SUPERDIETA ***29***
Raspunsuri - Pagina 10
Delphinas spune:
neatza la toate fetele. haideti la sau ce vrea fiecare.
breto te rog sa nu scoti biciul. aseara am scris un mesaj super de lung si... s-a luat netu...imi venea sa ma urc pe pereti de ciuda.
fetele...eu vreau sa va spun ca deja ma inchei la urmatoarea gaura de la curea...deci...sa ma vedeti la raport luni...
la ambitioase
poze
Just Me
Delphinas spune:
ia haideti la gimnastica acum...
trezirea...sa facem incalzirea
un pic de aerobic acum
si un pic de baschet sa jucam...asa pe stomacul gol
si acum pe bicicleta sa avem picior frumos
sa sarim coarda. nu va e dor de copilarie?
si ceva gantere sa ridicam
parca e mai bine acum
poze
Just Me
bretonica spune:
buna dimineazaaaa......eu am adormit delphi asteptandu-va...noi hai sa fac si eu un pic de aerobic ...bicicleta... .......hahahhahhaha...mie imi place asta ca bicicleta,o folosesc in fiecare dimineaza....un pic de coarda,daaaaaaaaaaaaaaaa...si mie imi place ...si hai sa trecem la cafea,ca-mi ajunge.....care mai doritzi??...hai un pupic la fetize
Narina scumpete,in primul rind bine ai venit printre noi,dar eu ti-as recomanda inca sa nu incepi nici o dieta,cit timp mai alaptezi...nu te gindi la cum aratzi,gindeste-te sa dai laptic bun la printzesuca ta(sa-ti traiasca,si sa fie sanatoasa)...eu zic intra mai des pe la noi,dar dieta lasa-o sa astepte
.......fetitziliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Lupta cu kg
Brigit spune:
Neatzaaaaaaaaaa!
Delphinas multumim de cafelutza.Invitatia la sport n-am onorat-o , maaaaaaare lenesa sunt.
Breto, imi fac mea culpa; aseara am plecat intr-un loc si am ajuns in 3. La al patrulea loc-adica acasa abia pe la 1 noaptea. Barbate-miu avea impresia ca e vineri
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
bretonica spune:
....auzi delphi,si ce ai scris de important aseara in scrisorica aia??...mititicaaaaa,si mie mi se intimpla destul de des,cum sa nu te dai cu ....fetiziliiiiiiiiiiiiiii aici e innorat....pe la voi??
Lupta cu kg
Delphinas spune:
april macar 2 min de aerobic. sau lasa...tu si asa esti piele si sos. nu stiu ce dieta iti trebuie tie.
breto am scris mai multe. fata frumoasa....am dat add acolo. sar`na
si la mine la vaslui a plouat de dimineata. noroc ca eram inca acasa si am luat hainele de pe sarma.
si eu trebuie sa merg sa aduc o factura si afara ploua. dar am umbrela.
aaaaaaaa v-am zis ca eu am declarat razboi liftului??? gata frate. pe jos, 4 etaje. se simte. dimineata am bagat si abdominale. 10 am reusit si alea cu limba de un cot afara. burta mareeeee de mine.
revin repejor...ma duc totusi dupa factura aia, ca apoi sa stau linistita cu voi.
fetiliiiii
poze
Just Me
Delphinas spune:
Bag repede un banc si gata am paslit-o
vine mama reprede. voi scrieti aici sa am ce citi la episodu 2 cafea
Prin ce se deosebeste un om de o camila? - Camila poate sa lucreze o saptamâna fara sa bea, iar omul poate sa bea o saptamâna fara sa lucreze…
poze
Just Me
Brigit spune:
Asaaaaaaaaa
am modificat tabelul, aruncati un ochi la floricele.
La Emily nu m-am hotarat ce sa facem astept sugestii.Eu m-am gandit la prima abatere sa luam o floricica , la a doua nu o mai luam si dam . Mie nu-mi plac deloc guitzatorii astia oricat de roz si de simpatici ar fi in emoticon
Nu va luati de punctisoarele alea care dau toate coloanele peste cap ca stiti ca n-am talent la tabele doloc.
Pentru raport, ca sa imi fie usor sa imi dau seama ca e raport saptamana si nu simpla cantareala zilnica folositi urmatorul format:
Raport saptamanal : xx.x kg
Total kg pierdute : x
Nu de alta da nici de flori n-as vrea sa va privez.
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">