nu stiu ce si cum sa fac
Raspunsuri - Pagina 5
Ramonika spune:
usor de zis, sa-i integrezi...
faceti voi schimb de apartament cu Gabriela si integrati-i voi, sa vedem, va convine?
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ile77
Uite solutia mea: pur si simplu trebuie sa ii includeti si pe ei in "cercul vostru al vecinilor". Ei stiu ca voi va uitati la ei ca la "niste amariti de tigani" si pt ca se simt marginalizati, reactioneaza asa cum spui tu. Vorbeste cu ceilalti vecini despre cum sa ii integrati pe vecinii vostrii rromi. Solutia este integrarea. Salutati-ii pe scara blocului, schimbati 2 vorbe cu ei, spui ca sint multi copii si poate nu au nici o situatie materiala buna, incercati sa ii ajutati;poate aveti haine ramase sau jucarii pt copii. Si lista poate continua. Nu le mai dati nici un motiv sa se simta ca" vecinii cei rai". Atita timp cit in bloc vor exista 2 fronturi, voi locatarii si ei vecinii rromi, mereu vor fi probleme. Ile, mami de Vivian (07.03.2006) http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR |
Crezi sau nu ,am salutat mereu cand am intrat in scara,fie tigan fie roman.Femeia de servici care matura in fata usii e tot tiganca si o salut in fiecare dimineata.N-am nici un motiv ptr care n-as face-o,la urma urmei,femeia asta munceste si-mi matura "mizeria" din fata usii. Munceste ,nu asteapta masa de la cantina saracilor si nici pomana de la cimitir.
Am invitat-o in casa si i-am dat sa si manance si va asigur ca n-am frecat 4 ore tacamurile si farfuria den/cu care a mancat.
Normal, mi-am salutat si vecinii cu care o scara intreaga sunt in conflict. Dar ei au inteles salutul asta cu un echivalent de a-mi bate si la usa ba ca sa le dau voia sa-si faca o tigaie de cartofi,ba sa le dau voie sa ia curent de la mine (ptr ca o perioada au fost debransati de la gaz si curent electric),ba sa le dau diverse produse alimentare.
Da, si sincer,nu i-am ajutat niciodata ! Nu stiu daca din rautate sau ptr faptul ca nu misca unul un deget sa faca ceva ptr societatea care-i tine in spate.
In fine,pana la urma ,se pare,ca ptr unii dintre voi tot eu ies rau ptr ca nu socializez sau ca nu ma mut sau ca nu pot sa gasesc calea spre "impacarea "cu ei .
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
Qamar spune:
Gabriela, acuma sincer, tu la ce raspunsuri te asteptai?
asteptai sa-ti zica cineva sa le pui o bomba la etaj? sau sa iti dea nr de tel al vreunui Terminator? sau sa te calmeze spunandu-ti ca de foame si de amarati vor ajunge sa se manance intre ei si se vor auto-elimina?
oamenii ti-au dat solutii; bune, rele...
mai bine spune-ne tu ce esti dispusa sa faci si ce nu,..si construim de aici incolo.
natynic spune:
Mai bine, dintre "toleranti" sa ridice mana care a avut ocazia sa dea pe brazda astfel de tigani (repet, categoria care se ocupa cu ce zice Gabriela, si bine stim ca sunt majorittaea dintre ei). Care i-a integrat. Cred ca primeste premiu national, daca nu direct Nobelul pentru pace
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
valen spune:
hai mai Gabriela, tocmai tu sa patesti una ca asta si sa pui si la suflet? Alti mor de plictiseala iar tu, care vorba aceea, ai circul la usa pe gratis, te dai de ceasul mortii si vrei sa emigrezi.De ce nu incerci sa vezi si partea buna a lucrurilor : lipsa becurilor de pe palier inseamna consum mai mic de energie deci o diminuare a intretinerii; scandaluri si batai? apai renunti sa mai platesti cablul tv ca ai stirile de la ora 5 pe gratis; n-ai covor la usa de la intrare? pai oricum e intuneric pe palier si nu vezi unde te stergi; despre usi zgariate, mulaje si detectivi judiciari nush ce sa zic ca-mi suna deja a "crime night" si n-as vrea sa te sperii. Zic si io
Oana C spune:
Gabriela, te-ai gindit la o camera video minuscula, care sa inregistreze tot ce se intimpla in fata usii tale si pe casa scarii? Exista legi in Romania pentru distrugerea proprietatii? Cum adica, sa astepti sa te bata aia, apoi sa ii reclami?
Oana si Eva (29 iunie 2005)
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Noe Gabriela, acuma sincer, tu la ce raspunsuri te asteptai? asteptai sa-ti zica cineva sa le pui o bomba la etaj? sau sa iti dea nr de tel al vreunui Terminator? sau sa te calmeze spunandu-ti ca de foame si de amarati vor ajunge sa se manance intre ei si se vor auto-elimina? oamenii ti-au dat solutii; bune, rele... mai bine spune-ne tu ce esti dispusa sa faci si ce nu,..si construim de aici incolo. |
Nu stiu,sincer ,eu nu stiu ce sa fac.Pot spune ca mi-e teama.O teama cumplita.Ma gandeam sa plecam cateva zile sa stam la mama,desi nu stiu daca e o solutie buna !Macar incerc sa cred ca se vor potoli. Dar asta ar insemna sa -mi las casa nesupravegheata o perioada.
Nu stiu... Mai exista solutie sa mi se asigure protectie....nu stiu...
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui Oana C Gabriela, te-ai gindit la o camera video minuscula, care sa inregistreze tot ce se intimpla in fata usii tale si pe casa scarii? Exista legi in Romania pentru distrugerea proprietatii? Cum adica, sa astepti sa te bata aia, apoi sa ii reclami? Oana si Eva (29 iunie 2005) Da,uite o idee minunata.Multumesc frumos.Imi astept sotul si ma duc la o firma care se ocupa cu asa ceva. |
Gabriela
ajutati-l pe Bogdanel!
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui Oana C Gabriela, te-ai gindit la o camera video minuscula, care sa inregistreze tot ce se intimpla in fata usii tale si pe casa scarii? Exista legi in Romania pentru distrugerea proprietatii? Cum adica, sa astepti sa te bata aia, apoi sa ii reclami? Oana si Eva (29 iunie 2005) |
Da,uite o idee minunata.Multumesc frumos.Imi astept sotul si ma duc la o firma care se ocupa cu asa ceva.
Gabriela
ajutati-l pe Bogdanel!
ladyJ spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andira
Ce anume nu se intelege? |
Mai bine intrebai ce anume SE intelege.
Vad bine ce ai scris,intrebarea mea este, daca ce apare scris a trecut prin filtrul ratiunii.
Ha...stai mai ca era o gluma nu?Ha ha ha ce am mai ras!