nu stiu ce si cum sa fac

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pai mai bine te abtineai de la a remarca ceva. Aici nimeni nu o ataca pe Gabi. Aici se ataca rasismul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Scuze ptr n-am raspuns nimanui pana la ora asta.Am citit mesajele voastre,MULTUMESC, am stat de vorba cu sotul meu si am hotarat:de acasa nu plecam ,deocamdata.Intre timp am instalat o camera video la intrarea in apartament ,au venit cei de la firma si ne-au instalat-o (ce-i drept,au fost extraordinar de draguti si au stat pana la o ora tarzie incat sa nu fie vazuti ).Sa vedem ce rezolv si cu asta,desi politistilor nu le mai trebuie si alte dovezi,dar am pus-o pentru orice eventualitate.
De protectie inca nu pun problema..sper ca se vor linisti,sper ca starea asta nu va mai dura prea mult,dincolo de faptul ca ,ce sa fac?sa merg cu politistul dupa mine la servici?la piata?in vizita la prieteni?La servici am deja paza, amgajatul societatii,iar dincolo de perimetrul blocului nu mi s-au interesectat drumurile prea des cu vecinii mei.
Celor care m-au"acuzat" de faptul ca nu le-am vorbit prea academic vecinilor mei,domnii tigani,le pot spune ca nu prea am avut timp sa deschid nici gura,nicidecum sa mai am timp de mistouri.Cine crede ca un conflict cu tiganii e echivalent cu intepaturile dintre forumisti la zz ,se inseala.
Dar,probabil,voi nu stiti cat de "uniti" sunt tiganii cand e vorba de scandal.Ma mir ,inca,de faptul ca nu si-au chemat rudele.
In fine, voi vedea in zilele urmatoare ce se va mai intampla.Ma gandesc ca poate se vor linisti,ca ,poate, din ceea ce le-au spus azi colegii sotului meu au bagat ceva la cap.
VA MULTUMESC TUTUTOR PTR INTELEGERE SI SFATURI.VA MULTUMESC SI CELOR CARE ATI CONSIDERAT CA E DE RAS.Dar nu v-as dori sa fiti nici o secunda in locul meu.

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Stai "linistita" ca o sa ti puna ceva rufe si pe camera video... ii subestimezi.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Stai "linistita" ca o sa ti puna ceva rufe si pe camera video... ii subestimezi.

corina mama Ralucai

n-au cum s-o vada,nici unul nu depaseste 170 cm ....cu indulgenta.E destul de bine mascata, si e destul de mica.Nu cred ca au de gand sa stea cu gatul pe sus sa se zgaiasca la ce am sau la ce nu am la usa.Faza cu alergatul prin fata usii sa vada cat/cum/si de ce se aprinde becul a trecut de mult.nu mai au curiozitatea asta.

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Atunci mult succes! dar a voie sa i filmezi? legal.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Atunci mult succes! dar a voie sa i filmezi? legal.

corina mama Ralucai

usa imi apartine,spatiul din fata usii ,cel putin acolo unde am dreptul sa intru in casa ,e tot al meu.Da, am voie sa "filmez" portiunea care-mi apartine.Atat timp cat ai voie sa supraveghezi toalete publice prin acelasi sistem de camere video,adica la mine acasa de ce n-ar fi legal?!

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

hahaha.. ce se spunea de emigrare si civlizatie pe un alt subiect?

gabriella, scuze de reactie si nu vreau sa o iei ca pe ceva personal ca nu are nici o legatura cu situatia ta dar tara aia inca e la nivelul lui Congo daca se intampla asa ceva si inca multa lume pe aici se supara cand unii spun in ce hal e Ro. Ma gandesc la batranii aia de iti sunt vecini. Daca la tine cu sotul in politie nu se poate rezolva imi inchipui ce sanse au batranii din bloc... voi sunteti tineri si va puteti muta, dar oamenii aia?

natynic, aduni gasca sa mai injuram putin la astia din vest ca nu ne lasa sa facem snitele si sa daramam blocul ca asa e la romani?:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Edip

gabriella, scuze de reactie si nu vreau sa o iei ca pe ceva personal ca nu are nici o legatura cu situatia ta dar tara aia inca e la nivelul lui Congo daca se intampla asa ceva si inca multa lume pe aici se supara cand unii spun in ce hal e Ro. Ma gandesc la batranii aia de iti sunt vecini. Daca la tine cu sotul in politie nu se poate rezolva imi inchipui ce sanse au batranii din bloc... voi sunteti tineri si va puteti muta, dar oamenii aia?

natynic, aduni gasca sa mai injuram putin pe astia din vest ca nu ne lasa sa facem snitele si sa daramam blocul ca asa e la romani?:)

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Mai Gabi....cateii, pisicile, oamenii(indiferent de etnie) simt.Iti amintesti cand mi-ai povestit 15 min despre unguri numai lucruri bune, te-am ascultat cu atentie si la sfarsit te-am anuntat ca-s unguroaica? Asa si cu vecinii tai romi.Dar ei probabil stau prost cu simtul umorului.Pe stomacul gol e si mai greu. Cata vreme sunt tratati ca niste animale ,reactioneaza ca niste animale. Cred ca daca ne-am purta altfel....ne-am opri sa dam o ciocolata copilului de doi ani, o zi buna mamei, un creion fetitei de 10 ani...poate nu ar mai scuipa pe usile noastre. Ma gandesc si eu....Nu cred ca politistu sau primaria ne va rezolva problemele. Cred ca trebuie sa incepem prin a lucra la atitudinea noastra.Si nu fac referire la tine in mod special ci la toate etichetarile puse cu atat de multe usurinta.

Catalina

Auzi,Catalino,te invit sa stai la mine cateva zile (promit ca plec la mama si-ti las casa pe mana)si sa vad io cat bomboane imparti si de cate ori dai sar'na dupa ce-ti stergi de vreo 4-5 ori scuipatul de pe usa (constienta fiind ca maine o poti lua de la capat),cat rezisti sa mai auzi cate o bufnitura prin usa cu mingea ,si de cate ori esti dispusa sa cobori 3 etaje sa-mi recuperezi presul de la usa.Apoi discutam de socializare,creioane impartite si zambete la Big Mama (superba exprimare ).
Apropos,da' ce sa faca puradeii cu creioanele?tu ai cumva impresia ca merg la scoala?

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui Edip

natynic, aduni gasca sa mai injuram putin pe astia din vest ca nu ne lasa sa facem snitele si sa daramam blocul ca asa e la romani?:)

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

nu e de ras gabriella.. e de plans.... sunt sigur ca intr-un fel sau altul tu o sa rezolvi problema si o sa treci peste stres, dar problema va ramane pentru altii si altii..... se pot rezolva cazuri izolate dar ca si societate nu o sa se rezolve nimic...

stii ce ma distreaza pe mine? nu suntem rasisti dar.. cand mi-am luat teren de casa cu multi ani in urma in Ro ma tot enervau vecinii ca nu vroiau sa punem mana sa facem gard, curat pe noua strada etc, fiind o zona noua. Le-am zis intr-o zi ca vand ca m-am saturat... prima intrebare a fost cui? pai eu asta asteptam de fapt, si am zis ca am gasit niste tigani ca aia se adapteaza repede la mizerie si nu o sa fie o problema pentru ei sa isi faca o casa acolo... ghici ce s-a intamplat... toti au inceput ca sa ma mai gandesc ca sa facem gardul si sa facem curatenie.... deci cu romanii o mai rezolvi dar in alte cazuri mai greu... cu ce dracu sa ii mai sperii si pe astia:)? incearca cu chinezi sau pakistanezi poate merge:)

Mergi la inceput