SUPERDIETA ***29***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

ha ha ha si v-ati mutat pe mess va sa zica ?

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

inca nu...breto avem musafiri...unde esti???
emilia un cantecel mic azi pt tine

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

salutare si pupici
eu nu prea reusesc sa intru ca ale mele teroriste imi ocupa orice urma de timp liber ,dar asa cum v-am promis de miercuri sunt la regim si chiar uitasem sa ma cantaresc ieri si astazi dimi aveam 66 kg,nu stiu cum sa se fii evaporat 4 kg in 4 zile dar e bine tare cand vad pe cantar ca se duce acul descrescatora fost intr-adevar groaznic mai ales primele 2 zile eram innebunita numai la mancare imi statea capul,ma gandeam sa beau si niste ceai verde e ok?ce ziceti?vad ca ati fost tare vorbarete in ultimul timp,si chiar mi-ati facut pofta de struguri imi trimit ,,iubul,, la piata sa imi cumpere .
astazi am fost la circ cu bia fata cea mare ,noi locuim in otopeni si ce sa va spun ca avem un primar tare atasat de copii ,iar in fiecare duminica aduce tot felul de clovni,si sunt spectacole in parc la greu,acum ca este ceva mai frig a organizat in sala primariei cu animalute si magie iar bianca sa distrat f tare mai ales ca a fost pt prima data la circ .
sper sa va mai pot scrie astazi .va pupicsi mult succes

http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-07-01/11:57:12
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

am uitat sa va rog sa ma treceti in listuta cu 4 kg mai putin deci 66 asa ca sa ma ambitionez si mai tare

http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-07-01/11:57:12
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

emiliutzaaaaa vii la povesti???...Apriluuuuuuuuuuuuuuuus,hai sa faci capitol nou,pleaseeee.....da,scumpete am avut musafirei,si iar o trebuit sa gatesc...acu,m-am liberat ...te adaug pe mess minteni!!

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

, ma mai primiti?
Ma mai tineti minte?
N-am timp nici sa-mi dau duhul.... scoala cu cea mare, gradi cu cea mica, la scarbici treaba.... acasa nu mai spun....
Ar mai trebui sa intru in randurile voastre la dieta, dar nu ma poci mobiliza.....
Si sa ma laud nitel: uite puiu' mare (eu i-am facut costumul ca ne-a dat invatatoarea tema!) si puiu' mic ...
Sper ca acum pt ca au vacanta si le-am exilat la bunici, sa intru mai des aici!
la ambitioase!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Alintata!!!

Anuska!!!

Fetelor, ce surpriza placuta am avut cand am revenit din minivacantza.

Va pup dulce, mi-a fost dor de voi si mi-ati lipsit tare! Anuska, nu vad nici poza cu scolaritza nici pe cea cu puiu mic, vezi sa nu fie ceve cu link-ul ca eu vreau sa le admir

Pup toate ambitioasele, am citit pe diagonala asa ca nu deschid capitol nou, ca ati fost tare prolifice si am mult de studiat. Maine , sper sa ne rabde moderatorii daca depasim 21 de pagini.

Nu de alta da daca mai stau mult pe DC in seara asta mi-o iau, al meu cica se simte nebagat in seama (ooooooooooooopaaaaaaaaaa!!!!)

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

anuskaaaaaaaaaaa...pai cum nu...bine te-ai reintors fetiza(ce fac slujbele)..ihihii...sa-ti traiasca gizele,frumoase foc...pe opreasca o invidiez...4KG....FELICITARI....DELPHI..tu pe unde umbli???...ma duc la ..pina una alta...ah,poza cu strugureiii...si eu acolo in picioare,mititica..de mititica...fetelor,nu am avut timp sa ma aranjez..poza era sa vedetzi ce strugurei am pumpurat astazi...http://www.flickr.com/photos/bretonica/?saved=1
.....pwwwwwp you

Lupta cu kg

Mergi la inceput

...ai vazut aprilus,ce musafiri scumpi ne-au sosit....eu ma bucur si de intoarcerea ta din minivacantza...imi era dor si de tine.... ...hai ca plec,na...sa nu scriu prea mult...pup toate fetizele...pe toate...toate

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Breto....fir-ar... io am vazut pizza aia mare; te rog io mult sterge poza ca intru-n pacate si tre sa vii cu 100 de popi sa faci slujba

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput