Mai are vreo sansa Romania?

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ionica negocierea s-a purtat cu sotul meu care nu e roman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

ce importanta mai are, e vinovat de coruptie.lol

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Ionica negocierea s-a purtat cu sotul meu care nu e roman.

Catalina

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Nu m-a deranjat. M-a surprins. Cum m-ar fi surprins in orice alt spital privat din lume. Medicul sa iti sopteasca in ureche ca poti sa achiti "direct" , fara factura iar el sa bage banii in buzunar. E, zau ca asta m-a surprins.

Poate ti-a oferit omu' un 'discount', ca sa ai motiv s-alegi acelasi spital si al'dat', sa nu mergi la concurenta...

Acu' pe bune, daca ai fost asa surprinsa de gestu' individului, de ce i-ai lasat banii fara factura? Puteai foarte fain sa mergi la managerul spitalului si sa-i spui de propunerea medicului vorbitor de limba romana si de socul care ti l-a creat. Mai puteai adauga si ca ai de gind ca urmatorul drum sa-l faci la ziarul local unde sa explici toata treaba.

Intrebarea e, daca medicul din spitalul austriac era atit de smenar iar tu atit de integra, de ce nu ai facut ceea ce un om normal ar fi facut: refuzat plata "la negru"?

A.M.

Mergi la inceput

ok. o sa ii comunic ca forumul DC l-a gasit vinovat.
Promit sa nu reproduc comentariile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui amoga

Spune-mi si mie: cind ai vazut ultima oara o mutra care sa nu fie acra si plina de importanta la careva ghiseu al administratiei publice din Romania? Daca vezi f'odat, fa-i si poza, ca e o raritate...

A.M.

"Invatatul nu e un produs al activitatii profesorilor. Invatatul e un produs al activitatii celor care-nvata." -- John Holt

Am interactionat eu azi cu doua doamne functionare care au fost foarte amabile amandoua. Daca stiam ce curiozitati ai, le faceam rapid si cate o poza, ca doar aveam telefonul la mine .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Sotul tau de alta nationalitate decit romana si medicul de origine austriaca se conversau pe romana? Nu o engelza acolo, sa mor de nu suna tare. Oricum gestul e tare dubios, nu am mai auzit asa o treaba pina acum.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Am interactionat eu azi cu doua doamne functionare care au fost foarte amabile amandoua. Daca stiam ce curiozitati ai, le faceam rapid si cate o poza, ca doar aveam telefonul la mine .

Fa-le miine o vizita si pune de-o poza. Daca mai adaugi si doua-trei vorbe referitor la problema care-ai avut-o si amabilitatea de care au dat dovada, promit sa postez toata povestea pe blogu-mi personal.

A.M.

Mergi la inceput

Pierzi ideea. Concentreaza-te. Nu se discuta despre integritatea mea aici. Era un exemplu cum ca se intampla si pe la altii. Sau nu sunt acceptate?

Mergi la inceput

Vikinga , draga mea, conversatia a inceput in engleza si s-a terminat in romana.Iar medicul austriac unde credeti ca a terminat facultatea? In tara asta de rahat cu oamenii astia de rahat cu invatamantul asta de rahat.
Iar sotul meu este de 12 ani in Romania. Ce e ciudat ca unu care a terminat facultatea in romania vorbeste romana cu unul care sta de 12 ani in romania.Sau e rusinos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui amoga

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Fa-le miine o vizita si pune de-o poza. Daca mai adaugi si doua-trei vorbe referitor la problema care-ai avut-o si amabilitatea de care au dat dovada, promit sa postez toata povestea pe blogu-mi personal.

A.M.

"Invatatul nu e un produs al activitatii profesorilor. Invatatul e un produs al activitatii celor care-nvata." -- John Holt

Si cu ce ma incalzeste pe mine ca tu postezi astea pe blogul personal? Daca esti asa curios ce-i cu doamnele astea doua iti zic unde le gasesti si mergi sa le cunosti personal .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput