Redoutistele fidele Laredoute.fr (136)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

nu mai inteleg nimic.
deci ei trimit coletele si la posta romana se fura?
aa!auitasem la posta le-am spus ca ma vad nevoita sa anunt ambasada romana ca un colet venit din strainatate a disparut, ca asa se procedeaza.
asta in ideea ca daca cineva ...a pus labuta pe el sa stie ca.......am spus ca am confirmarea trimiterii lui.
ei mi-au cerut mailul ca sa-l urmareasca.chiar nu stiu ce naiba sa mai fac.
--------------
va mai pun odata ultimul mail pe care l-am primit de la LR(asta dupa ce v-am descoperit pe voi; nu ca ar avea o legatura;pura coincidenta)
---------------
Vous vous interrogez au sujet de votre commande.

Je regrette la situation.

Il arrive effectivement que les délais de livraison soient plus longs que prévus.

Je vous conseille de vous présenter au service de distribution de votre ville
pour savoir si votre colis est en instance.

S'il ne s'y trouve pas, la livraison de vos achats ne devrait plus tarder.

Je vous remercie de patienter encore un peu.

Je reste à votre entière disposition.

Cordialement.
marie iréne,
Relation Client du site www.laredoute.fr

---------------
daca ati primit si voi asa ceva ...sau daca nu ati avut probleme poate va ajuta pe viitor.
----------
eu ma gandesc ca ei maine, fiind luni vor verifica daca l-au pus sau nu(cum spuneati si voi fiind un singur produs si eu fiind romanca, e posibil sa .......).sper sa imi trimita un msj in care sa-mi spuna ca l-au pus dar a disparut pe drum, ceea ce ar fi grav pt ca sigur nu am cum sa-l mai gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela6

nu mai inteleg nimic.
deci ei trimit coletele si la posta romana se fura?
aa!auitasem la posta le-am spus ca ma vad nevoita sa anunt ambasada romana ca un colet venit din strainatate a disparut, ca asa se procedeaza.
asta in ideea ca daca cineva ...a pus labuta pe el sa stie ca.......am spus ca am confirmarea trimiterii lui.
ei mi-au cerut mailul ca sa-l urmareasca.chiar nu stiu ce naiba sa mai fac.
--------------
va mai pun odata ultimul mail pe care l-am primit de la LR(asta dupa ce v-am descoperit pe voi; nu ca ar avea o legatura;pura coincidenta)
---------------
Vous vous interrogez au sujet de votre commande.

Je regrette la situation.

Il arrive effectivement que les délais de livraison soient plus longs que prévus.

Je vous conseille de vous présenter au service de distribution de votre ville
pour savoir si votre colis est en instance.

S'il ne s'y trouve pas, la livraison de vos achats ne devrait plus tarder.

Je vous remercie de patienter encore un peu.

Je reste à votre entière disposition.

Cordialement.
marie iréne,
Relation Client du site www.laredoute.fr

---------------
daca ati primit si voi asa ceva ...sau daca nu ati avut probleme poate va ajuta pe viitor.
----------
eu ma gandesc ca ei maine, fiind luni vor verifica daca l-au pus sau nu(cum spuneati si voi fiind un singur produs si eu fiind romanca, e posibil sa .......).sper sa imi trimita un msj in care sa-mi spuna ca l-au pus dar a disparut pe drum, ceea ce ar fi grav pt ca sigur nu am cum sa-l mai gasesc.

Ne-ati intrebat in legatura cu ultima dvs. comanda.

In realitate, timpul de livrare e mai mare decat cel prevazut.

Va sfatuiesc sa va prezentati la oficiul postal din orasul dvs sa verificati daca coletul e in asteptare.

Va rugam sa mai aveti putina rabdare...bla bla...

E clar: ei ti-au trimis coletul, acum depinde pe mana cui a si incaput.

Mergi la inceput

claujro, deci tu stii bine lb franceza? eu recunosc ca nu f bine;dovada ca am tradus total aiurea.
inteleg ca ai tradus msj postat de mine.
ce sa spun............sunt socata, posta romana ,sau mai bine spus oficiantele fura.
o sa merg maine iar cu mailul ,ma refer cu cel de confirmare al comenzii, dar cred ca degeaba pt ca nu cred ca ele se pricep la ce sa urmareasca, nu le vad asa destepte.
il postez aici si daca esti draguta sa-mi spui unde ar trebui sa fie un nr sau ceva ce ar trebui ca eu sa le atrag atentia sa urmareasca.
------------
Confirmation de votre commande sur laredoute.frSaturday, September 27, 2008 12:12 PM
From: "La Redoute" <postmaster@order-info.redoute.fr>Add sender to Contacts To:
LA REDOUTE
Roubaix, le 27/09/2008

Votre commande du 27/09/2008

Bonjour MME -----,

Nous vous remercions pour votre commande passée sur laredoute.fr le 27/09/2008, dont voici le détail :

-----------------------------------------------------------------
Votre commande

Dans votre panier : 1 article(s)
Quantité : 1 - Tunique smockée [noir / 34/36] Ref. : 8074364 - 29,90 Euros prix unitaire remise déduite

Montant total avant réduction : 29,90 Euros
Montant total après réduction : 29,90 Euros

Frais de traitement : 5,00 Euros

Frais Colissimo : 0,00 Euros

Frais de contre remboursement : 0,00 Euros

Frais d'éco-participation : 0,00 Euros

Montant total de la commande : 36,39 Euros

Mon mode de paiement.

Vous avez choisi le mode de paiement : CARTE BANCAIRE

Mon mode de livraison.

Articles livrés à domicile à l'adresse suivante :
MME -------

Article(s) livré(s) en délai normal
(entre 8 à 18 jours)

Tunique smockée, Référence 8074364, Quantité 1

Mes coordonnées

Votre n° de client à la Redoute: 555599757
Vos coordonnées :
-----------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vous pouvez à tout moment modifier vos coordonnées dans la rubrique « mon compte »

Pour en savoir plus sur la livraison de vos colis, étape par étape, consultez le suivi de commande sur laredoute.fr

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Merci de votre confiance.

Julie Areski, Responsable relation client du site http://www.laredoute.fr .

Informations complémentaires:
- Retrouvez les Conditions de vente en ligne
- Une question, une remarque, sur votre commande ? Consultez la rubrique ""Aide"" sur laredoute.fr

S.A LA REDOUTE

Mergi la inceput

la prima comanda am avut 3 produse, am pus comanda cu alta adresa,adresa soacrei mele, la casa, intr-un orasel ,undeva la 30km unde locuiesc eu. acolo a venit in 12 zile, inca a venit postasita cu coletul acasa.
se pare ca intr-un oras mare .....oficiantele postei......is mai smechere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

LR nu da nr de urmarire colet. Deci posta romana nu are ce sa verifice. Si nu oficiantele fura...se poate pierde oriunde pe drum. Eu am primit colet promod "crapat" si furat o percehe de pantaloni si ala a venit cu UPS-ul, cu nr de urmarire pe net....se pp ca e mai in siguranta. Undeva intr-un aeroport de tranzit, intr-o gara...pe drum...cineva a facut disparut coletul tau, mai ales ca nu avea nr de urmarire... Alta data sa stii sa nu mai comanzi 1 sg produs, cu cat coletul e mai voluminos cu atat sunt sanse mai mari sa ajunga la destinatar. Asta e acum! Ai invatat o lectie. Dar poate ajunge, mai asteapta...

EDIT: Citeste ghidul de pe prima pagina a subiectului nostru!

Mergi la inceput

asta fac acum ;citesc ce ati scris voi, dar e altceva cand vorbesti tu cu cei cu experienta.asta ca sa-ti multumesc pt ca-mi raspunzi.
ce ma sfatuiesti sa pun o noua comanda?
hai ca va arat si [pe ce am pus ochii.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5645018&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-forme-cape-redoute-createur.aspx?productid=324152006&documentid=344708&single=false&categoryid=22906255

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

mi-au sosit cismele:
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-cuir-verni.aspx?productid=324147760&documentid=201208&single=false&categoryid=30363570
sunt exact ca in foto
atentie sunt fara fermoar, eu le-am luat nr 39 dar mergeau 38 ( eu pot 38.5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

mi-au sosit cismele:
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-cuir-verni.aspx?productid=324147760&documentid=201208&single=false&categoryid=30363570
sunt exact ca in foto

anne, sa le porti cu placere!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

mi-au sosit cismele:
sunt exact ca in foto

Sa le porti cu placere!
Da' mai da niste detalii despre Spania,cum e acolo,vis-a-vis de criza financiara/economica,please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdeutza spune:

Buna fetelor!!M-am hotarat sa mai dau o comanda desi mi-e putin frica ca n-ar putea ajunge....dar vad ca si voi mai dati. Am vazut k si-a luat mai multa lume rochita asta http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324130489&documentid=207608&single=false&categoryid=31522059, dar nush ce marime sa-mi iau, de obicei cumpar 36 dar am avut o camasa la care intram si in 34 k is mica in umeri. Ce ziceti? Ma puteti ajuta?

Mergi la inceput