Nou stil de viata (232)
Raspunsuri - Pagina 8
danielag spune:
Buna seara, doamne dragi!
Cu intarziere, ca ieri nu am dat pe aici: La multi ani, Tumpi, sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca ce iti doresti! Si pentru azi: Vik, La multi ani , sa fii fericita! Sa fiti amandoua implinite si fericite alaturi de cei dragi voua!
Eu mi-am mai revenit putin cu programul haotic, dar nu de tot, mai am mult de munca pentru birou si ar fi trebuit sa muncesc ceva si azi, dar nu sunt in stare. Azi am ajuns la Starbucks si am mancat o felie de tort de ciocolata care cred ca avea singura vreo 3000 de kcal , cine a vazut tortul ala stie la ce ma refer... M-am cantarit de dimineata si aveam tot 58 de kg, sa vedem zilele urmatoare la cat ajung .
Va pup pe toate, si sper sa imi revin. Acum ma bag in pat cu o carte (tot Citind Lolita in Teheran, ca n-am terminat-o). O imbratisare mare si o urare de sfarsit de saptamana minunat!
Daniela
vikinga spune:
Tumpi la multi ani si tie draga mea, uite ca ne petrecem aproape impreuna! Ne stim de atita timp pe forum de chiar tre sa ne intilnim cindva. Vacanta placuta!Mik, in Mexic?! Woooow ce experienta exotica! Numai bine acolo, integrare usoara si sa ne mai povestesti cite ceva, de tara, oameni, vreme, mincare, scoala copiilor.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
mephala30 spune:
Yubi, te compatimesc: va fi o noapte ft. lunga si o tura numai bine s-o tii minte. Servici usor!
Clau, am fost singura si-am cumparat niscaiva siropele de tuse si imunostimulatoare pentru baieti.
Nu s-a putut sa nu casc putin gura prin magazine si mi-am cumparat o curea tare misto. Musai sa slabesc, s-o pot purta, .
Carmen cu Iustin si Teodor
roxana1974 spune:
Ciao gagiiiici, acum am intrat in casa, am fost la Polus si la prieteni.
Danielag, tu la ce categorie joci, ca nu te vad nici la mentinere nici la fluture cu cele 58 de kile? Sa-ti tihneasca praji, nu are asa de multe calorii, sa nu mai faci si pariez ca nu te vei ingrasa ca ai facut si tu o abatere...
Va pup, merg sa dorm ca daca totul e ok, vreau sa marchez si maine cicling de la ora 10 mai ales ca ma ajuta ora in pl;us dormita
noapte buna fetelor dragi!
Roxa
Sabina spune:
Fete dragi, Tumpi si Vik, s va fie viata lina, sa fiti sanatoase si slabe si sa va bucurati de tot, ca asta ramane la urma, bucuria si clipele placute.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Zuzilici spune:
LA MULTI ANI VIKINGA! cu sanatate, Fericire, noroc si s-ajungi la kg. dorite cat mai curand. Petrecere frumoasa in continuare si distractie placuta la Hamburg.
Weekend placut in continuare tuturor.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
roxana1974 spune:
'neatzaaa!! la toata lumea!
Am comis-o la greu de dimineata asa ca musai sa merg la sala nici nu va spun ce am facut. Dupa calculele mele face in jur de 700 de calorii, asa ca pana la 2000 nu mai am asa de mult, iar ziua e lunga...sau ma rog, am bafta ca e mai scurta c-o ora. Sa vad ce pot face .
Va doresc o zi minunata si revin in curand!
Roxa
mephala30 spune:
Neatza, va poftesc la ceaiuri, cafele si fursecuri (optional, ).
am hranit baietii si ne pregatim sa mergem in piata, apoi la biserica.
o duminica frumoasa!
Delidana spune:
Vik, un calduros si din partea mea, chiar daca e cu intirziere. Distractie placuta in continuare!
Aseara am fost la ziua unei colege de facultate, a fost dragut dar media de virsta era de 20 de ani si s-a simtit.
Roxa, sa ai spor la sala, vad ca esti fata buna si te tii de treaba.
Daniela, am gasit Don Quixote in engleza, buna si asa...
Carmen, sotul pleaca vineri si am o stare depresiva numai cind ma gindesc.
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Roxa, mi-ai luat-o inainte, n-are a face, vor avea fetele cafea pe saturate.
Cu ce-ai comis-o? Dulce, sarat sau amar?