Ce vrea mai nou Ministerul Sanatatii
Raspunsuri - Pagina 12
natynic spune:
Kariguld...te stiam om serios...dar poate ca deja e numa' de ras la subiectul asta si nu m-am prins io
Si imi mai informez o stimata colega de forum ca tatal meu n-are nici o treaba nici cu TATA nici cu Oprescu, nici macar cu sistemul sanitar. Dar asta o stia si ea prea bine, doar ca misto-ul si caterinca sunt suverane in tara lui caragiale si ne supunem cu totii, nu? Altfel cum am putea rezista?
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natynic Kariguld...te stiam om serios...dar poate ca deja e numa' de ras la subiectul asta si nu m-am prins io Si imi mai informez o stimata colega de forum ca tatal meu n-are nici o treaba nici cu TATA nici cu Oprescu, nici macar cu sistemul sanitar. Dar asta o stia si ea prea bine, doar ca misto-ul si caterinca sunt suverane in tara lui caragiale si ne supunem cu totii, nu? Altfel cum am putea rezista? |
pai sunt naty om serios, numai ca trebuie sa ma amuz si eu..ca sa nu o iau pe alaturi... eu am facut DOAR o gluma....
ce bine ca mai stie cineva de mine ca sunt om serios....eu ma credeam deja dusa....la culcare, nu in alta parte!
Kari
mimonix spune:
Ops, la subiectul asta nu e voie sa razi? Nuuuu, nu ca n-ar fi de ras modul in care a deviat subiectul initial intr-o directie bine cunoscuta, nuuuuuu....Nu ca n-am trai "in tara lui Carangiale in care mistoul si caterinca sunt suverane" nuuuuu...Dar de ce sa nu negam cand la asta ne pricepem cel mai bine? Nu exista spaga, nu exista medici neprofesionisti, nu exista proasta organizare , nooooo...Bine ca suntem noi seriosi ca s-ar duce tara de rapa fara noi ...ca nooo, tara nu e deja in rapa , nooo...Suntem noi aici sa veghem la binele populatiei....
Va doresc mult succes in dezbaterea voastra serioasa despre cat e de nedrept ministrul (nu ca ar fi asta treaba lui pentru ca pe celelalte, mult mai grave, le-ar fi rezolvat deja ) ca nu lasa niste medici f obositi, dupa zeci de ore de garzi in care NU dorm niciodata, sa mai lucreze si la particular Si nooo, niciodata un medic care lucreaza la particular nu aduce clientii pentru analize la spitalul de stat si nu-i trateaza preferential in spitalul de stat , numai pentru ca sunt clientii lui de la particular unde taxa e mai mare decat atentia platita la spital .Nooo, hai ca ma bufneste iar rasul si pe aici nu-i voie
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mirela.d spune:
Ce nu inteleg eu este de ce se presupune ca doctorul lucreaza 8 ore la stat si restul se oboseste la privat. Contractul de munca cu 8 ore pe zi este regula dar asta nu inseamna ca este si obligatoriu asa. Doctorul (ca si alte profesii) poate lucra 4 ore la stat si 4 ore la privat. Sau 6 cu 6. Sau cum o vrea el. Ideea e sa faca fata. Noi discutam despre un drept nu despre competenta sau incompetenta unor doctori. Sau despre spaga.
Si, fie vorba intre noi, in problema cu spaga nu este numai vina doctorului ci si a noastra ca dam. Era la un moment dat, parca chiar pe acest forum, o intrebare referitoare la spaga la privat (se mai da si acolo?) Deci lumea e disperata sa dea, domne' spaga. Si apoi critica.
Naty, eu daca as fi doctor as lua spaga. Daca nu iei vei strica piata si te vor injura colegii de breasla.