Acneea dupa nastere

Acneea dupa nastere | Autor: Katrinel_80

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

Am si e o problema... cu acneea . Inainte de sarcina nu aveam nici o problema, tenul meu arata destul de bine. Aparea din cand in cand cate un cosulet dar trecea numaidecat... si pana trecea era acoperit cu putin fond de ten.
Ei bine dupa ce am nascut (acum 8 luni) tenul meu e plin de cosuri... rosiiii si uraaaaaaaaaaaaate!!! Nu ma recunosc!!!!

V-ati confruntat cu asa ceva? Cum scap de ele? HELP!!!!

Pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Am patit la fel!
Si am avut zilele trecuta, un an si 8 luni!
Am incercat diverse ( creme, cosmetica, etc), dar n-am facut decat sa agravez lucrurile...
La mine este combinata cu o pilozitate excesiva, cu start in sarcina......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

E o dereglara hormonala in mod sigur.... trebuie facute niste dozari hormonale si mergeti si la cosmetica.... exista un aparat numit Electroporation care face sebo-reglare la nivelul dermei, un fel de mezoterapie fara ace...si sunt rezultate spectaculoase....pot sa va spun sigur.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Angelinne

E o dereglara hormonala in mod sigur.... trebuie facute niste dozari hormonale si mergeti si la cosmetica.... exista un aparat numit Electroporation care face sebo-reglare la nivelul dermei, un fel de mezoterapie fara ace...si sunt rezultate spectaculoase....pot sa va spun sigur.

Angelinne

Ai idee unde este aparatul? In ce saloane? In ce consta tratamentul? Cam cate sedinte? Am ramas cu tenul extrem de gras...
Hormonal, am iesit "in limite", ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katrinel_80 spune:

Si la mine e la fel. Hormonii in limite normale. Pilozitatea nu e o problema... niciodata nu am putut sa ma plag de mult par... la subbrat am 3 fire pe care le smulg cu penseta, iar pe picioare am facut prostia sa iau aparat SilkEpil... si acum creeeeste.... dar pana la asta tot asa... aveam cateva fire si le smulgeam cu penseta .... sau cand imi era lene le luam cu aparatul e ras...

Deci pilozitatea e la fel... tenul e tot mixt... dar cosuri... hm...

La cosmetica nu am fost niciodata... nu a fost nevoie de nimic. In momentul in care dadeam cu crema sau puneam masca ieseau cosuri... dar acum... cred ca e timpul sa merg. Am incercat si eu cu tot felul de creme si nimic... mai rau iese...deci COSMETICA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

tot ce apare pe piele, fata, corp, sau alte locuri, iese din interior. dereglare hormonala, sau nu, mai precis anumite toxine care se elimina lent sau mai deloc si atunci ies pe undeva.
cosmetica nu rezolva decat pe moment, trebuie in alimentatie cautate remedii. o zi, doua pe saptamna de cure cu fructe si legume ajuta la detoxifierea organismului, ceaiuri pentru detoxifiere, sunt bune de baut zilnic.
si inca un sfat, cremele si toate produsele cosmetice, nu sunt indicate, contin diversi compusi chimici....cea mai buna si sanatoasa este apa! eu folosesc de foarte multi ani numai apa pentru fata, adika ma spal si atat! si sunt cam 3o de ani de experienta! adica, cam de pe la 10 ani!

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Mergi la inceput

Este foarte adevarat ca trebuie rezolvata cauza interna care de cele mai multe ori este o dereglara hormonala sau o infectie cu stafilococ...deci ceaiurile si tratamentele naturiste si homeopate dau rezultate f bune ///insa aveti nevoie si de o esteticiana buna...pt Bucuresti si Cluj stiu unde gasiti acel aparat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Angelinne

Este foarte adevarat ca trebuie rezolvata cauza interna care de cele mai multe ori este o dereglara hormonala sau o infectie cu stafilococ...deci ceaiurile si tratamentele naturiste si homeopate dau rezultate f bune ///insa aveti nevoie si de o esteticiana buna...pt Bucuresti si Cluj stiu unde gasiti acel aparat!

Angelinne

Unde-i aparatu'? Fac depresie aici....

Mergi la inceput

Nu stiu daca am voie sa pun pe sait.... numele salonului sa nu fie considerata reclama...daca e voie pot s ail scriu fara probleme...

Mergi la inceput

Ai voie, ca doar asta discutam aici...

Doar nu pui subiec:"mergeti la salonul X, ca va face sa aratati fix!"

Mergi la inceput

Salonul se numeste Chic salon
http://www.chicsalon.ro/
daca vreti sa mergeti sa stiti ca sigur ve-ti avea rezultate...eu lucrez cu acest aparat/...aparatul se numeste Electroporation...daca mai aveti alte nelamuriri va stau la dispozitie.

Mergi la inceput