SUPERDIETA ***29***
Raspunsuri - Pagina 22
Delphinas spune:
iar am scris o gramada si s-a sters...mama lui de net.
deci sa reiau...daca imi mai amintesc.
poftiti la gimnastica de dimineata
breto strugurii tai sunt gigantici fata de ai mei. ieri i-am si topit cat m-am uitat la un film. noroc ca am oprit 2 struguri pt sot ca daca nu... de la sot.
aida e loc pt orice ambitioasa. o urare de bun venit
flore si eu beau ceai verde...se simte diferenta..reglat trafic intestinal si circulatia sangelui. plus 2 kg in minus la cantar
ambitioasele poftiti la
poze
Just Me
Brigit spune:
aidaaaaaaaaaaaaaaaaa
bai, in capitolul asta nu mai e loc ,da pun acu de unu nou, ca tre sa ne povestesti ce-ai facut cat ai chiulit. Ne e dor de tine, m-am gandit o gramada la voi, pupici tie si mitzei mici
sa nu care cumva sa dispari de dupa canapeaua aia, ca te fugaresc pe tot forumu
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
vias spune:
'neata fetelor...nu am plecat la arges..nu m-a luat mama...mi-a zis sa raman langa cristi......adevarul e ca ieri am mers cu el in oras si am papat clatite, inghetata, mici si chiftelute...se pune???????
...dar acum merg sa-mi fac niste spanac....bagam spannac...salate...si gata.......de azi iar incepem cu papa de regim...adica iarba (asa spun eu la legume...)
...voiam sa va multumesc pentru sustinere...nu am cuvinte de multumire...ce-i drept m-ati cam lasat cu gura cascata...nu m-am asteptat nici macar o secunda la atata sustinere...
....aaaaaaaaaa...si ieri cand am fost la plimbare...mi-am cumparat placa de indtreptat parul...ca-mi sta f bine asa...
uffffff...am vrut sa va pun poze cu mine, dar nu sunt in stare....
...si raportez...73Kg
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
bretonica spune:
aidaaaaaaaaaaaa...hai mama...ca avem nevoie si de tine pe aici....camy...asa dragoste fii alaturi de sotzul tau...si fa-te mumoasa,mumoasa...nu se pune nimic din ce ai mincat in weekend,trebuia ceva sa-ti ridice moralu...delphi,eu nu fac sport azi,ca nu am timp...o tai la servici...ne vedem dupa...dar daca dai o cafea,na...poate mai ramin...aprilus...si BUNA DIMINEATZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Lupta cu kg
Brigit spune:
neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaa, va astept pe toate la CAPITOL NOU
e loc pentru toate ambitioasele si pentru toate prietenele dragi care s-au hotarat sa revina !
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">