i'm pan! peter pan...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Madame B....si eu la fel!!! aveam lumea mea plina de eroi miraculosi! visam ore in sirrrrr, aveam prietenii mei si nimeni nu se agita ca-s cu "defect" ca ii am:) acum, daca un copil are "tupeul" sa vorbeasca cu un imaginar....haaaa!!! la psiho cu el! e bolnav! medicamenteeeee! Doamne, ce lume, ce viata!

ps: era un film cu gerard depardieu: BOGUS. daca ai sansa sa-l vezi, e adorabil!!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
ps: era un film cu gerard depardieu: BOGUS. daca ai sansa sa-l vezi, e adorabil!!!!

L-am vazut de vreo 2 sau 3 ori si mi-a placut teribil de mult. Bine, imi place si GD mult, dar filmul e foarte bun si se refera exact la ce discutam noi aici: la necesitatea copiilor de a trai intr-o lume cu basme, cu eroi si cu zane.
Eu imi aduc aminte ca vorbeam cu prietenii mei imaginari si de fata cu parintii mei si nu cred ca si-au pus vreodata problema ca e ceva in neregula cu mine. Si, exact ca in Bogus, atunci cand cresti si nu mai ai nevoie de astfel de "ajutoare", dispar de la sine. Nu o fi mai frumos asa?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu ma jucam "de-a" zeitele (din legendele Olimpului) , imi puneam un guler de blana(obosit rau) pe cap si ziceam ca sunt zeita vanatorii, Artemis , apoi m-au cucerit "Ciresarii" si Huckleberry Finn...O TEMPORA! O MORES!!!
acum, ma uit la fetitele din parc, care se cred "Spioanele".... tot e bine ca nu am gasit inca pustoaice care sa se identifice cu DeeDee

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Dar ce te faci cand incerci sa-ti pastrezi aripile curate si usoare iar cel de langa tine tavalit in glod se scutura si te acopera cu greutatea noroiului in care se tavaleste?
Nu am trait degeaba pana la 40 de ani, am invatat cate ceva in toti anii astia de bucurii si tristeti, de fericire si suferinta: am invatat in primul rand ca viata e asa cum vrei sa o vezi, ca in calea tuturor este si frumos si urat, depinde de fiecare pe ce anume isi concentreaza privirea si ce lasa sa-l afecteze mai mult.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput