In vizita cu copilul!
Raspunsuri - Pagina 4
Gretchen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya In locul tau, acum m-as invita eu pe la ei (eventual te duci si ii scoti si tu chilotii din dulap) |
Alinutza1979 spune:
citat din mesajul lui Guestus Yo mai degraba as da vina pe mine ca nu as fi in stare sa fac ordine si disciplina...aia saracii nu au nici o vina. Daca avea sotu" tau preteni din congo ... care preferau sa manince in pielea goala si faceau pipi la piciorul mesei? e...ce faceai atunci? Erai legata la gura si la miini...sau de ce nu ai reusit sa instaurezi dictatura in casa? |
Daca prietenii sotului erau din congo nu m-ar fi deranjat foarte tare obiceiurile si ritualurile lor, din contra, as fi avut ce va povestii sub alta forma .
Insa "prietenii" sunt romani puri, din familii bune (sotul cunoaste familia barbatului, au fost colegi de facultate) si dupa cate am inteles mama copilului ar fi profesoara de limbi straine, dar nu profesa fiindca statea cu odrasla acasa - alta gandire ciudata, nu vroiau sa-l dea la gradinita ca se imbolnaveste sau pateste ceva!
Mama mea in tinerete a fost educatoare la o gradinita de provincie!
Cand i-am explicat patania mi-a zis ceva de genul lui Guestus - "dar tu unde erai, n-ai fost tu in stare sa stapanesti un copil?"
I-am zis: " mama imi era frica de el si rusine de parintii lui!"
Si la o adica puteau sa-mi zice "tu sa-ti educi copii tai, cand vei avea!"
Ce puteam sa fac oameni buni? Cu copilu' nu puteai discuta, orice ai fi facut, nici cand il strigai nu raspundea; iar parintilor daca le-am zis ca "e putin cam energic si nazdravaz" si "cam de nestapanit", mi-au raspuns zambind ca "asa sunt toti copii la varsta lui"
Singurul lucru care i l-am zis sotului a fost ca nu vreau sa-i mai vad in viata mea, niciodata, nicaieri!
anda141 spune:
citat din mesajul lui anya In locul tau, acum m-as invita eu pe la ei (eventual te duci si ii scoti si tu chilotii din dulap) |
Super inteligent ,n-am ce zice ...
In orice caz , nu e chiar placut ce s-a ti intamplat, insa...sa-i barfesti la toata lumea pe un forum , mi se pare cel putin aiurea. Treaba lor cum isi cresc copilul, nu va mai vizitati si gata. De aici pana la a le pune noi tot felul de etichete ...gandeste-te ca poate si mama respectiva citeste pe forum si se regaseste imediat in descrierea ta, ca nu mai era mult pana le dadeai si numele.
denizel spune:
citat din mesajul lui Alinutza1979 I-am zis: " mama, imi era frica de el..." |
Singurul lucru care i l-am zis sotului a fost ca nu vreau sa-i mai vad in viata mea, niciodata, nicaieri! |
Asa, asa, Alinutza! Nici nu stii prin ce cumpana ai trecut...Of! .
Linisteste-te, acuma esti singura. Tu cu gandurile tale!
[EI au plecat .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
Alinutza1979 spune:
anda141 - pai tu de ce crezi ca am scris?!In speranta ca poate va citii si mama copilului!
denizel - dramatizez?
anca_a spune:
Alinuta cand vei fi mama iti doresc sa iti dresezi (pardon educi) copiii in asa fel incat la varsta de 5 ani sa nu ajunga sa puna in pericol viata unor bieti adulti nevinovati, binevoitori si timizi care ii vor primi in casa.
Toate ca toate dar asta...
Cand i-am explicat patania mi-a zis ceva de genul lui Guestus - "dar tu unde erai, n-ai fost tu in stare sa stapanesti un copil?" I-am zis: " mama imi era frica de el ...Ce puteam sa fac oameni buni? |
anda141 spune:
citat din mesajul lui Alinutza1979 anda141 - pai tu de ce crezi ca am scris?!In speranta ca poate va citii si mama copilului! denizel - dramatizez? |
am inteles, pai daca ea sta acasa sa se ocupe de educatia copilului, ce crezi ca va intelege ?
denizel spune:
citat din mesajul lui Alinutza1979 anda141 - pai tu de ce crezi ca am scris?!In speranta ca poate va citii si mama copilului! |
Bleacs!
Repet: ce se intampla cu DC???
(o sa scriu asta pe fiecare pagina a acestei discutii . Din ce in ce mai mare si in diverse culori )
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
A_Iulia spune:
citat din mesajul lui Alinutza1979 Singurul lucru care i l-am zis sotului a fost ca nu vreau sa-i mai vad in viata mea, niciodata, nicaieri! |
Cu chestia asta ai mare dreptate. In general prietenii se fac dupa afinitati comune, si trebuie sa-ti faca placere sa-ti vina in vizita. Nu-ti face placere - ok, de data viitoare ii eviti, este si pre binele tau, si al lor.
Nici macar nu are vreo importanta cine e, cu ce si daca e vinovat in toata povestea asta, as vrea sa spun ca nu toti copiii sunt la fel.