***SUPERDIETA 30 ****
Raspunsuri - Pagina 12
Delphinas spune:
buna dimineatza
poftiti la
breto sar`na de pregatirea patului...sa stii a fost de folos.
am fost la ai mei si i-am ajutat sa isi monteze dormitoru...dupa care la aprovizionare. ajunsi acasa fiacre si-a facut cate o . am avut eu grija sa pun ca apa de un spumant de levantica sa ne calmam. si tot calmul nostru s-a terminat asa
asa tot sa ne impacam. oricum a dat semne ca se schimba.
acum scoateti ca aseara am calcat in strachini, justificat. cat timp faceam aprovizionarea am cumparat o cutie de carne de pui presata si am mancat aseara cu iubitu. el cu paine, eu cu masline. asa bun ce a fost. am bagat eu un ceai verde dar...nu am avut curaj sa testez cantaru dimineatza. il incerc eu in vichend.
la ambitioase
mada suntem alaturi de tine si speram sa revii cat mai repede si cu moralul cat mai sus. ubita fata
poze
Just Me
Brigit spune:
neatza!
aidoooo, da si mie macar o cana; ma apuc acu sa va numar rapoartele si imi cam pica ochii in gura, sa nu scriu bazaconii pe acolo.
daca se mai stie careva 'neraportata" acu-i momentu ca inchid taraba si pun absente!
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
Anuska spune:
Aida, nu dadea!
Sunt cuminte, cumintea!
Parol, pe onoarea mea!
Aseara aveam si io o foameeeeeeeeeee, dar am papat neste masline si o cana de ceai....
In dimineata asta nu stiu ce am.... ca am vrut sa pap neste varza si nema, ca m-a apucat o greata..... pe care am taiat-o cu un mar.
Turnam apa si gata, trece!
Delphinas, tare dulce fu impacarea, nu???????
Eu ma abtin sa ma urc pe cantar, astept cantareala de raport; desi tare e greu.....
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
aidaciolac spune:
Hehehe , eu m-am urcat azi pe cantar , ca daca nu se misca din prima zi acolo ramane intepenit si drept urmare sunt happy am 80kg buna gluma nu?!
Aida
Poze cu noi
aidaciolac spune:
... eu am baut si apa , acum ma duc sa mai beau ceva apa ca trebuie sa plec
Aida
Poze cu noi
Delphinas spune:
dau eu la toata lumea...
anuska tare bun o mai fost, mai ales ca m-am impacat si cu sotu si nu puteam sa-l las sa pape singur...mi se rupea inima dupa o bucatica cat de mica de carne din aia...
dar azi dragele mele...grepfruit si gutuie prestez...vrea careva???
poze
Just Me
aidaciolac spune:
Apa , ca tot am vorbit de apa , mi-am adus aminte de "ziua de apa" pe care o sa o restaurez in a doua saptamana la sfarsit.
Nu dati cu masline ca
Aida
Poze cu noi
aidaciolac spune:
delfinas trebuia sa bagi dupa carnea aia o cana de "ceai de slabit" de la Naturavit - plante nu plicuri ... si azi stateai pe toata dimineata
Aida
Poze cu noi