Acneea dupa nastere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Angelinne

Salonul se numeste Chic salon
http://www.chicsalon.ro/
daca vreti sa mergeti sa stiti ca sigur ve-ti avea rezultate...eu lucrez cu acest aparat/...aparatul se numeste Electroporation...daca mai aveti alte nelamuriri va stau la dispozitie.

Angelinne

Merci!
Zi-ne putin, modul de lucru..cum lucreaza/cat timp/ce efecte/dupa cat timp...cam cat costa o sedinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Se fac demachierea si tonifierea cu produsele alese in functie de tipul de ten, apoi peelingul se face cu aparatul 10 minute si cu solutiile lui se lucreza ce se doreste cam 10-15 min , adica :tonifiere, hidratare, sebo-reglare si lifting efectele se vad si se simt imediat.La noi in salon, pt ca suntem, si distribuitori de aparatura si produsele Bruno Vassari eu fac si demonstratii pt alte saloane sau cosmeticiene si la lifting de ex lucrez o jumatate de fata ca sa se observe diferenta urmind ca dupa aceea sa ai termin si cealalta jumatate. Se deschid niste canale moleculare cu ajutorul ultrasunetelor urmind ca acele solutii sa patrund in derma adica profund de aceea rezultatul este f bun .ele sunt calculate densitate , greutate la dimensiunea canalelor... Pe mina clientei se pune o bratara f bine umezita legata cu polul negativ al aparatului iar cel pozitiv urmind a se atasa de manipulul cu care se lucreaza pe fata. Se simt usoare furnicaturi dar nu trebuie sa fie ceva neplacut.Deci rapid si f eficient! eu sunt f incintata!

Mergi la inceput

Citat:

Se fac demachierea si tonifierea cu produsele alese in functie de tipul de ten, apoi peelingul se face cu aparatul 10 minute si cu solutiile lui se lucreza ce se doreste cam 10-15 min , adica :tonifiere, hidratare, sebo-reglare si lifting efectele se vad si se simt imediat.La noi in salon, pt ca suntem, si distribuitori de aparatura si produsele Bruno Vassari eu fac si demonstratii pt alte saloane sau cosmeticiene si la lifting de ex lucrez o jumatate de fata ca sa se observe diferenta urmind ca dupa aceea sa ai termin si cealalta jumatate. Se deschid niste canale moleculare cu ajutorul ultrasunetelor urmind ca acele solutii sa patrund in derma adica profund de aceea rezultatul este f bun .ele sunt calculate densitate , greutate la dimensiunea canalelor... Pe mina clientei se pune o bratara f bine umezita legata cu polul negativ al aparatului iar cel pozitiv urmind a se atasa de manipulul cu care se lucreaza pe fata. Se simt usoare furnicaturi dar nu trebuie sa fie ceva neplacut.Deci rapid si f eficient! eu sunt f incintata!

Angelinne

Multumim frumos!
Deci trebuie ca in salon sa lucreze si cu produse Bruno Vassari?
In Brasov, ai idee daca este vre-un salon cu aparatul?
Deci, cand mrgem trebuie sa cerem clar ce ne intereseaza, nu?
Nu face aparatul toate , de odata ( seboregulator, lifting, etc).

Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katrinel_80 spune:

Buna fetelor,

Se pare ca eu nu mai am nevoie de salonAm descoperit remediul... era la mine in frigider! .
Aveam niste crema de galbenele facuta de bunica (5 maini zdravene de galbenele fierte intr-un pachet de unt cateva minute si lasate acolo ceva vreme... apoi strecurate).

Vreau sa spun ca de cand am deschis subiectul si pana acum am dat o data pe zi (seara) cu ea si acum am din nou tenul meu curat si luminos.
URAAAAAAAAAAA!!!

Pupici si bafta si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

nu stiu daca in Brasov au ceva salon s-ar putea....incercati sa scrieri pe adresa de messenger beautyonero@yahoo.com si intrebati ce salon are acest aparat.

La Bucuresti lucreaza numa cu Bruno vassari pt ca ei au adus aceasta gama in tara...noi suntem distribuitori pe zona de vest...eu personal am fost in Spania la cursuri si pot sa spun cu mina pe inima ca sunt extraordinare produsele lor in conditiile in care am lucrat si cu alte game de top.

Mergi la inceput

Citat:

nu stiu daca in Brasov au ceva salon s-ar putea....incercati sa scrieri pe adresa de messenger beautyonero@yahoo.com si intrebati ce salon are acest aparat.

La Bucuresti lucreaza numa cu Bruno vassari pt ca ei au adus aceasta gama in tara...noi suntem distribuitori pe zona de vest...eu personal am fost in Spania la cursuri si pot sa spun cu mina pe inima ca sunt extraordinare produsele lor in conditiile in care am lucrat si cu alte game de top.

Angelinne

Merci!
Se pare ca am localizat salonul!

Mergi la inceput