Ce parfumuri va plac ? (8)
Raspunsuri - Pagina 16
sali spune:
alia_ro, poate danamiha iti va raspunde, ca ea a luat Versace Crystal Noir EDT de pe esentedelux si EDP de pe fragrancex. In privinta capacului, nu stiu ce sa zic, daca sunt la fel sau diferite, si probabil ca nici danamiha, daca si-a luat EDT tester de la esente.
Oricum, Paco Rabanne e cam peste tot la reducere, numai ca pe strawberry Metal Edition Pour Elle e 66 USD ( la pret special ! ) iar in Ina Center la Buc. e 1.215.000 lei- au reducere 50%, am vazut chiar eu luni.Rezulta ca nici strawberry nu e convenabil intotdeauna, nu?
gabi30 spune:
Buna parfumatelor
Am primit azi si Amarige, inca nu am reusit sa il testez pe piele dar pot sa zic ca mirosul imi place mult de tot.
D@G-pour femme e super , miroase asa de bine si e foarte persistnt, chiar si eu il simt pana seara tarziu
Cred ca am prea multe deja, 3 dintre ele sunt ptr.sezon rece si mi-e greu sa ma decid care sa il folosesc zi de zi.
Gabi
sali spune:
gabi30, sa te parfumezi sanatoasa! 3 sunt multe? eu zic ca unde au incaput trei, pot incapea si 6, si 9...dar al treilea de iarna care ar fi, ca nu imi mai amintesc?
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali Lancome- magnifique cum o fi? "nasul" din spatele lui e Olivier Cresp, care a creat si Angel, Ange ou Demon, Emporio Armani City glam, Kenzo Amour, YSL - Elle...Referinte excelente, nu? Vad ca a aparut si pe esentedelux, EDP- 50 ml( normal)- 195 lei. |
Magnifique l-am testat la Douglas si nu mi-a placut, mi se pare un parfum banal
Eu am comandat doar Versace Crystal Noir apa de parfum de pe fragrancex, pe capac e simbolul Versace.
Ieri am fost din nou la mirosit, ce bine e la parinti in vacanta, am fost din nou cu fiul meu care cum am intrat si-a pregatit bratele pt testat, era gata, gata sa testeze si un rimel. Am mirosit si nu mi-a placut o gramada, Romance si inca unul intr-o sticla albastra de la Ralph Lauren, cateva de la Hermes si mi-a placut doar Elixir Des Merveilles EDP, mi-a placut lamaia italiana din el si eu care credeam ca e miere, am testat multe ca nici nu mi le mai amintesc, iar in final mi-am luat un fond de ten si un rimel.
Gabi, m-am gandit la tine cand am vazut Amarige 100 ml la 300 Ron
clyo spune:
Dana, ti-am spus io ca nu o sa-ti placa Romance - RL?
si pt mine a fost o mare dezamagire.
gabytza25 spune:
mie imi place Christian Dior - Addict... bineinteles ca nu imi permiteam sa cumpar unul original, insa reincarcam (probabil cu un fake) la un pret mult mai mic. din pacate in ultimul timp nu mai exista aceste magazine de unde incarcam si imi pare tare rau... poate candva o sa pot sa mi-l si permit pe cel original.
danamiha spune:
citat din mesajul lui clyo Dana, ti-am spus io ca nu o sa-ti placa Romance - RL? si pt mine a fost o mare dezamagire. |
M-am gandit la tine cand l-am testat, cata dreptate ai avut, ma cunosti Cred ca nu imi place nici un parfum de la RL, am comandat fara sa miros Hot si l-am dat verisoarei mele, acum chiar sunt curioasa cum e preferatul tau de la RL, esti multumita de ce ai primit? Mai comanzi la el? Daca da, spune-i ca trebuie sa-mi dea comision pt intermediere
In schimb sunt tare incantata de Double wear de la EL desi nu prea acopere, dar imi place, acum la aproape 40 de ani am descoperit si eu fondurile de ten si asta datorita voua,. Nu prea ma pricep si nici nu prea am ce sa acopar pe fata, dar nu prea vad o diferenta mare intre EL si Age Renew de la MF, doar ca arata fata mai luminoasa, mai tinerica, sper ca ma intelegeti, iar pe cea de pret nici nu o mai spun. Of, pe unde o fi Carrye sa ma ajute
Mi-am amintit ca am testat ceva parfumuri de la Gianfranco Ferre si de la Salvatore Ferragamo, dar nu sunt pe gustul meu.
Eli30 spune:
Buna seara, fetelor!
Vreau sa va intreb ce parere aveti de "Salvatore Ferragamo - Incanto Shine" si de "Jesus del Pozo - Halloween"? Ce miros au? Sunt fresh, florale?
Multumesc!
gabi30 spune:
citat din mesajul lui sali gabi30, sa te parfumezi sanatoasa! 3 sunt multe? eu zic ca unde au incaput trei, pot incapea si 6, si 9...dar al treilea de iarna care ar fi, ca nu imi mai amintesc? |
Pai am asa:
Wish-Chopard
Pour-femme-D@G
Amarige-Givenchy
si pot sa pun si
Casmir-Chopard , nu?desi e mai pretentios si il tin pentru ocazii
si daca ma gandesc mai bine ar merge si London-Burberry desi eu l-am folosit si vara .
restul(mai am inca 3)nu le includ in aceasta categorie.
Ajung?
raspund tot eu, nu preami-ar mai placea sa am Crystal Noir,Ange ou Demon....o veni si vremea lor...acum fac o pauza ca vin sarbatorile si trebuie sa rasfat copii si nepotiiapoi la primavara incep din nou
Gabi