Redoutistele fidele Laredoute.fr (137)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitaco spune:
bey...ia lasati cheful

...sa dau sau sa nu dau o comanda acum in vreme de restriste...? ![]()
nu ca as vrea ceva musai...da nu cumva sa raman fara "chiloti on line..?" ca tot veni vb de modista din Drobeta....![]()
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
claujro spune:
Eu as da cat mai multe comenzi: a scazut euroiul...coduri bune sunt pe piata libera, haine destule pe sit, vremuri grele in fata... De ce nu? Uite cate motive ai...![]()

mirunajr spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claujro Eu as da cat mai multe comenzi: a sacazut euroiul...coduri bune sunt pe piata libera, haine destule pe sit, vremuri grele in fata... De ce nu? Uite cate motive ai... |
Na ca ai 6000

gabitaco spune:
| citat din mesajul lui claujro Eu as da cat mai multe comenzi: a sacazut euroiul...coduri bune sunt pe piata libera, haine destule pe sit, vremuri grele in fata... De ce nu? Uite cate motive ai... |
da bani...bani ...nu gasesc undeva...
nu de alta da am dulapurile pline de toale LR nepurtate...si cardul sotului e la "criza monetara"...ca a meu a falimentat demult...

Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
gabitaco spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunajr
Na ca ai 6000 ![]() ![]() ![]() ![]() Mama de Anca-Simona |
tre sa dea o bere...

Gabriela si
miki68 spune:
Eu nu "beu" decat shampanie
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Viairo spune:
bey! acu mi-a picat o fisa... poate lr.ro o fi noua afacere a modistei de la drobeta. e felul ei de a se razbuna

si trimiteti si voi noua parola la cine credeti de cuviinta![]()
am editat, radeam asa tare ca am inghitit niste litere.
gabitaco spune:
| citat din mesajul lui miki68 Eu nu "beu" decat shampanie ![]() cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
bey...sampanie ..la falimentul LR.ro.....
poate ai noroc si bei mai repede decat te astepti...
Gabriela si
miki68 spune:
| citat din mesajul lui gabitaco [bey...sampanie ..la falimentul LR.ro..... poate ai noroc si bei mai repede decat te astepti... Gabriela si Mateea Ioana Povestea nasterii |
Asa noroc...
Promit ca nu mai beau decat apa chioara numa'...cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
madau spune:
Mersi fetele pt parola
...nush cine a fost cu ideea, dar zau ca asa e![]()
Aloooo...duamna Claudia...berea mea unde e????????
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2