Redoutistele fidele Laredoute.fr (137)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna fetele!

Am si io o comanda mare pe drum...probabil ultima!
As vrea sa mai fac o comanda ptr ca mi-au dat un cec de 15 euro...la ultima comanda ne-am trezit fara 420 de ron pe card...dupa 2 zile i-au pus inapoi si si-au cerut scuze.
Si eu vreau sa boicotam LR.ro...ce nesimtiti sa dea euro cu 5 ron!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Fetelor, dati-mi si mie adresa si parola de la contul comun pe pm va rog. Si eu sunt fan laredoute.fr chiar daca n-am postat f des aici.

Vlady

Pentru ce iti trebuie?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Sorry,dar tocmai ce am zis ca vom discuta pe privat;din motive evidente suntem foarte reticente la a da parola contului comun unor persoane care au aparut pe subiectul asta de putin timp.Nu avem de unde sa stim cine se ascunde in spatele fiecarui nickname dar stim sigur ca persoanele implicate cu LR.ro sunt cu ochii pe noi si sigur ar vrea sa stie parola contului nostru comun,sa citeasca tot ce discutam acolo.

Sper sa intelegi logica noastra si sa nu te superi.Dar putem vorbi pe PM aici pe forum.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, cate rosii o sa-ti iei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Dar si eu sunt de acord. Intr-adevar unii nu au timp/chef sa scrie la subiectul nostru si totusi ne-au citit si au fost clienti LR dar....atata vreme cand noi nu va cunoastem, dati-ne voie sa fim reticenti! Fara suparare! Sunt sigura ca aveti intentii bune dar ...paza buna... nah, om fi paranoice dar o facem si pt voi, ca sa puteti comanda si pe vitor pulluri la 5 euro si nu la 50.

pt toata lumea mai veche si mai noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

haidi ma cum sa isi permita cineva sa dea cu rosii in Jas? Doar e , eu propun pe ea sa o alegem purtator de cuvant; nu vezi ce diplomat vorbeste

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Fetelor, nu cer parola contului comun, ca sa nu creez suspiciuni, dar va rog ziceti-mi si mie pe pm in 2 vorbe ce e atat de grav care s-a postat in contul comun, de s-au socat atatea fete, nu de alta dar ma pregatesc sa lansez o noua comanda si nu stiu daca mai e cazul sau nu, adica presupun ca stiti ceva mai concret, data exacta a inchiderii lr.fr sau asa ceva.
Multumesc mult.

si acum cod nou pt electrocasnice
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=7ef0326a6bb9745b5d

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Jasmine, cate rosii o sa-ti iei!

Da' de ce?
Am spus ceva gresit....?

Pe bune acum,sunt sigura ca printre persoanele care au cerut in ultima luna parola contului comun se ascunde cineva interesat de la LR.ro.

Fac pariu pe chestia asta.Nu stiu daca nu cumva a si primit-o,pana sa ne prindem noi ce si cum.

In primele zile dupa ce ni s-a aruncat (absolut intamplator si dezinteresat,nu-i asa?) pastila cu deschiderea LR.ro o gramada de fete de care n-am mai auzit au intrat si au cerut parola asta.

E suficient ca o singura persoana sa fi intrebat candid "care e fetelor parola aia,ca sunt si eu foarte ingrijorata de deschiderea LR in Romania,comand la ei de multa vreme,va citesc de anul trecut dar n-am mai postat aici niciodata,bla-bla-bla?" si sa fi primit parola...si degeaba ne mai ferim acum.

13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui axxxa
adica presupun ca stiti ceva mai concret, data exacta a inchiderii lr.fr sau asa ceva.

habar n-avem;stim exact ce stie toata lumea : noiembrie 2008

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui axxxa

Fetelor, nu cer parola contului comun, ca sa nu creez suspiciuni, dar va rog ziceti-mi si mie pe pm in 2 vorbe ce e atat de grav care s-a postat in contul comun, de s-au socat atatea fete, nu de alta dar ma pregatesc sa lansez o noua comanda si nu stiu daca mai e cazul sau nu, adica presupun ca stiti ceva mai concret, data exacta a inchiderii lr.fr sau asa ceva.
Multumesc mult.

si acum cod nou pt electrocasnice
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=7ef0326a6bb9745b5d

Subscriu la cele zise mai sus! Daca cineva dinntre "veterane" are timp/chef sa scrie un PM cu ultimele noutati, v-as ruga muuult de tot sa-mi-l trimiteti si mie (PM-ul) din aceleasi motive: daca sa mai risc o ultima comanda au ba! Sar'mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Pai putem crea cun cont comun pe g-mail sau hotmail cu o alta parola ... nu? Si tot ce discutam acolo ramane intre noi ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput