facultatea in romania vorbeste romana cu unul care sta de 12 ani in romania.Sau e rusinos?

Catalina

Esti sigura ca medicul e austriac ? Facultatea de medicina din Ro nu e recunoscuta aici, trebuie sa dai examene peste examene pt. a o echivala. De ce ar face cineva asa ceva in loc sa urmeze facultatea direct aici ? Ca strain platesti oricum facultatea in Ro. Asta nu schimba cu nimic datele problemei, doar ca mi se pare ciudat.

Nu trebuia sa accepti sa platesti "la negru".

Nu mi-ai raspuns la prima intrebare - de ce l-ai adus pe tatal tau in Austria si nu l-ai internat intr-un spital romanesc ?

Maria

Maria , atunci cand spui ca doctorii din Ro sunt jenanti ca cer bani , dar despre aia din alte tari spui "ei si ce ?" ca cer bani mi se pare deplasat.
Iar cu echivalarile , se dadeau examene , ca acum e recunoscuta medicina. Si cu examenele alea date , uite ca stiu un medic (evident idiot) care a facut facultatea in Ro iar acum e seful sectiei de Oncologie in canada, precum si alte exemple de acest gen.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Pai mai Catalina,n-ai spus tu ca doctorul vorbea romana?
Si-a tras si el o spaga de la niste romani,el doctorul stiind ca merge la noi.
Oricum, tu ai fost corupta deci vinovata

Citat:

Nu m-a deranjat. M-a surprins. Cum m-ar fi surprins in orice alt spital privat din lume. Medicul sa iti sopteasca in ureche ca poti sa achiti "direct" , fara factura iar el sa bage banii in buzunar. E, zau ca asta m-a surprins.

Aoleu, i-auzi...Xio, mai esti prin zona? Adicatelea, pe la subiectele despre spaga la doctori in Romania, vinovatu-cremenalu-coruptu e intotdeauna medicul si numai medicul; chiar si in alte situatii decat cea expusa, anume in care medicul nu scoate o vorbulita dar pacientul intinde plicul, tot medicul e vinovat. In Austria, medicul pretinde pe fata plata la negru (oo, si inca intr-un spital privat!!!), pacientul da banul si in acest caz pacientul e de vinovatu-cremenalu-coruptu...
Mai, ce lume!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoga spune:

Citat:

Pierzi ideea. Concentreaza-te. Nu se discuta despre integritatea mea aici. Era un exemplu cum ca se intampla si pe la altii. Sau nu sunt acceptate?

Acceptate de cine? Michael Jackson?

E la mintea cocosului ca de uscaturi o sa dai peste tot prin lumea asta. Problema e cit de des te lovesti de ele.

Impresia mea e ca prin toate cladirile care sunt diriguite de administratia din Romania ai sanse maxime sa dai peste tot felu' de indivizi in cautare de spaga si lipsiti de cele mai elementare notiuni de respect. Mai dai peste asa ceva si pe alte meleaguri. Dar cel putin in Europa de Vest si America de Nord e sigur ca ai mai rar astfel de experiente. (Posibil ca prin America de Sud, Africa si o parte din Asia sa fie mai nashpa ca-n Romania.)

Ca Romania se misca incetisor spre mai bine, cred ca e evident pentru oricine care nu traieste cu capu-n televizor. Dar ca e deja atit de bine incit nu mai exista diferente fata de restul continentului european situat mai la vest de Nadlac, mi se pare o exagerare demna de un politician dimbovitean.

A.M.

Mergi la inceput

Xio, am scris aceeasi idee in acelasi timp. De ce oare nu ma mira?

Naty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amoga

Ca Romania se misca incetisor spre mai bine, cred ca e evident pentru oricine care nu traieste cu capu-n televizor. Dar ca e deja atit de bine incit nu mai exista diferente fata de restul continentului european situat mai la vest de Nadlac, mi se pare o exagerare demna de un politician dimbovitean.

Exagerezi. Nimeni, absolut nimeni nu a afirmat asa ceva.

Naty

Mergi la inceput