Nou stil de viata (232)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza si de la mine.

Vikinga. Toate cele bune iti doresc!

Delia, , a plecat sotul? Ce faci in week?

ma pregatesc sa ies in oras, am de cumparat una, alta.
Sa aveti un week. minunat.

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
Vik, sanatate si impliniri!

Crys asa ma gandeam si eu te-am bagat in adresa de mess! ce petreceti azi? pai e super ca iti cad pantalonii, semn bun, abia astept sa vad ca ai schimbat categoria!
Carmen ce cumperi? mergi singura in oras sau cu familionul?

si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Vikinga la multi ani ,multa sanatate si sa ai parte numai de lucruri bune.

Roxa buna cafea vezi cum iti sunt eu clienta fidela.

Delia asa sunt eu atenta cu toata lumea.

Carmen e secret dar rezultatul final am sa il arat.

Mai sunt un pic in zona ca tipa treaba dupa mine.

Cuscra sa inteleg ca te sarbatoresti?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Vik, sanatate si o viata minunata si lunga alaturi de cei dragi tie!!
La multi ani!

cu putina intirziere, La multi ani si Carinei, sanatate si o copilarie fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

La multi ani, Vikingo!

Sa fii fericita pana la Cer si slaba atat cat sa fii multumita!

Aseara m-am intalnit cu Delidana si, ca dar de ziua ta, ne-am inregistrat dansand. Asa ca, ne poti vedea mai jos:

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Claudia, Cuscra, maine este Sf. Dumitru si este ziua cumnatei si a unui bun prieten. Asa ca azi mergem la cumnata si maine la prieteni Am o pofta de dulce, sper doar sa gust din prajiturele, nu sa ma satur de ele
Carmen, spor la cumparaturi.
Tzuni, ce-ti mai face cretulina? Nu ne mai pui poze cu ea?

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Helau dragutelor!

Am dormit o tura cu Serban. Dupa ce am fost la sala unde am facut un Pilates bestial si apoi o sauna bestiala, am venit acasa, am facut un peste bestial si am mancat toti trei, mare lucru la noi deoarece de obicei mancam haotic si pe rand. Asadar am bagat supica de praz cu un pic de parmezan si crutoane, iar eu am mancat o pasta bestiala facuta de mine din oua fierte, un pic de branzica de capra, condimente si o lingura de kefir, cu paine prajita. Baietii au bagat peste si legume fierte. Eu voi avea peste cu legume fierte la cina. acum ascult asta si-s nostalgica....

Tzuni, ce piesa i-ai pus Vikingai? Din diverse motive eu nu pot sa ascult din link-urile de aici, decat rar de tot si sunt curioasa, please...

pove mai incolo...
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna seara !Vik , multa sanatate ,fericire si implinirea tuturor dorintelor Eu abia m-am trezit si am bagat un ochi sa vad ce mai faceti. Sunt pe fuga ,pt. ca ma pregatesc sa plec la servici.In noaptea asta fac tura unei colege si maine dimineata raman in continuare ,pana la 14.30 sa fac si tura mea Un pt. toate fetele si o seara cat mai placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Whoa, yubi, spor si rezistenta! Nu-mi vine sa cred cat vei lucra...hororr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ohhhhh multumesc fetelor! Cite urari frumoase, Tzuni si Deli ati dansat fenomenal;).Am uitat sa va zic ca mi-am tras un look nou, asa cadou de ziua mea, daca tot nu am reusit sa ajung la 68kg asa cum imi dorisem. Mi-a facut coafeza freza lui Heidi Klum, pai daca nici asta nu e dovada de integrare care ar mai fi. Petrecerea de azi noapte a fost reusita, am fost 10 doamne la rochitele, ne-am distrat pe cinste. Plecam in hamburg, revin marti si ma reapuc de sport si dieta.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput