anestezistul mortii

anestezistul mortii | Autor: camicreata

Link direct la acest mesaj

http://www.cancan.ro/2008-07-10/Anestezistul-mortii-iertat-de-inchisoare.html

Doamne cand s-or sfarsiiiiii toate aceste tragedii.

+39 apoiSebastian

Poze Vacanta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Cand nu si-or mai pune femeile silicoane.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Cand nu si-or mai pune femeile silicoane.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adica medicul a fost gasit vinovat, condamnat si apoi ... gata ?
A omorat o femeie (n-are importanta natura operatiei), au ramas 2 copii fara mama si ... atat ???

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

asta este o dovada ca se face "dreptate"...daria...ti se pare ceva "atipic" pt romania???
viviana, tu vb serios????

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Daca a-ti citit bine nu a murit din cauza silicoanelor ci din cauza anesteziei facute se putea intampla si daca trebiua sa fie supusa unei interventii chirurgicale pt o boala sau altceva.Cei care i-au vietile sunt niste criminali si trebuie sa plateasca pentru faptele comise.
Pe mine ma doare foarte tare pentru copii.Au ramas fara mama nu se poate asa ceva.

+40 APOISebastian

Poze Vacanta

Mergi la inceput

cami, tinand cont ca este vb de un (alt) caz de malpraxis, savarsit in Ro, nu ai cum sa vezi ca se va face dreptate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

imm,mai bine bag ciorapi in sutien,macar traiesc

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Deja sunteti obositoare cu cruciada asta impotriva medicilor,de avocati ,politisti,procurori,popi,nu va legati?
Auzi titlu de subiect Anestezistul mortii,ce imaginatie de copil de clasa a3a ai d-ra,si oricum cazul este vechi,dar cum in ultima perioada nu prea au mai gresit doctorasii astia cautati subiecte epuizate.
Va asigur NU SUNT MEDIC.

Mergi la inceput

karfe, nu esti dreapta! ne-am luat si de popi si de procurori! dar nu ai fost tu pe faza ...eu am propus sa ne luam si de taximetristi, ca mie nici aia nu-mi plac! dar...nu a dat nimeni curs dorintei mele:)) acum lumea e ocupata cu anestezistii, cu politicienii care-si fac asociatii ca sa obtina custodia in favoarea tatilor...chiar si pe bietul mos craciun l-au luat la bani marunti!
acu', daca nu-ti plac subiectele astea, de ce mai intrii sa citesti? ca se scriu aceleasi lucruri...la nesfarsit!:)) cautam intr-o zi ceva in arhive si am dat de zeci de subiecte de genul astora, din 2002 pana azi...asa ca, problema nu e de acum...a fost si va fi mereu "la moda"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Cand dai peste un asemenea subiect ce se sfarseste, banuiesc, cu o intrebare, care ar putea fi raspunsul filozofico-mamologico-juridico-teologico-medicologico just?

Poa' sa fie altul decat haz de necaz?

Io' cre' ca nu!

vivi

Mergi la inceput