Redoutistele fidele Laredoute.fr (140)
Raspunsuri - Pagina 16
kokiy spune:
A primit si eu cod :21911 aceleasi conditii ca la vl-ad
Un om nu trebuie judecat dupa calitatile lui,ci dupa felul cum stie sa si le foloseasca
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Jas, incearca codul pus de vl-ad, ca vad ca e pt.pages vertes si nu zice ca e sauf prix vert. Eu nu l-am primit. |
Nu merge.Nici macar nu ma injura,pur si simplu nu face nimic.
Pot sa reduc 15 euro cu un cod de la Taillissime dar e prea putin ,vreau o reducere mai substantiala.
Nu stie nimeni un cod care merge pe prix vert?
13+
katthy spune:
Felicia geaca o am si eu si fiica-mea pe roz.
E o culoare f. placuta duce spre lila. Vezi numai ca marimea 162 e putin ingusta la solduri. Mie imi vine cam fix si am 94 cm.
anana17 spune:
citat din mesajul lui Jasmine Nu merge.Nici macar nu ma injura,pur si simplu nu face nimic. Pot sa reduc 15 euro cu un cod de la Taillissime dar e prea putin ,vreau o reducere mai substantiala. |
Am incercat si eu o simulare cu codul 21911 si intr-adevar nici la mine nu le reduce. insa in cos sub ghete scrie "Article special", am mai patit si eu cu un pull de barbati, nu-l reducea desi nu era la restrictii. Poate asta o fi problema...
axxxa spune:
Jasmine incearca 33189, mi l-am notat eu mai demult si inca mai e valabil, reduce 20 din 50 inclusiv pagini verzi si da cadou geanta neagra puturoasa.
Sau 28614 reduce 20 din 45, da fdp 0, valabil pana pe 4.11
Inex spune:
Buna!
Inca un site cu coduri:
http://www.bon-reduc.com/moins_cher_gratuit_bon_plan_code_reduction/bon_plan_code_reduction_laredoute.php
crislunca spune:
Ajutor!Nu ma lasa sa deschid cosul..:"desole...." oare ce se intampla...ce pot face?...am 17 produse in cos...
Lorenza spune:
citat din mesajul lui crislunca Ajutor!Nu ma lasa sa deschid cosul..:"desole...." oare ce se intampla...ce pot face?...am 17 produse in cos... |
Nu cred ca ai ce face!