Multumesc mult, fetelor! Sper sa reusesc.
Stefaniya, bineinteles ca ma intereseaza Si daca mai ai timp si chef mai povesteste-ne din "aventurile" lui pe acolo.
Lo_li_ta,am reusit sa scanez cateva poze,ar mai fi dar poate in zilele urmatoare cand imi fac putin timp. Dar acum am facut la cateva,cu scoala,canalele facute,si un pic din viata de acolo.
Povesti,hmmm....mi-a fost drag sa aud cum imi povestea ca veneau copiii la el la geam si il numeau " omul alb" iesi afara Ca il atinegau si apoi fugeau,ca toti spuneau ca are 50 ani pt ca era blond si apoi cand a mers si socrul meu acolo il faceau bunicul lui .
Sunt multe povesti dar majoritatea legate de safari si traditii...sau poate daca imi amintesc ceva o sa scriu
http://community.webshots.com/user/stefaniya123
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
Pozici noi
Multumesc pt poze. Pe mine una ma tulbura lucrurile astea, cand vad ce exista in lumea asta...
Am o colega care a lucrat 2 ani voluntar in Africa. Ea a lucrat pe un vapor mare care a fost transformat in spital si care circula in jurul Africii. Se opreau si faceau operatii si tratau comunitatile de acolo. Stiu ca si-a platit cazarea si mancarea, banii proveneau de la familia ei, de la prieteni/colegi si sponzorizare de la firme de aici.
Jos palaria in fata acelora care vor si reusesc sa faca voluntariat de tipul asta!
Lolita, mult succes!
Anuc cu Ioana mica si BB din burtica