Nou stil de viata (232)
Raspunsuri - Pagina 15
puskin spune:
Buna seara,
Va scriu de pe drumuri, azi sunt la Vilnius, Lituania.
Zuzilici, mersi frumos ca m-ai trecut in lista. Sunt pusa pe fapte mari .
Carmen, cum te-ai reacomodat cu munca?
Carolinah, treci mai des pe aici .
Mik, ce schimbare ...Mexic! Super, enjoy.
Delia, mai mergi la sala? Eu tocmai am reluat luni si am o febra la brate ...mama mama.
Am inceput sa imi numar caloriile si intentionez sa le tin undeva in jur de 1500.
Pup fetele,
Ruxandra
hcclara spune:
Salutare!
ce faceti?
eu am calcat o tura.
Carmen sanatate lui Teo si un pupic! tu te simti altfel de cand iei vitaminele?
Ruxandra bine ai revenit!
vikesti faina!
Anda salivez pe tastatura!
Marilena eu nu dau prea mare importanta viselor! imi astept acum barbatul sa ajunga, mi-a lipsit! spor la renovat! Mara e bine?
Zuzi
yubi ce fain ca faci goblen! numai eu mai am macrameuri pe masa si ma gandeam oare oi fi depasita? ca nu stiu daca altii mai pun, insa eu tin tare mult la fata asta de masa si e un macrame cu struguri si e tare fain! mostenire de familie! insa l-as spala si nu stiu cum, exista oare o tehnica anume, stie vreuna din voi cum se spala? mi-a zis o matusa odata ceva de otet, parca sa-o limpezesc cu otet, insa nu mai stiu procedura exacta!!!
va pupicesc pe toate, ma duc sa vad ce sa mai fac pe aici, poate putin ordine prin dulapuri!
Claudia
Carmen E. chiar ma gandeam la tine zilele trecute ca demult n-ai mai dat pe aici! multa sanatate!
Zuzilici spune:
Gusta stai linistita ca nu-i de rau. Uita-te www.interpretare-vise.ro/v.html" target="_blank">aici.
Mephala la inceputul toamnei am avut-o si eu pe Belal asa dar am inceput sa-i dau ceaiuri cu miere si lamaie(aproape in fiecare zi) si vad ca-i mai bine.
Ruxi succes si s-auzim si meniurile daca ai timp.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Mik spune:
Vik, arati f bine !
(as uusual)
Zuzilici, as trebui sa am 46-47 de kg ca sa fie 'prefecta'.
Carolina, cu job si 2 fetite cind mai ai timp de sa sala ? (eu nu poci in nici un chip sa gasesc mai mult de un sfert de ora pentru exercitii de umar.
Cred ca Rolo sa plingea ca vede si poze de ale ei cind pe uita in album la Vikinga, asta e pentru ca esti deja logata pe webshots.
Meniul de azi :
- cafea neagra si biscuitei simpli
- salata de porumb cu avocado, mincarica de dovlecei, salata de fructe
- salata verde cu peste (ton in apa) si alte cruditati. putin brinza. fruct.
Eu nu mai cumpar ceaiuri parfumate, am ceai verde si ceai negru si in functie de pofta pun scortisoara, coaja sau felie de portocala/lamiie, o felie de fruct. Acum tocmai mi-am facut un ceai verde cu o jumatate de goyava.
roxana1974 spune:
Salutare gagici,
Azi nu am chef de nimic, absolut nimic...cred ca e din cauza ca iarasi am obiceiuri haotice...mi-au intarziat si rusii si programul dezorganizat iarasi nu-mi permite sa imi fac o disciplina culinara. Daca m-am oprit din rutina mea cu dieta iarassi am luat-o razna...Maine nici nu ma pot duce la sport, seara merg la restaurant si nu pot fi creepy sa nu mananc...is naspa azi ... si maine...si sper sa nu ma deprim de tot.
Ma duc sa fac niste ordine prin casa, si aia e varza...
va las, poate revin mai tarziu. poate-mi dati niste idei cum sa vad viata in roz cand ma simt grasa ... desi nu sunt, decat foarte putin...
Roxa
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana1974 Salutare gagici, va las, poate revin mai tarziu. poate-mi dati niste idei cum sa vad viata in roz cand ma simt grasa ... desi nu sunt, decat foarte putin... Roxa It's the first day of the rest of my life! |
How about THIS.
Hai nu fi suparici ca totul e in tine. Important e sa manaci putin si des. Asa ca la restaurant incearca sa vorbesti mai mult decat sa mananci si-ai sa vezi ca n-ai sa termini tot din farfurie si-ai sa fi deja satula. Fruncea sus!
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mamica dulce spune:
Seara buna dragele mele dragi .
Raport porcos, din pacate....+500g , deci 74 batute pe muche
Dar sunt pusa pe fapte mari, daca martea viitoare nu zic doua in minus imi tai o bucata de dos, parol !!
puskin spune:
Meniu 29 octombrie
8.00- struguri albi 150g
9.00 - 2 oua fierte, 20g branza cu mucegai albastru, 100g rosii cherry
13.00 - piept de pui (cam 120g) cu o salata mica si putin french dressing
17.00 - 50g cascaval afumat
18.00 - cam 15g alune caju
20.00 - tuna tartar (cam 100g) cu 2 felii de paine
Am mancat aiurea..asta e. Si putin, cam 1100 de calorii.
Pup fetele,
Ruxandra
roxana1974 spune:
oh myy Ruxi, daca insir alimentele inghitite de mine azi, leshin...macar a trecut o zi
Zuzi, tks a lot! si pt okeri si pt sfaturi, asa o sa fac in plus am o mica bafta, acolo unde mergem portiile sunt relativ mici si light...deja stiu ce iau...file de peste cu sos de rosii cherry, no bread!
pe maine..
cred ca nu vin la cafea...99% ca nu vin...voi dormi mai mult...
Roxa
danielag spune:
Buna seara, doamne dragi!
Bine ati revenit an-k, Mik, Ruxandra, Carmen E.!
Io tot cu pofte de dulciuri in ultimele zile, da' vad ca nu le las in stadiul de pofte, nuuuuuu, mi le si satisfac, sa nu cumva sa patesc cine stie ce ! Nu stiu ce am, mi s-a dus toata motivatia pe apa sambetei...
Lou, rezistenta maxima pentru programul tau iti urez! Cati ani de scoala mai ai?
Mik, copiii ce zic de mutarea in Mexic?
Carmen E., sanatate multa!
Yubi, sanatate si tie si puiutei tale! Io am terminat cartea, o sa scriu la subiectul cu cartile ceva impresii.
Ruxandra, spor la ce ti-ai propus. Ai o motivatie frumoasa, asa ca la treaba !
Violeta, spor la targuit masina de spalat!
Vik, unde tii kilogramele alea de care zici ? Arati foarte bine si ai o conformatie care te ajuta! (nu ca mine, care pun pe coapse si pe fund ). Felicitari pentru perseverenta si sa ajungi unde iti doresti!
Delia, matcha e o varietate de ceai verde in pulbere fina.
Tumpi, cum e ceaiul ala cu visul de femeie? Ce are in compozitie?
Carmen, sanatate la pitici!
Eu va las, ca parca m-a lovit cineva in moalele capului, asa m-a apucat o durere de cap... Noapte buna si sa visati frumos!
Daniela