***SUPERDIETA 30 ****

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

...asa e mai bine?

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

cu mult mai bine...hai ca am sterpelit-o acasa....
sa vedeti scantei ce ies...iuhuuuu

poze
Just Me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

cu mult mai bine...hai ca am sterpelit-o acasa....
sa vedeti scantei ce ies...iuhuuuu

poze
Just Me

hai ca eu itzi prepar patu-l pina ajungi acasa

......dupa care avetzi loc de.......dupa care,luna viitoare ne vii asa pe topic

...

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Queeee,tu nu reusesti sa tii pasul cu noi pe aici,iar noi(eu)nu reusim sa tinem pasul cu tine in pierderea kg-lor...brava,felicitari!!!..Anusk...ISA a dat bir cu fugitzii,nu vrea sa ne mai bage inseama deloc...sincer,nu stim chiar nimic de ea,sa speram ca totul este bine,si ca nu intra doar din lipsa de timp...isuca...onyca,ce sa zic...baga si tu un pireu de fructe(de la permise)ca mic dejun...eu sincer,la inceput...inceput,inceput...(adica aproape acum un an)ca saraca de mine de un an sunt pe aici,si tot slaba nu sunt..ma iau cu cintatu(vorba aidei)si uit de dieta...eu imi beam numai apa...dupa care cafeaua...si treceam pe fructe....ce sa zic....fa-tzi singura un meniu din permisele care itzi plac,si potzi sa manci cit vrea inimioara ta

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Poezie in Franceza

Je m'appelle Vasile Mure
Je veni de la padure
Je gasi nevasta-n pat
Se randez vous cu-n alt barbat
Quand je preparai ciomagu'
Mon amie sarise gardu'
Il tombeau dans la urzici
Sur son cur numai basici!

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...pot sa va spun doar ca Mada...are doar o perioada mai proasta...dar isi va reveni...si o sa intre din nou pe forum...acum sigur ii va face bine aceasta odihna...asa ca ...noi o pupacim...si o asteptam, nu?????

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

...pot sa va spun doar ca Mada...are doar o perioada mai proasta...dar isi va reveni...si o sa intre din nou pe forum...acum sigur ii va face bine aceasta odihna...asa ca ...noi o pupacim...si o asteptam, nu?????

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

..multzumim camy...normal ca o asteptam,si o si sustzinem....mada,suntem toate linga tine si te asteptam cu bratzele deschise...itzi transmit multzi,multzi pupici

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Oleleu ce bine a fost azi cat am avut de alergat , dar cand am ajuns acasa foamete mare zau , beeeey , ca am bagat la permise si degeaba. Si am mancat de pleznesc si tot imi este foame
woooooow
bey breto ce fugareala iti trag sper ca saptamana care vine sa iti suflu in ceafa fata
delphinasu e calare ... sper ca nu pe matura
anuska zici ca nu vrei hmmmm , te prind eu la inghesuiala , promit ca o sa dau mai cu mile ... sau poate nu
Mi-e foooooooooaaaaaameeeeee

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

mda....te cred.......foame si la mine...noapte buna...am taiat-o la tv

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Mi-e foameeee si mai am de stat treaza sa ii fac un desen tehnic lu sora-mea si sa trimit mesaj lu husbant despre restrictiile din EU de pe drumuri sa nu ramana pe acolo , si degeaba beau apa ca mie imi este taaaaaare foaaame bine ca sint la mama sa beau niste lapte dar nici asta nu am voie , ma duc sa bag o

usor si sa visati ca alergati

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput