SUPERDIETA ***29***
Raspunsuri - Pagina 9
Brigit spune:
Emily, io nu vreau sa pun zau, ajuta-ma
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
bretonica spune:
,bai da ce a mai priit festania popilor de ieri...ca uite ca ni se reanimeaza topic-ul..pupici la feticuze...aprilus,cum sa fie..bine tare,sincer m-am cam invatat cu strugurii si cred ca in seara asta tot numai struguri o sa cinez...peste zi am mincat lejer...lejer....acu oi vedea maine dimineatza daca se v-a schimba ceva la cintar(adica mai mult)tinind cont ca am schimbat meniul...queeee,sa-ti traiasca finutz-ul...in frumoasa zodie s-a nascut....vad pe baiatu meu....fain caracter...balantzat...cugetat...nu-i lipseste nimic(daca nu-l laud eu,cine sa-l laude)...azi m-am trezit si cu ...dar vad ca-mi revin...va duceam si doru printre altele....acu sa bag cintarea in cinstea noii venite(asa a zis mada,sa bag o cintare...iar eu sunt fata ascultatoare)
...bai si sa va pup pe toate acuma
Lupta cu kg
bretonica spune:
madaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......ma auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiii???????????...MULTZUMESC FRUMOS PTR TICKER
Lupta cu kg
DELPHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...CRISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS????...unde te-ai ascuns???
bretonica spune:
cred ca o sa mai bag o festanie cu 7 preotzi...poate se aduna toate...tare mi dor de ele...ALINTATA noastra nu a mai dat nici un semn de viatza...alyanna....si toate celelalte...ia sa inceapa slujba bisereicii
...cu 7 cum am zis
Lupta cu kg
Brigit spune:
io fug intr-o vizita si RE-vin
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
narina333 spune:
Buna seara, fetelor!
eu sunt noua pe aici, dar imi sunteti deja foarte dragi.
Si, va rog ,sa ma sfatuti,plz.iata povestea mea.
sunt deja 4 luni decind sunt fericita ca sunt mamica fetitei mele Arinutza, si ei foarte mult ii place sa manincea de la mama laptic.
Asa deci, am 24 ani , alaptez, si am 72 kg(inainte de sarcina aveam 54kg)si nicidecim nu pot sa fac sa se miste acul cintarul macar cit de putin.As vrea sa stiu daca se potriveste si mie aceasta dieta ?sau alte sugestii.
va multumesc mult ca existati.