HALLOWEEN... unii da si altii nu!
Raspunsuri - Pagina 3
Deianira spune:
Nu stiu daca tie, Karligutza, iti place sa razi, sa dansezi, sa te distrezi macar din cand in cand, dar mie imi place. De lucrat si de mers la scoala merg zilnic, dar nu in fiecare seara merg la o petrecere cu prietenii, sa dansez si sa ma simt bine .
Ramona J spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
afirmatia de mai sus este foarte adevarata. acum doi ani cand am fost in State, am vazut cateva documentare, despre halloween. chiar daca nu peste tot, dar in multe locuri se promoveaza cultul mortii, fortele raului sunt ades invocate. mie nu-mi place! barrrr Kari Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii! |
Dar unde ai fost mai, la Casa Alba?
Stanescu spune:
Haideti mai, chiar nu vedeti cui aparine blog-ul respectiv? Razvan Codrescu e un cunoscut "ideolog" al extremei drepte romanesti, mare admirator al Miscarii Legionare. Ce altceva va asteptati de la un creier spalat?
Mie cel mai tare mi-a placut pasajul asta
"De nu vom fi cu luare aminte, copiii no#351;tri ī#351;i vor forma treptat gustul pentru macabru, ocult, sadism #351;i violen#355;#259;, īn acest sens fiind ajuta#355;i de desenele animate cu mon#351;tri, jocurile agresive pe calculator, filmele horror #351;i c#259;r#355;ile pentru copii, deja clasice, din seria Harry Potter etc."
Fiti convinse, pe dumnealui il afecteaza mai tare faptul ca o sarbatoare nerecunoscuta de biserica ortodoxa are atata succes decat de siguranta copiilor nostri.
Jos cu Harry Potter, mama lui de mason si ocult demonic!
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Stanescu Haideti mai, chiar nu vedeti cui aparine blog-ul respectiv? Razvan Codrescu e un cunoscut "ideolog" al extremei drepte romanesti, mare admirator al Miscarii Legionare. Ce altceva va asteptati de la un creier spalat? Mie cel mai tare mi-a placut pasajul asta "De nu vom fi cu luare aminte, copiii no#351;tri ī#351;i vor forma treptat gustul pentru macabru, ocult, sadism #351;i violen#355;#259;, īn acest sens fiind ajuta#355;i de desenele animate cu mon#351;tri, jocurile agresive pe calculator, filmele horror #351;i c#259;r#355;ile pentru copii, deja clasice, din seria Harry Potter etc." Fiti convinse, pe dumnealui il afecteaza mai tare faptul ca o sarbatoare nerecunoscuta de biserica ortodoxa are atata succes decat de siguranta copiilor nostri. Jos cu Harry Potter, mama lui de mason si ocult demonic! Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. |
Ca bine zici.
Intai trebuie s avedem din gura cui vin cele spuse,apoi judecam.
Sunt si vor fi intotdeauna persoane care acuza ““americanismele““ doar asa de dragul de a zice ceva.Americanii sunt pentru unii un fel de bau bau generator de catastrofe.
Dar Gigeii romani de peste 40 de ani care nu au apucat ““americanizarea““ unde au invatat sa-si bata nevestele pana le omoara, sa dea alcool copiilor,sa vandalizeze mormintele,sa omoare cu cruzime animalele?
karligutza spune:
Deianira, sunt de acord cu tine.... si mie imi place sa rad, sa dansez... e ok sa mergem din cand in cand la petreceri, dar aici era vorba despre impactul asupra copiilor pe care il are latura negativa/morbida a sarbatorii HALLOWEEN si nicidecum cea de fun!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Stanescu spune:
Stiam io ca uitasem ceva - memoriul este facut "Cu binecuvāntarea Īnalt Prea Sfin#355;itului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului" - vorbim cumva de personajul fost Snagoveanul, cunoscut sub numele "Spagoveanu", tipul cu Invierea pe malul marii, artificii si cruce din beculete? Mare om, mare caracter - io-te cine "cruciaza" impotriva moravurilor decadente.
Ramona J spune:
citat din mesajul lui ladyJ Dar Gigeii romani de peste 40 de ani care nu au apucat ““americanizarea““ unde au invatat sa-si bata nevestele pana le omoara, sa dea alcool copiilor,sa vandalizeze mormintele,sa omoare cu cruzime animalele? |
E simplu, rusii sint de vina.
ocebine spune:
citat din mesajul lui karligutza Deianira, sunt de acord cu tine.... si mie imi place sa rad, sa dansez... e ok sa mergem din cand in cand la petreceri, dar aici era vorba despre impactul asupra copiilor pe care il are latura negativa/morbida a sarbatorii HALLOWEEN si nicidecum cea de fun! karligutza sunt mamica Adelutei |
Mi-ar place sa iti aud opinia DUPA ce ai vazut cum se desfasoara ziua de Halloween pe unde se practica. Daca nu ai vazut NICIODATA, daca nu cunosti pe NIMENI care a participat la trick-or-treat sau vreo sarbatorire de acest fel....atunci cam slaba sansa sa fii luata in serios...doar regurgitezi niste opinii ale unui individ cu convingeri dubioase.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Stanescu spune:
citat din mesajul lui karligutza Deianira, sunt de acord cu tine.... si mie imi place sa rad, sa dansez... e ok sa mergem din cand in cand la petreceri, dar aici era vorba despre impactul asupra copiilor pe care il are latura negativa/morbida a sarbatorii HALLOWEEN si nicidecum cea de fun! karligutza sunt mamica Adelutei |
Bun, si ce e rau sa glumesti pe seama bau-bau-lui? Ca la urma urmei despre asta e vorba - de a lua in ras partea intunecata a existentei
diadaniela spune:
eu organizez anul acesta o petrecere de Halloween la cererea copilului. deja am decorat casa ,am pus baloane ,decoratiuni,dovleci si lucrez de zor la costum. toti copilasi invitati sunt incantati si asteapta cu nerabdare party-ul.le-am pregatit pungute cu dulciulete ,le fac ceva de papa, muzica ,joculete si distractie.