Ce parfumuri va plac ? (8)
Raspunsuri - Pagina 15
danamiha spune:
Teo, am incercat parfumul tau anul trecut si nu mai retin cum e, dar il incerc din nou
Ce faci in Anglia? Ai locuit la Sibiu cand tineai Monti, nu? Te mentii?
Guguluff, am incercat parfumul, chiar mi s-a parut dragut
gabi30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha [quote]citat din mesajul lui gabi30 Buna. Azi am dat comanda pe esentedelux ptr.Amarige si pana cand vine stau cuminte,cel putin asa sper. Trebuie sa miros si eu Hypnotic ca vad ca il laudati. Danamiha cand vii la Cluj? Gabi |
Oricum cand vii da un semn, poate reusim sa ne vedem
Si un pic of topic:ai fost la magazinul acela de papuci din Alesd?Se merita?Sunt si de adulti si de copii acolo?Ca as merge intr-o sambata sa iau cate ceva.
gabi30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guguluff Givenchy ANGE OU DEMON este noua mea obsesie. Inca nu-l am, dar trebuie sa-l am ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006) My workshop |
DAAAAAAAAAAAAAA, imi place si mie mult de tot.Cred ca de Craciun ma cadorisesc cu el.
sali spune:
Bine v-am regasit, parfumatelor!
Astazi am ajuns in Bucuresti si bineinteles ca n-am ratat ocazia de-a mai ''trage pe nas''ceva, atat cat am gasit ceea ce-mi propusesem.
Astfel, eram croita sa testez Prada ( de fapt Prada Tendre) dar nu este de gasit , am incercat in Ina center si in cele 2 magazine de la parter din Unirea. ''Nu tinem Prada'' , asa mi-au spus, raspuns care mi-a amintit instant de alte vremuri de dinainte de 89.Danamiha, stiu ca erai curioasa si tu, poate ai mai multe sanse prin Douglas ca la Bucuresti nici o sansa.
Am vazut ca este in continuare reducere la Paco Rabane, Pour Elle , numai ca in Unirea ( la Privilege) era de 30% iar in Ina Center de 50%.
Am testat( pe piele) : Amour -Kenzo, CK - Obsession Night, Classique( JPG)-nu m-am putut abtine, data trecuta l-am luat doar pe hartie, Burberry -London si Paco Rabane-Pour Elle( Metal Edition). Atat, ca atata piele disponibila am avut.
M-am indragostit de Amour-Kenzo si nu ma dumiream ce e cu cele trei culori diferite ala ambalajului, apoi am realizat ca sunt diferite in functie de cantitate.Mi-a placut mult de tot.
Apoi , pt ca in fata mea 2 doamne testau Dior, am avut ocazia sa miros( pt prima data sau nu)Addict Shine, Dune, Dolce Vita si 3 ''poasoane': Pure, Midnight si Hypnotic. Mi-au placut toate, afara de Dune.
Danamiha, am primit Casmir astazi, imi place mult, dar nu atat de mult incat sa il comand pt mine cu prioritate, in fata altor parfumuri.Are o evolutie pe piele minunata, la inceput tare, f tare chiar, apoi, dupa 15 minute, devine dulce si vani(li)nat si asa ramane, persista excelent, miroase inca destul de tare desi l-am dat pe incheietura acum vreo 6 ore! Cred ca mi-ar fi placut si mai mult dar...ghinionul lui ca l-am mirosit in aceeasi zi cu Kenzo Amour care m-a cucerit de la prima pulverizare si care acum ocupa locul intai in Top viitoare achizitii, pe aceeasi treapta cu Trussardi Inside, ca nu stiu care imi place mai mult, mor dupa amandoua.
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi30
Oricum cand vii da un semn, poate reusim sa ne vedem Si un pic of topic:ai fost la magazinul acela de papuci din Alesd?Se merita?Sunt si de adulti si de copii acolo?Ca as merge intr-o sambata sa iau cate ceva. |
Gabi, nu stiu nimic de magazinul asta, dar o sa o intreb pe verisoara mea, are cabinet chiar in Alesd si ma gandesc ca trebuie sa stie.
danamiha spune:
Sali, si mie imi place Kenzo-Amour, chiar am cochetat cu ideea de a-l cumpara cu ceva timp in urma, dar am asa multe parfumuri dulci ca mi s-a acrit de ele
Nici eu nu sunt incantata de Dune.
sali spune:
Ati observat ca pe esentedelux au aparut alte noutati? Asa e lunea...A adus Gucci by Gucci, Valentino -Rock and Rose si Lncome-Magnifique,pe acesta din urma inca nu l-a afisat pe site.
gabi30 spune:
Mi-a venit si mie Dolce Gabbana-pour femme , e super ptr.vremea de afara .... strong si persistent desi e edt....cred ca miercuri ajunge si Amarige , apoi sper sa iau o pauza
Azi am rezolvat si la banca..am deblocat banii..cei de la fragrancex nu mi-au mai raspuns la mail
Gabi
camelia_daniela spune:
Offff.. eu astept cu "infrigurare" sa-mi ajunga coletele fragrancex ! Poate or veni zilele astea ca au plecat de acolo pe 14 !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
sali spune:
Lancome- magnifique cum o fi? "nasul" din spatele lui e Olivier Cresp, care a creat si Angel, Ange ou Demon, Emporio Armani City glam, Kenzo Amour, YSL - Elle...Referinte excelente, nu?
Vad ca a aparut si pe esentedelux, EDP- 50 ml( normal)- 195 lei.