Redoutistele fidele Laredoute.fr (137)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

CORECT!
Discutiile acestea trebuie mutate in contul comun sau pe PM!!!!!!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

bravo april

pun in cos, scot din cos pana la urma s-a dus trench-ul... si chiar mi-ar fi placut... asa-mi trebuie .

o saptamana buna tuturor

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Info sunt acum pe contul de mail
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

m-ar interesa cum e calapodul la pantofii www.laredoute.fr/vente-chaussures.aspx?productid=324146530&documentid=201208&single=false&categoryid=22907261" target="_blank">astia, daca i-a luat cineva... merci

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si eu am niste idei de spus dar nu o fac aici, in public. Cine stie cine ne citeste...mai ales ca am fost si contactate pt "colaborare" e clar ca suntem urmarite.

Mergi la inceput

apropos de asta, claujro, eu de vineri nu am mai intrat pe forum si abia acum am citit 10 pagini din cap. trecut si 10 din asta. si ai dreptate, s-au scris tare multe in astea doua zile.

si daca tot s-au spus prea multe, eventual cine considera ca e cazul sa dea delete la postare acum, ca n-a citit inca tot poporul...

Marc 2- si Ianis 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

hello, girls!

Astept si eu 2 comenzi, din 15.10 si 17.10, ultimele am zis eu... dar acum, deduc ca se-mpute treaba, si mai vreau sa dau una de adio

Imi plac astea: http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324147683&DocumentID=201208&IntRef=0002&SecIntRef=00003
Stiti ceva despre ele, le-a luat careva?

Spor la shopping pe ultima suta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

hopes, in legatura cu jerseul care e de vanzare, iti dadusem PM. poate nu l-ai vazut

Marc 2- si Ianis 4

Dianarus 78 l-am vazut si sunt de acord, numai ca astept sa iau banii. In wk n-am apucat sa intru sa-ti spun.
Eu personal intru doar sa va citesc si sa ma mai inspir ce sa mai iau. Nu pot decat sa sper ca nu va funtiona ce si-au propus cei din RO.
Si acum am ceva in cos si sper sa apuc sa fac comanda pana se inchide pravalia ptr. noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor, dati-mi si mie adresa si parola de la contul comun pe pm va rog. Si eu sunt fan laredoute.fr chiar daca n-am postat f des aici.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Fetelor, dati-mi si mie adresa si parola de la contul comun pe pm va rog. Si eu sunt fan laredoute.fr chiar daca n-am postat f des aici.

Vlady

Pentru ce iti trebuie?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput