Redoutistele fidele Laredoute.fr (137)
Raspunsuri - Pagina 11
camelia_daniela spune:
CORECT!
Discutiile acestea trebuie mutate in contul comun sau pe PM!!!!!!!!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
lizzy spune:
bravo april
pun in cos, scot din cos pana la urma s-a dus trench-ul... si chiar mi-ar fi placut... asa-mi trebuie .
o saptamana buna tuturor
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Brigit spune:
Info sunt acum pe contul de mail
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
lizzy spune:
m-ar interesa cum e calapodul la pantofii www.laredoute.fr/vente-chaussures.aspx?productid=324146530&documentid=201208&single=false&categoryid=22907261" target="_blank">astia, daca i-a luat cineva... merci
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
claujro spune:
Si eu am niste idei de spus dar nu o fac aici, in public. Cine stie cine ne citeste...mai ales ca am fost si contactate pt "colaborare" e clar ca suntem urmarite.
lizzy spune:
apropos de asta, claujro, eu de vineri nu am mai intrat pe forum si abia acum am citit 10 pagini din cap. trecut si 10 din asta. si ai dreptate, s-au scris tare multe in astea doua zile.
si daca tot s-au spus prea multe, eventual cine considera ca e cazul sa dea delete la postare acum, ca n-a citit inca tot poporul...
Marc 2- si Ianis 4
Dari_Scumpi spune:
hello, girls!
Astept si eu 2 comenzi, din 15.10 si 17.10, ultimele am zis eu... dar acum, deduc ca se-mpute treaba, si mai vreau sa dau una de adio
Imi plac astea: http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324147683&DocumentID=201208&IntRef=0002&SecIntRef=00003
Stiti ceva despre ele, le-a luat careva?
Spor la shopping pe ultima suta.....
Hopes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 hopes, in legatura cu jerseul care e de vanzare, iti dadusem PM. poate nu l-ai vazut Marc 2- si Ianis 4 Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc |
Dianarus 78 l-am vazut si sunt de acord, numai ca astept sa iau banii. In wk n-am apucat sa intru sa-ti spun.
Eu personal intru doar sa va citesc si sa ma mai inspir ce sa mai iau. Nu pot decat sa sper ca nu va funtiona ce si-au propus cei din RO.
Si acum am ceva in cos si sper sa apuc sa fac comanda pana se inchide pravalia ptr. noi.
Alysh spune:
Fetelor, dati-mi si mie adresa si parola de la contul comun pe pm va rog. Si eu sunt fan laredoute.fr chiar daca n-am postat f des aici.
Vlady
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Fetelor, dati-mi si mie adresa si parola de la contul comun pe pm va rog. Si eu sunt fan laredoute.fr chiar daca n-am postat f des aici. Vlady |
Pentru ce iti trebuie?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei