Redoutistele fidele Laredoute.fr (136)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna....dimineata si de la mine, acum am venit de la o nunta...

Am intrat si am vazut! Mi-e groaza!!!! Am intrat la fiecare si am vazut tot! Ce kkt!

Edit: sunt socata! si nu, nu am baut la nunta ca am fost sofer...nici nu mai pot sa dorm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

..'mneta..duminica dimineata..

Dupa ce ieri am spart pereti caci mi s-a spart o teava in perete..si toata casa-i varza...iata-ma cu noaptea'n cap pe aici, ma relaxez un pic inainte sa ma apuce iar toti nervii, adica...inainta sa vina "mesterii" sa-mi umple iar casa de moloz...

Eu astept colet din 10 Sept!....si..din 17 sept (dar la asta..mai am de asteptat..).

Asa..deci trecusem pe aici sa va salut de dimineata..

PS - cine-mi da si mie pe PM "parola secreta"..vreau si eu...nu ca as fi eu f. "activa"..dar vreau si eu in "club" (criza de 33 ani..de "apartenenta si identitate"..)..ma primiti?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

mda...si eu mi-am stricat dimineata...
Azi promit ca dau comanda, am in cos cate ceva, il "asez" si dau probabil ultima comanda...

Mergi la inceput

Neata......nu am mai putut sa dorm... ma duc dincolo sa studiez...cine mai e pe aici? Poate punem de o conferinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbb spune:

am o comanda data de sora mea aseara si apare in curs de inregistrare, dedesubt non facturee si nu apar preturi in dreptul produselor...am folosit un cod de siteurile de pe prima pagina o fi de la asta sau s-au sistat comenzile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

buun, deci sa dam ultimele comenzi repede.

PS: unde ziceati ca e Mini Prix in Militari? Parca undeva pe langa Metro, stiam eu.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Fetelor, nasoala treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

n'neata iubitelor,
ce faceti?
---------------------
referitor la pachet;in prima faza m-am gandit ca mi-a fost furat de la posta. dar dupa ultimul mail in care ei isi cereau scuze incep sa cred ca nu de la posta e problema...........ci de la LR.

fetelor ce ma sfatuiti sa lansez o noua comanda? imi doream o hainuta groasa de iarna. sau sa mai astept?

Mergi la inceput

Suntem la conferinta. Poftiti, va rog!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela6

n'neata iubitelor,
ce faceti?
---------------------
referitor la pachet;in prima faza m-am gandit ca mi-a fost furat de la posta. dar dupa ultimul mail in care ei isi cereau scuze incep sa cred ca nu de la posta e problema...........ci de la LR.

fetelor ce ma sfatuiti sa lansez o noua comanda? imi doream o hainuta groasa de iarna. sau sa mai astept?

Nu e vina LR. Ei trimit coletele.

Mergi la inceput