Nou stil de viata (232)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Roxana...hai revino-ti! Uite un sa treaca supararea.

Daniela, multumesc! De aia mi-am ales scopul asta, ca sa fiu sigura ca reusesc.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Acu mai cu timp :)

Bine ati revenit fetele, spor la treaba si la cat mai multe kg date jos!!

Vik si eu ma intreb pe unde ai kg alea. Esti proportionata fain, desi vazui ca se depun mai mult pe burtica, nu?

Daniela.. somnic usor si sa-ti treba durerea de cap repede.
Mai am cam 2½. La noi se fac 5 ani. Daca n-am facut-o in Ro :) De fapt terminat.. Oricum legile is diferite si cursurile la fel, tot nu se recunoaste "intreg" plus ca tot mai bine is vazute facultatile facute aici decat in Ro.. asa ca poate e mai bine ca am luat-o de la capat..

Zuzi tu ce ne mai povestesti? Cum mai e Bella?

Anda inca o data pt Carina. Nu ne pui mai multe poze de la petrecere?
Cum iti merge afacerea?* Sper sa bine si ai multi clienti

Boxa lasa deprimarea si ciocolata. De ce te simti grasa? Ca nu slabesti unde vrei tu? :)
Mai ai numai 3 kg pana iti atingi tinta...

Gusta ce vise mai ai si tu Da si eu... Is are visatoare, noroc ca numai noaptea
Spor la renovare

Ma duc sa arunc si eu un ochi la Housewives si dupa sa mai citesc ceva cursuri. O seara placuta tuturor si vise placute

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Iaca sa mai radeti un pic la ceas de seara:
Un cuplu apare la un curs de biologie si pentru ca erau certati, femeia se aseaza in primul rand, iar barbatul in ultimul rand. La un moment dat, profesorul zice:
- Un taur sanatos trebuie sa aiba pana la 12 cuplari pe zi...
Femeia din primul rand:
- Ma scuzati, domnule profesor, cate?
- Pana la 12.
- Repetati, va rog, pentru ultimul rand!

Barbatul din ultimul rand:
- Spuneti-mi, profesore, este vorba de cuplarile cu o singura vaca sau cu 12?
- Desigur, cu 12.
- Multumesc, repetati, va rog si pentru primul rand

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara!

Raport: 69.4 kg.

Puskin te salut si sa stii ca si io vreau de la 70 la 60....
dar nu mai stiu daca voi reusi vreodata...

Va pup pe toate!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana1974
Buna dimineata dragelor. Veniti la cafea , cu incredere. Intr-o zi buna, am sa iau si ceai bun. Eu tocmai m-am trezit dintr-un vis vampiric, in care a aparut si primul meu iubit, din liceu, frumos baiat, in vis isi lasase barba...arata sexy...si urma sa mergem impreuna intr-o escapada, la Barcelona, va jur! M-am trezit, ca a sunat ceasul, deci nu am ajuns la Barcelona, in vis...M-am trezit de-a binelea dupa ce am vazut pozele Vikingai! Jos palaria fata draga, pai arati absolut bes-ti-al! Ma dau cu de pamant, pe bune, si stau sa ma intreb, unde naiba ai 71 de kile, poate iti atarna greu firu de par, ai sanii mai mari, nu stiu, ca dupa cate poze am vazut inainte si dupa, ti-au mai scazut si aia in fine, you are drop dead gorgeous! Si-mi place mult si cum iti statea cu parul inkis la culoare si cret asa...wet look...in fine freza de la party e ceva...deci, io cica am 60 ne kile, dar in afar' de maini si fatza, peste tot sunt mai grasa ca tine si in plus sunt si mai inalta...hai, te pup!
Lol Roxa mi-ai facut ziua cu mesajul tau, vin sa mi te pup ca mi-a priit. Dar eu nu cred o iota din ce zici, faci mult sport, e pur si simplu imposibil sa arati mai grasa ca mine. Esti si frumoasa si modesta;).Cum zicea si Tumpi, e adevarat sunt mai osoasa dar oricum kg extra tot mai am pe burta si solduri. Pe de alta parte arat mai binisor la 70-71kg acum de cit dupa sarcina cu Aldo, at nu am avut timp sa fac atita sport. Acum o sa mai stea mama la mine pina in februarie si incerc sa ajung unde trebuie pina atunci. Si pe urma sport de mentinere asa cite o ora de 2-3 pe sapt tot imi fac timp.Ia sa mai citesc din urma.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am aparut si eu la drum de seara

Zuzi, vezi ca tot cu ?? m-ai lasat si mi-ai trecut greutatea de acum nu unde trebuie.Cat de intalnirea cu Mamidulce,cred ca la mine te refereai ,eu tb sa ma vad cu Anca, nu Claudia

Lou, inca nu am apucat sa beau din ceaiul alb,maine incerc.

Mik, frumoase poze, cu v-ati acomodat acolo?Cat timp ramaneti pe meleaguri Mexicane?Cat de ceaiuri, eu una nu prea agreez ceaiul negru, pt gusturile mele e prea tare.Am baut cateva zile la scoala,da abia m-am abtinut sa nu-l arunc.

Daniela, ceaiul contine scortisoara, ghimpir,bucati de mar,rooibos,flori de musetel,frunze de zmeura,fenicul,camasa femeii(sau ceva de genul asta se numeste planta),bucati de portocala, piper negru.Ca si arama e interesant, da nu pot spune ca ma da pe spate.

Eftimie, sanatate multa.CE mai face Edi?

Yubi, nu bai

Claudia si la mine tipa lucrurile sa le calc,da azi am zis ca teancul nu e destul de mare si am mai bagat inca 2 masini,asa ca maine daca nu am chef sa merg dupa diploma, ma bag in calcat.

Marilena, cu visele, hmm, doar in unele ma incred si din pacate alea sunt atunci cand prevestesc moartea cuiva

Tzuni, tot in munca esti afundata?Ce mai face MEry?

restul fetelor, ma retrag la nani.Vin maine dimineata la cafea.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Hai Tzuni, ca se poate. Daca vrei sa iti spun parerea mea sincera...cred ca ti-ai dat peste cap metabolismul cu daneza aia nenorocita.

Deci acum ar trebui sa:
1. Faci cat mai mult sport ca sa ridici rata metabolica
2. Sa cantaresti tot ce papi, sa vezi exact cam pe la ce nivel este metabolismul tau bazal.

Daca te pot ajuta cu ceva sfaturi, da-mi un PM.

Te pup,
Ruxandra

Mergi la inceput

Puskin bun revenit si spor la slabit! In cit timp ti-ai propus sa scapi de cele 10kg?Mamic dulce hai sapt viitoare sa fii cu un kg mai putin. Eu asa vreu sa fiu asa ca uite punem de o intrecere:)Roxa e pacat de atita timp cu un regim disciplinat sa te apuci sa maninci aiurea. O sa te ingrasi imediat. Chiar de nu tii un anume regim, incearca de dimineata sa-ti propui ce sa papi si tine-te de program. Cu atita sport daca stagnezi e bine, asa ca sapt asta ai trecut cu bine!Lou, asa e, extra kg mele is pe burta, oricum dupa ce am insistat cu sport si exercitii pt zona problema se vede o diferenta, parca s-au mai modelat soldurile. Ok niciodata nu voi avea o talie de albina, dar ma rog pot spera la una mai voluptoasa dar in limite acceptabile. Spor si tie la pastrat distanta la dulciuri!M-am cintarit si la sala si in hotelul unde am fost acum citeva zile, tot pe acolo 70-71Kg, diferentele-s oarecum minore de la un cintar la altul de maxim 800gr. Dar oricum eu nu prea vad pe altcineva sa puna poze recente si mai clare(nu pitite dupa copilasi)ca sa vad de ex cum ii vin cele 60kg Roxei ori 67 ale Deliei si tot asa, ori pe Rolo, Criscosty care au slabit ceva cu un album asa pe nivele de greutate. Ori pe oricare dintre voi. Nu e fair sa punem poze recente numai vreo 2 dintre noi.Numai Gusta nu are probleme de genul asta, la ea s-au vazut clar kg in plus si in minus, asa da dom'le fata directa. Ok sa nu se inteleaga ca e vreo treaba obligatorie:)Meniu azi:MD: cereale integrale cu fructe si lapte slab, o portie sanatoasaP: o salata mare cu ceva sunca de praga, 2-3 linguri de feta slaba rasa, putina mozzarela, ulei de masline, balsamico crema.C(la ora 17.30): un file mare pangasius la gril cu o felie de piine neagra, desert mic.2 ore sport si 15min sauna.Am gasit o dulceata de fructe de padure cu 75%fruct si zaharul e din ala din fructe, e cam pe la 160kcal/100gr, mai iau cite o lingurita cind am pofte. Ori imi fac asa ca in seara asta cu un fel de brinza proaspata mai slaba si cu 2 lingurite de dulceata deasupra si ma gindesc la papanasi. Ma mint frumos:)) dar imi trec poftele si asta e tot ce conteaza.Noapte buna!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puskin
Hai Tzuni, ca se poate. Daca vrei sa iti spun parerea mea sincera...cred ca ti-ai dat peste cap metabolismul cu daneza aia nenorocita.Deci acum ar trebui sa:1. Faci cat mai mult sport ca sa ridici rata metabolica2. Sa cantaresti tot ce papi, sa vezi exact cam pe la ce nivel este metabolismul tau bazal.Daca te pot ajuta cu ceva sfaturi, da-mi un PM.Te pup,Ruxandra
E f posibil sa fie asa. Tzuni tu de cind oscilzei asa cu plus minus 2-3 kg? De ex ultimele 6 luni cam cum arata din pct de vedere al kg? Daca esti in vreun yo yo, tre sa faci radical ceva, ca te termina psihic altfel. Dupa nasterea lui Aldo am slabit frumos pina la un punct. Ei din mom ala in loc sa-mi fac timp si chef de sport m-am bagat pe o dieta disociata pe zile care m-a dat peste cap rau de tot.... De yo yo-ul asta am reusit sa scap dupa alte citeva luni de incercari aiurea de alte diete, numai cu sport. Mai exact alergare.Si apoi pe la 22 de anisori mai faceam eu cure din astea si parca nu se intimpla mare lucru dupa ce slabeam, dar cu anii metabolismul nostru functioneaza altfel.Puskin tu ce faci la sala? Pt slabit ce functioneaza mai bine la tine? Ori vrei si ceva modelare?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Am aparut si eu la drum de seara

Zuzi, vezi ca tot cu ?? m-ai lasat si mi-ai trecut greutatea de acum nu unde trebuie.Cat de intalnirea cu Mamidulce,cred ca la mine te refereai ,eu tb sa ma vad cu Anca, nu Claudia

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Iaca, iaca, vezi asa se intampla cand scrii de la munca, Incurci boarcanele, si-nca rau de tot.

Scuzele de rigoare si merg sa rectific.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput