Redoutistele fidele Laredoute.fr (140)
Raspunsuri - Pagina 15
alinabojuc spune:
Buna dimineata. iar e ceata. nu se mai termina odata? care tot trimiteti ceata la dej, mai?
Io zic sa traiasca armata romana si lr. ro sa dea faliment ori sa isi vada de treaba si sa puna preturi normale.
va pup. poate mai bag un ochi pe cilea sa vad ce ati mai scris. ma apuc si eu de treburile de sambata
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
felicia74 spune:
neata si de la mine!
Eu ma tot uit la aceasta geaca:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4381688&SizeCode=00156&Quantity=1&PersText=&ItemId=45&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Ati purta-o pe roz? Mi se pare cam tipatoare, dar stiu ca e material super. Iar pretul - olala!
Mai am 2 comenzi pe drum, dar daca mai fac rost de niste bani, cine stie?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
vl-ad spune:
buna dimineata!
vrea cineva o ?
ca eu cred ca am nevoie de 10, dupa o noapte nedormita di cauza de pitic cu febra , dureri de burta si diaree
am primit si eu un cod pe mail 28177 care reduce cica 45 din 120,32 din 85 sau 20 din 54
eu l-am incercat in diverse combinatii insa nu imi reduce absolut nici un cent .poate nu am inteles eu bine conditiile
poate la voi merge
iata si cond:
Offre réutilisable jusqu’au 31 Mars 2009 valable dans les pages et collections Femme, Lingerie, Beauté, Enfant, Homme, Sport, Linge de maison, Literie, Meuble&Deco, Jouet et sur toutes les marques balisées pages vertes de la collection Automne-Hiver 2008/09 (sauf pages et prix rouges, Prix mini, prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités web, articles Repetto et Converse). Valable également sur les collections Taillissime (sauf pages rouges), Anne Weyburn, AM.PM., So’Home (sauf page 22-23 et articles signalés dans le catalogue) et Solutions Maison Automne-Hiver 2008/09.
Non cumulable avec une autre offre. Chèque réduction personnel non cessible à un tiers. L'usage de ce chèque réduction n'entraînera aucune compensation financière sous quelque forme que ce soit et n'exclut pas le paiement de la participation aux frais de traitement. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en magasin et en Rendez-vous shopping.
** Offre valable du 20/09/08 au 31/03/09, sous réserve d’acceptation par Finaref
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
felicia74 spune:
Bebe Nushu alias David la cat mai mult luni, sa cresti mare si frumos!
Vlada of, of, enterocolita? Va urez multa sanatate!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicia74 neata si de la mine! Eu ma tot uit la aceasta geaca: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4381688&SizeCode=00156&Quantity=1&PersText=&ItemId=45&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 Ati purta-o pe roz? Mi se pare cam tipatoare, dar stiu ca e material super. Iar pretul - olala! Mai am 2 comenzi pe drum, dar daca mai fac rost de niste bani, cine stie? Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005) |
Neata!
In general da,da' mai e si chestia aia cu probatul.Numa' atunci poti sa fii sigura.Cu rozul e mai complicat putin,da' ai putea sa te risti la banii astia.
Jasmine spune:
Neatza!
Vreau sa iau cizmele astea dar parca le-as mai reduce.Fetele care ati mai luat cizme,cu ce cod ati reusit sa le reduceti?Eu am incercat mai multe dar cred ca nu merg pt ca e prix vert.Pleeeaaaseeee....
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=12498647&productid=324149255&documentid=222308
13+
claujro spune:
Neata! Am terminat de murat ciupercile si acum fac o supa. Voi tot la shopping ca de obicei!
miki68 spune:
Jas, incearca codul pus de vl-ad, ca vad ca e pt.pages vertes si nu zice ca e sauf prix vert. Eu nu l-am primit.
Aaand, of corz, helau intre doua cursuri (ca am si de la 4 la 8)
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei