anestezistul mortii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

viviana, sincer, eu nu cred ca se poate face haz, ca o femeie care si-a facut o intreventie chirurgicala, indiferent de natura ei, a murit...si au ramas 2 copii orfani de mama...
daca femeia isi facea operatie de deviatie de sept, se schimba situatia?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Da, la deviatie de sept spuneam ca Base e de vina.

PS. Nu am facut haz de necaz de "o femeie care si-a facut o interventie chirurgicala, indiferent de natura ei, a murit... si au ramas 2 copii orfani de mama..." ci de o intrebare care nu are si nu poate avea un raspuns logic ci se incadreaza in ciclul:
"Da de ce murim?
De ce exista bogati si saraci?
De ce traim in Romania?
De ce soldatii kamikaze purtau casti?
De ce ca sa inchizi Pc-ul trebuie sa intri in start?"

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Poate mama respectiva chiar avea nevoie de aceasta interventie sa se simta bine dtpdv, in unele cazuri pt psihic conteaza foarte mult aceste aspecte ... in fine ...

Ideea subiectului e alta; ANESTEZISTUl care e anestezist la orice interventie unde se necesita, a gresit, a fost dovedita greseala si a scapat !!!

Cine vrea intelege, cine nu ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

nu cred ca e aici o intrebare retorica de genul de ce murim?...
si nici de ce isi punea femeia silicoane...

acest subiect nu cauta sa gaseasca solutia pentru familia bietei femei, e clar ca nedreptatea ii va distruge psihic, e mai mult o manifestare a revoltei noastre cand se intampla ceva atat de dureros si noi asta facem pe acest forum, nu?ne aratam suportul si daca e cazul indignarea...sau ma insel?

a face haz de necaz e uneori o solutie f buna, dar in acest caz, cand o familie e distrusa...mi se pare o lipsa totala de sensibilitate...

Mergi la inceput