i'm pan! peter pan...
vi-l mai amintiti? unii da, altii nu, altii nici nu stiu cine e, iar altii, cel mai trist, nu vor sa recunoasca ca l-au cunoscut...
A fost oadata, "Tara de Nicaieri", un loc fascinant, frumos, plin de joaca si bucurii, fara reguli si constrangeri, plina de copii...era o lume minunata, cu aventuri, fara plictiseli, acolo nimeni nu imbatranea, toti ramaneau copii vesnic!!! Acolo, Peter Pan si Baietii Pierduti, impreuna cu mica zana Tinkerbell traiau fericiti, se jucau si spuneau povesti...si mai ales, puteau zbura!!!
lui Peter ii placeau mult povestile si a ajuns sa mearga in fiecare seara in casa familiei Darling sa o asculte pe Wendy, o fetita, cum le spunea fratilor ei povesti palpitante cu pirati...pana intr-o seara, cand tatal ei a decis ca fata e mare si trebuie sa se maturizeze si ca din acea seara s-a ispravit cu povestile...atunci peter pan si cu zana tinkerbell au hotarat sa-i ia pe wendy si pe fratii ei in neverland...si au zburat impreuna acolo...
dar a nu credeti ca totul era roz si stralucitor...din umbra ii pandea Cpt. Hook, un pirat periculos, pe care Peter il invinsese intr-o lupta, in urma careia piratul si-a pierdut bratul si acum avea un carlig in locul lui...acum Hook urmarea numai RAZBUNAREA!!!
pe scurt asta e povestea lui peter pan si a prietenilor lui...
acum stau si ma intreb...mai crede cineva in povestea asta? Intr-o lume in care manelele si emisiunile proaste sunt la putere cine mai da doi bani pe povestea lui Peter Pan ?
o profesoara spunea mereu sa ii studiem pe copii ,sa vedem cu cata usurinta isi explica ei probleme grave ale vietii , cu cata naturalete incearca sa te convinga ca pot zbura....da..e fascinanta si frumoasa viata unui copil . Si Peter Pan zboara...Noi in schimb avem aripile grele, pline de noroiul vietii reale .Ne-am afundat in noroi...au disparut toata curatenia si frumusetea copilariei .
Pai maiai curaj sa-i ceri lui gigi sa-si imagineze ca are aripi si ca poate zbura....pai pune malacii pe tine de nu te vezi! " Du-te ba cu aripile tale!!!Dispari ca pun X cinciu' cu care ma dau azi, pe tine!!! "
Asa ca dragii mei, cam asta e povestea cu aripile...Si grav n-ar fi ca nu mai putem zbura noi...dar copiii de azi uita ca pot face asta...ii "dopam" cu ce-i mai bun pe piata...incepand de la mancare...plina de substante "alfabetice" , continuand cu minunata programa scolara, da' nu-i bai, ca le punem pregatire inca de la grupa mare, ca sa faca fatza in clasa 1...si terminand cu atrocitatile de pe Jetix,care pe deasupra mai sunt si dublate nefericit in limba romana si concureaza cu succes filmele horror...Si te gandesti ..asta e generatia de maine......copiii astia vor fi "maturii" de maine...
Sper ca sa-mi apara-n vis Tinkerbell sa ma invete cum sa imi tin aripile cat mai mult timp...si daca imi spune va zic si voua ...
dar se pare ca singurul lucru care iti mai da aripi, in viata asta de "ciocolata" pe care o traim, e Red-Bull-ul. Si nici de ala nu mai suntem siguri ca ne face ca pe nenea din reclama
nu cred ca citeste pe aici, dar ii multumesc unui drag prieten, care este actor la un teatru ... mare si bietul de el stie cum e sa fii vesnic in concurenta cu cu Counter Strike si cu Dexter retardatul...el este Peter Pan!!! el si multi altii...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
Raspunsuri
marius spune:
Ca sa vezi de unde rasar noi povesti. Poate in viitor facem o sectiune speciala pentru copiii unde sa fie incluse povesti, povestiri, lecturi, desene deci tot ceea ce poate sa cuprinda o zona libera sau mai putin libera de activitati specifice.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa
roxana1974 spune:
Ariel, io-s de acord cu tine, imi place ce si cum ai scris si pus problema, da io n-am treaba cu Peter Pan, io-s fan Vampirul Lestat...si el zboara...si vreau sa fiu ca el, frumoasa, desteapta si vesnic tanara..si sa zbor!!!
Alexia27 spune:
Vrei si celelalte atribute ale lui Lestat? Sau te multumesti doar cu cele enumerate?
Si ca o continuare la ce spui...mie mi-a placut Marius
Eileen Nicole
carrie spune:
mie imi place muuult Peter Pan desi e umpic superficial...si mi-a placut si continuarea lui Disney...cred ca mesajul e cel mai important...si as vrea ca fetele mele sa creada mereu in tot ce e pur si frumos!
Ortansa spune:
Dexter e ,de fapt,un geniu.pustiu
o fana Dexter
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,
Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce
I've gt DC under my skin
Eleni spune:
Maria adora personajul. Este iubirea vietii ei. Avem papusile, jocul, am fost in Disneyland sa il intalnim. Avem palarie cu pana, poze cu el... wow...
Funny thing insa, nu as vrea ca adevaratele ei iubiri sa fie pe modelul Peter Pan, caci este fix barbatul care nu vrea sa fie adult... care nu vrea constrangeri si se teme de angajamente...
Mie altfel personajul imi place... dar ce ma fac daca imi vine numai cu peter pani acasa? cum ii explic ?
sa aveti o saptamana faina faina,
kay spune:
I do belive in fairies, I do, I do... asta e sloganul nostru
dar si Dexter si Dee-Dee sunt fun. nu desenele astea sunt problema, ci unele muuuult, muuuult aiurea, violente. alea vechi, tom si jerry, the flintstones, pana si dexter`s lab sau power puff girls, astea au o mica morala... nu stiu, dar mie mi-au placut. si ma sperie ca fi-mea nu are rabdare sa asculte o poveste... poate e ea prea mica.
v-am pupat !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Simo78 spune:
Ma consider o victima a bunului simt ...in lumea asta de manele si de gigilei, ma intreb daca sunt gresit educata sa cred in natura umana (aia buna), sa stau la rand, sa "ridic" mana cand am ceva de spus, sa cred in Peter Pan.
Stiu ca pe Matei il voi creste in acelasi fel...dar ma intreb daca isi va dori intr-o zi sa-l fi lasat sa fie mai putin sensibil
oricum...I belive I can fly!!!!!!!!!
Simo mami de Matei
Poze noi
Multumesc
ariel_7000 spune:
va multumesc pt raspunsuri si pt ca nu permiteti sa "vi se puna lanturi", ca reusiti sa va intindeti aripile si sa zburati! copil fiind am crezut ca va fi foarte usor cand voi "fi om mare"...imi doream atat de mult sa cresc! acum, ca am crescut, imi dau seama, ca mi-e atat de dor de seninatatea vremurilor de atunci, mi-e dor sa ies dimineata si sa zambesc, ca sa rasara soarele...o fac! lupt din greu, dar o fac! insa...a ajuns sa fie o lupta sa ma fac ca nu mai vad "noroiul" din jur, sa-l ignor pe gigi cu lantul de aur, mai gros decat lesa cainelui, lant care-i confera imaginea de "wow! asta e tare! asta a reusit in viata!...eeee, asa vreau sa ajunga si copilul meu...nu ca prapaditul ala de peter pan!!!"...
nu dragii mei, viata nu trebuie sa fie o lupta! viata trebuie sa o privim ca ce e ea de fapt, un dar divin! trebuie sa o iubim si sa avem grija de ea, sa ramana curata si senina...nu trebuie sa mai permitem sa fie perturbata de "stirile de la ora 5"!!!
trebuie sa ii dam voie "copilului din noi" sa se exprime ca atare! sa ne jucam, sa cantam, sa sarim de bucurie, fara sa ne uitam imediat in spate sa vedem daca apare...gigi...
pt cei care inca mai cred in magia copilariei, care si-au intins aripile si zboara fericiti:
o zi buna si senina! sa lasam copiii sa-si savureze copilaria! sa o savuram si noi alaturi de ei!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
liliana29s spune:
De pe la 2 ani Dani savureaza povestile cu Peter Pan. Continuam si acum sa invatam sa visam . Eu cred in zane si crede si el.
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Jucati www.regatele.com (ma treceti sponsor) . E superb jocul.